IT業界に入る第一歩はSymantec STS-Partner-Accreditation ST0-136試験に合格することだ!

By blog Admin | 投稿日: Sun, 19 Aug 2012 12:40:15 GMT

Pass4testは全面的な練習試験を提供します。受験生のために、本試験に際して、試験を受けるのに知識を獲得することができます。必要なスキルを習得して、Symantec認定資格を取得すると、 技術者としてのキャリアを持っているということを企業側にアピールすることができます。Pass4Testの専門的で保証されるST0-136過去問を使って、本場の試験環境を作り出すことができ、自信を持ってST0-136試験を受けられ、楽に普段の理論や知識を発揮することができて、理解やすいです。弊社ST0-136問題集によって、簡単に試験合格になれます。弊社の試験対策は品質がよくて、絶対IT業皆様の最優秀選択です。買う前にST0-136無料サンプルでダウンロードできます。

Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-136

詳しいST0-136認定試験内容は以下のようです。

試験番号:ST0-136
試験科目:Symantec 「Symantec System Recovery 2011 Technical Assessment」
問題と解答:全111問

Pass4testはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、Symantec System Recovery 2011 Technical Assessment 試験に向いている問題集として、非常に精度が高くて、問題集を使うことによって合格することが保証できます。Pass4TestはIT技術者の専門資格の合格に向いているの模擬問題集で。認定を取得でき、お客様に成功に認定される実際の問題を提供して、認定合格の最も簡単な方法は弊社のSymantec System Recovery 2011 Technical AssessmentST0-136問題集を使います。

詳しいST0-136問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/ST0-136.pdf

1.Consider the command syntax below
ssr -r <file> -d <destination>
What does the switch -r accomplish in Symantec System Recovery 2011 Linux Edition?
A. searches the recovery point for a specific file
B. restoresthespecified file to a location
C. lists the partition and file types In the recovery point
D. reboots the computer when the restore is complete
Answer: D

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

2.Which command can be run to allow network access to the computer during a Unix-based recovery
from a Symantec Recovery Disk.?
A. network eth0start
B. ifup
C. service network up
D. eth0service restart
Answer: B

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

3.Which software should De installed on the remote client first to be managed by Symantec System
Recovery 2011 (SSR) Management Solution?
A. Symantec SSR software
B. Symantec installation Manager
C. Symantec SSR plug-in
D. Symantec Management (Altiris) Agent
Answer: D

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

4.A virus attack has corrupted the first sector of a physical hard drive. Fortunately, a recovery point of the
system drive is available to restore with the Symantec Recovery Disk.
Which option must be selected during the restore?
A. Restore master boot record
B. Use Restore Anyware
C. Check for file system errors after recovery
D. Verify recovery point before recovery
Answer: A

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

5.when viewing the backup status of a computer in Symantec System Recovery 2011 Management
Solution, which two Backup, reporting statuses can a user view for the selected drives? (Select two.)
A. Full Status Reporting
B. DriveStatus Reporting
C. Group Status Reporting
D. Backup Status Reporting
E. No Status Reporting
Answer: A,E
6.To prevent unauthorized access to recovery points when stored on a network share, what should be
enabled in the Job definition?
A. T-10 encryption
B. Pretty GoodPrivacy(PGP) encryption
C. SymantecEndpointEncryption
D. Advanced Encryption Standard (AES) encryption
Answer: A

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

7.Which wizard should an administrator select from the Symantec Recovery Disk to Degin a Virtual to
Physical conversion?
A. virtual Machine Restore
B. One Time Physical Conversion
C. Convert to Physical
D. Recover My Computer
Answer: D

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

8.An administrator of the Symantec System Recovery 2011 (SSR) Management Solution needs to
determine which managed client computers have an unsupported version of SSR installed.
Which web part name of the Home screen would display this for the administrator?
A. Alerts and Failures
B. Backup Status
C. Operating System Statistics
D. License Status
Answer: A

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

9.A system administrator would like to verify whether a recent virus on their network exists In an image
before restoring. What is the recommended method to make the flies available for a virus scan to check
for this?
A. Restore the image to the machine, then run a virus scan.
B. Mount the Image In Windows and run a virus scan.
C. Restore files to an isolated directory using Recovery Point Browser
D. Use Google Desktop to access the files.
Answer: B

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

10.Which two drive types can be used as the destination drive in die Copy My Hard Drive Wizard? (Select
two)
A. SATA attached hard drive
B. share on a different Windows Server
C. Blu-ray drive
D. network-attached storage
E. USB attached hard drive
Answer: A,E
11.Which two options are required to enable booting when using the Recover Drive Wizard to restore the
operating system onto a new, empty, hard disk? (Select two)
A. Resize drive
B. Check file system for errors
C. Assign drive letter
D. Restore original disk signature
E. Set drive active
F. Verify recovery point before restore
Answer: D,E
12.Which requirement needs to tie met, to create a cold backup from a non-functioning system using the
Symantec Recovery Disk?
A. An active partition must be set
B. A valid license key for Symantec System Recovery 2011 needs to be used.
C. The computer needs to first have Symantec System Recovery 2011 installed.
D. A custom Symantec Recovery Disk needs to be used.
Answer: B

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

13.how do the client computers process backup policies submitted by the Symantec System Recovery
2011 Management Solution?
A. The Notification Server pushes the backup jobs totheclient computers beforeeachbackup
B. Client computers pun the backup policies down from Notification server and processthem.
C. Client computers run the backup policies from Notification Server and process them,
D. The Notification Server pushes the backup jobs to the client computers every night
Answer: B

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

14.Which command line option would be used to divide a recovery point file into separate parts using
Symantec System Recovery 2011 Linux Edition?
A. -raw [number]
B. -seg (number)
C. -span (number]
D. -set (number]
Answer: C

Symantec   ST0-136   ST0-136   ST0-136

15.Which option should be used to convert a recovery point where a FAT32 file system Is the
destination1?
A. Run windows Mint-Setup
B. Utilize temporary storage location
C. Split virtual disk into 2 GB (vmdk) files
D. Rename file to DOS standard
Answer: C

投稿日: 2012/8/19 12:40:15  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: STS-Partner-AccreditationST0-136
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.