第一希望企業にSymantec STS-Partner-Accreditation ST0-095資格で自分をアピールしましょう!

By blog Admin | 投稿日: Fri, 17 Aug 2012 06:43:23 GMT

詳しいSTS-Partner-Accreditation ST0-095認定試験内容は以下のようです。

Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-095

試験番号:ST0-095
試験科目:Symantec 「Symantec Technical Foundations: Security Solutions 1.0 (STS)」
問題と解答:全207問

Pass4testはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、Symantec ST0-095試験に向いている問題集として、非常に精度が高くて、問題集を使うことによって合格することが保証できます。Pass4TestはIT技術者の専門資格の合格に向いているの模擬問題集で。認定を取得でき、お客様に成功に認定される実際の問題を提供して、認定合格の最も簡単な方法は弊社ST0-095問題集を使います。

IT業での経験豊富な専門家たちが正確で、合理的なSymantec ST0-095認定試験の準備資料を作り上げました。それに応じて、Past4Testは最新の試験内容を織込んでる問題集リリースしました。弊社のST0-095問題集を利用して、一回でST0-095認定試験の資格を取得する事ができ、あなたの大切な時間を節約する事が出来ます。弊社がもっと便利に未来を広げるIT業で大切なST0-095認定試験に参加させ、あなたが取得する事をお助けいたします。

詳しいST0-095問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/ST0-095.pdf

1.What is the primary purpose of change control in the context of security?
A. to apply changes that increase security posture
B. to prevent changes from decreasing security posture
C. to automatically apply security changes on a set schedule
D. to automatically undo changes that cause security problem
Answer: B

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

2. What are most organizations concerned with when looking at risk as it relates to impact on an asset?
A. downtime B: . revenue
C. response time
D. exposure
Answer: B

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

3. How does a denial of service attack work?
A. It attempts to break the authentication mode.
B. It imitates the behavior of a valid user.
C. It cracks passwords, causing the system to crash.
D. It prevents a legitimate user from using a system or service.
Answer: D

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

4. Which Symantec solution can identify and block a malicious file from being downloaded in an HTTP
session?
A. Web Gateway
B. Brightmail Gateway
C. Network Access Control
D. Critical System Protection
Answer: A

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

5. customer is experiencing image-based spam and phishing attacks that are negatively impacting
messaging flow. Which Symantec solution should be recommended to this customer?
A. Brightmail Gateway
B. Endpoint Protection
C. Network Access Control
D. Backup Exec System Recovery
Answer: A

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

6. Which challenge does security information and event management (SIEM) help solve for customers?
A. monitoring for performance problem on servers
B. monitoring configuration changes in applications
C. monitoring for business compliance issues
D. monitoring for security violations
Answer: D

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

7. What are traditional, definition-based malware scanning technologies unable to identify?
A. new or unique threats unless a sample has been submitted
B. older threats or threats that are inactive in the wild
C. polymorphic threats that have been discovered in an antivirus lab
D. threats that are written to temporary locations in storage
Answer:

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

8. What is one of the benefits of the assessment step within the security policylifecycle, according to the
Security Solutions 1.0 course?
A. It provides the actionable configuration standards.
B. It allows organizations to understand where critical assets reside.
C. It educates the employees and manages the enforcement of a products.
D. It analyzes the policythrough interviews.
Answer: B

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

9. Malware that contains a backdoor is placed on a system that will later be used by the cybercriminal to
gain access to the system. The cybercriminal was successful in which phase of the breach?
A: capture
B: discovery
C: incursion
D: exfiltration
Answer: C

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

10. Which two questions are appropriate to ask a customer in order to uncover a need for Symantec
Control Compliance Suite? (Select two.)
A. Are you meeting your required backup windows?
B. Have you recently gone through a merger or acquisition, requiring new entitlements and controls?
C. Do you need to archive email for legal discovery purposes?
D. Is your operations team struggling to keep on top of IT audit-related tasks? DE. Do you need to ensure
critical servers are deployed by authorized personnel?
1linimize
Answer:

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

11. What is a key benefit of integrating multiple security-related solutions?
A. automates administration across multiple security solutions
B. develops IT security policies across security solutions
C. consolidates critical data from separate security solutions
D. enforces user policies across unrelated security solutions
Answer: C

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

12. Which type of breach source is Albert Gonzalez, as mentioned in the Security Solutions 1.0 course?
A. well-meaning insider
B. malicious insider
C. cybercriminal
D. disgruntled employee
Answer: C

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

13. What is a benefit of a security awareness program, according to the Security Solutions 1.0 course?
A. It provides an understanding of current system security settings.
B. It allows the organization to understand where critical systems reside.
C. It provides an understanding of the operational costs of security.
D. It ensures that employees understand their roles and responsibilities.
Answer:

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

14. What is the purpose of defining a technical standard?
A. to identify minimum system configuration requirements for assets
B. to define roles and responsibilities within an organization
C. to create documented exceptions or waivers to a policy
D. to implement the guidelines directed by management
Answer: A

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

15. A cybercriminal wants to break into an organization using a SOL injection attack. What will the
cybercriminal do to start the attack?
A. enter a command at a user prompt
B. locate a user input field on the company's web page
C. gain administrative access to the database
D. use SOL slammer malware
Answer: B

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

16. How do the security program approaches rank in order from least mature to most mature?
A. compliance, risk, IT security
B. risk. compliance, IT security
C. IT security, compliance, risk
D. IT security, risk, compliance
Answer: C

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

17. What should be in place before automatically blocking confidential data leaving the organization?
A. hard drive encryption
B. well-refined data loss policies
C. email message encryption
D. endpoint management software
Answer: B

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

18. An employee has installed a video game on their company-issued laptop. Which Symantec solution
can prevent this installation in the future?
A. Altiris IT Management Suite
B. Endpoint Encryption
C. Brightmail Gateway
D. Security Information Manager
Answer: A

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

19. Which framework is used to manage change within an IT organization?
A. Management of Risk (MOR)
B. Information Technology Asset Management (IT AM)
C. Information Technology Infrastructure Library (ITIL)
D. Control Objectives for Information and Related Technology (CobiT)
Answer: C

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

20.An employee's computer was recently infected by a virus due to opening an attachment received
through email. Which Symantec solution could have prevented this?
A. Brightmail Traffic Shaper
B. Brightmail Gateway
C. Network Access Control
D. Data Loss Prevention
Answer: B

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

21. An administrator wants to identify and monitor systems with weak or static passwords. Which
Symantec solution can help collect this information?
A. Data Loss Prevention
B. Endpoint Protection
C. Critical System Protection
D. Control compliance Suite
Answer: D

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

22. What does the Control Objectives for Information and Related Technology (CobiT) framework focus
on, according to the Security Solutions 1.0 course?
A. IT implementation life cycle
B. computer security concepts
C. international security procedures for audit
D. confidentiality. integrity, and availability
Answer: A

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

23. What is a critical success factor when implementing workflow software?
A. It should work well with application integration software.
B. It should work well with web security software.
C. It should work well with bug tracking infrastructure.
D. It should work well with network access controls.
Answer: A

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

24. Which type of attack would be most successful against the password T63k#s23A?
A. cross site scripting
B. brute-force
C. dictionary
D.SOL injection
Answer: B

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

25. Which two benefits does patch management provide an organization? (Select two.)
A. modifies usability or performance of a computer
B. removes vulnerabilities through software fixes
C. updates operating systems and ensures compliance
D. migrates the operating system
E. counts software licenses installed
Answer: B,C
26. Which WO topics did Art Gilliland state in the Security Solutions 1.0 course as areas that Symantec
plans to invest in? (Select WO.)
A. reputation-based security
B. identity management
C. cryptography
D. cross-product management and reporting
E. security of social networkinq sites
Answer: A,D
27. What do software patches affect within a company's environment?
A. applications only
B. operating systems only
C. operating systems and applications only
D. operating systems. applications. and hardware configurations
Answer: C

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

28. What is the primary goal when creating a security products?
A. to assist in the compliance process
B. to ensure systems have updated patches
C. to protect information
D. to report on system configuration
Answer: C

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

29. What is the primary benefit of a people-based workflow solution?
A. business process creation
B. centrally managed collaboration
C. coordination of web services
D. user-based task assignment
Answer: B

Symantec   ST0-095   ST0-095   ST0-095

30. Which WO events could potentially be seen by a network monitoring solution in the context of
information protection? (Select WO.)
A. a program storing social security numbers in a SOL database
B. a hacker exfiltrating data out of an organization
C. a malicious insider emailing data out of an organization
D. an employee on their home ISP webmailing confidential data
E. an administrator incorrectly configuring email servers
Answer: B,C

投稿日: 2012/8/17 6:43:23  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: STS-Partner-AccreditationST0-095
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.