ST0-130「Symantec Management Platform 7.1 Technical Assessment」認定試験のために困る必要はない原因はPass4Test会社があるからだ!

By blog Admin | 投稿日: Wed, 22 Aug 2012 08:42:34 GMT

Pass4testは一年間でST0-130無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。

Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-130

Pass4testはお様のために、いろいろな認定コースを提供します。各種類の資格の必須試験問題を含んで、お客様が気楽に試験をパスできます。弊社のST0-130問題集はこの領域の専門知識の学習を重心として、専門技能を強化するために開発されています。弊社の練習問題を利用して、受験の技能を把握できます。真実の試験と同じ内容、試験タイプ、解答を理解できます。

受験生は経験がないため、試験内容を正しく捉えることができなく、一生懸命にST0-130認定試験を準備しても、適当な準備資料がなければ、力は無駄になるかもしれない。だから、試験を準備する前に、よく試験準備資料を準備しましょう。

Pass4testは全面的な問題集を提供して、受験生のために、本試験に際して、試験を受けるのに知識を獲得することができます。必要なスキルを習得して、認定資格を取得すると、 技術者としてのキャリアを持っているということを企業側にアピールすることができます。弊社のST0-130問題集のご利用によって、本場の試験環境を作り出すことができ、自信を持って試験を受けられ、楽に普段の理論や知識を発揮することができて、理解やすいです。弊社の専門的な問題集によって、簡単にST0-130試験合格になれます。ご購入の前に、無料サンプルをご覧になることもできます。

詳しいST0-130「Symantec Management Platform 7.1 Technical Assessment」認定試験内容は以下のようです。

試験番号:ST0-130
試験科目:Symantec 「Symantec Management Platform 7.1 Technical Assessment」
問題と解答:全160問

詳しいST0-130問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/ST0-130.pdf

1.What is the Symantec recommended method for a Service Desk agent to use to install the Altiris Agent
when visiting a user's cubicle?
A. Manual Pull
B. Manual Push
C. Scheduled Push
D. Agent Upgrade Policy
Answer: A

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

2.An administrator has joined a computer to a domain managed by Microsoft Active Directory.
Which two items must the administrator enable to automate the installation of the Altiris Agent on this
computer.? (Select two.)
A. Altiris Agent for Windows - Install policy
B. Windows Computers with no Altiris Agent installed filter
C. Microsoft Active Directory import rule
D. Windows Computers with no Altiris Agent installed target
E. Scheduled Push to Computers policy
Answer: C,E
3.What is the first point of contact for the Altiris Agent?
A. Notification Server
B. Symantec Management Console
C. Package Service
D. Task Service
Answer: A

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

4.Which statement describes the relationship between Site Server and Notification Server?
A. Site Server assists Notification Server by providing packages and tasks to the Altiris Agent.
B. Site Server sends information, events, and data from the Inventory Rule Agent to Notification Server.
C. Site Server assists Notification Server by running reports.
D. Site Server takes over all functions for Notification Server.
Answer: A

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

5.Which component enables users to view data from the Configuration Management Database (CMDB)?
A. Log Viewer
B. Reports
C. Notification Server
D. Software Management Framework
Answer: B

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

6.Which Symantec Management Platform component processes data sent by the Altiris Agent and stores
it in the Configuration Management Database?
A. Symantec Management Console
B. Software Management Framework
C. Notification Server
D. Site Services
Answer: C

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

7.How does the Symantec Management Console help keep reports secure and scoped?
A. by enforcing permissions that determine which reports users can view
B. by scoping privileges that determine which reports users can view
C. by using report filters so that only specific report data is displayed
D. by prompting Altiris Agents for log in credentials before viewing reports
Answer: A

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

8.Which component contains the core service of the Symantec Management Platform?
A. Configuration Management Database (CMDB)
B. Altiris Agent
C. Site Service
D. Notification Server
Answer: D

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

9.Which Symantec Management Platform component initiates policy-based communication?
A. Notification Server
B. Symantec Management Agent
C. Configuration Management Database (CMDB)
D. Symantec Management Console
Answer: B

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

10.What is a properly configured middleware computer known as?
A. Task Service
B. Subnet Server
C. Site Server
D. Package Server
Answer: C

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

11.Which two services can a Site Server provide? (Select two.)
A. Package Service
B. OAB Service
C. Task Service
D. AEXSVC Service
E. Replication Service
Answer: A,C
12.Refer to the Exhibit.

There is one Notification Server at HQ that manages all desktops and laptops throughout the WAN. What
should be configured to reduce processor load on the Notification Server and move network intensive
services closer to their points of distribution?
A. Organizational Units
B. Replication Management
C. Site Management
D. Security Sites
Answer: C

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

13.Under which menu option are filters located in the Symantec Management Console?
A. Manage
B. Settings
C. Actions
D. Home
Answer: A

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

14.An administrator needs to review several Symantec Management Console reports daily and would like
to have them in a single view. How can the reports be combined into a single view?
A. create a custom dashboard that merges the reports
B. create a custom portal page that displays each of the reports as web parts
C. export the reports and import them into one custom folder
D. link each of the reports to a single custom sub-menu item
Answer: B

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

15.Why would an administrator want to save a report as a web part?
A. to save the results for later reference
B. to use in a resource target
C. to use in a portal page
D. to be able to e-mail the results
Answer: C

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

16.Refer to the Exhibit.

The administrator created a report that returns the status of computers. Which menu item should the
administrator choose to compare the status from month to month?
A. Snapshot
B. Web Part
C. Static Filter
D. XML File
Answer: A

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

17.Which policies run on Notification Server and are not concerned with agent activity on managed
computers?
A. Automation policies
B. Target-based policies
C. User-based policies
D. Filter-based policies
Answer: A

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

18.Which statement is true about the Default Shared Schedules shipping with Notification Server?
A. They cannot be deleted.
B. They cannot be modified.
C. They can override maintenance windows.
D. They cannot be disabled.
Answer: A

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

19.How long are User-based policies cached on a managed computer?
A. one week
B. one month
C. two weeks
D. two months
Answer: A

Symantec   ST0-130   ST0-130   ST0-130

20.What can the administrator use to have resources assigned to specific sites without administrative
intervention and as they register with the Notification Server?
A. Automation policy
B. Active Directory import policy
C. Inventory policy
D. Custom Inventory policy
Answer: A

投稿日: 2012/8/22 8:42:34  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: STS-Partner-AccreditationST0-130
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.