ST0-29B「Symantec Endpoint Protection 11 MR 4(STS)」認定試験に参加したいのなら、ぜひPass4test問題集を購入しなさい!

By blog Admin | 投稿日: Tue, 14 Aug 2012 07:06:44 GMT

君もいつも受験勉強のために、いろいろな関連した本を読んでみますか。しかし、経験がない受験者ですから、短時間で正確的に試験内容を捉えないのです。だれの目から見ればST0-29B認定試験も非常に難しいようですが、実は、もし適当な試験準備をすれば、手軽にその認定試験の資格を手に入れます。資格を取得できる秘訣はPass4test会社の試験問題集にあります。

Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-29B

Pass4Testによって開発された問題集がST0-29B認証試験のすべての知識を含めており、初めて弊社のST0-29B試験問題集をご利用になってから、必ず自信満々で一回で合格することを保証し、正確にST0-29B試験の出題内容を捉え、短期間で最新のST0-29B 98%カバー率の問題集を提供することが出来ます。もし弊社の無料サンプルを利用して、もっと自信を持って認定合格になります。詳しい問題集の内容は以下のようです。

以下の内容を読んでから、すぐに分かります!

詳しいST0-29B試験要件は以下のようです。

試験番号:ST0-29B
試験科目:Symantec 「Symantec Endpoint Protection 11 MR 4(STS)」
問題と解答:全124問

Pass4test会社は2001年からスタートし,Pass4testの認定試験問題集を利用すると、100%と言っても過言ではないほど試験に合格できます。弊社は真の試験現場の出題内容を的確に捉えることができ、100%の合格率を保証することができます。安心で弊社の製品を使って、試験に参加だけで資格を取得できます。

どうぞ、ご覧になっていただきたいのです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/ST0-29B.pdf

1.An administrator has successfully installed Symantec Endpoint Protection Manager onto a Windows
2003 Server using the installation wizard. Which component is deployed to the server at this point in time?
A. AntiVirus/AntiSpyware Protection
B. Proactive Threat Protection
C. Apache Tomcat Server
D. Central Quarantine Server
E. Network Threat Protection
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

2.Based on Symantec best practices, which two tasks should be performed before migrating from
Symantec AntiVirus Corporate Edition to Symantec Endpoint Protection 11.0? (Select two.)
A.disable Auto-Protect
B.disable scheduled scans
C.disable Tamper Protection
D.scan all clients
E.purge the quarantine
Answer: B, C
3.Which Symantec Endpoint Protection client component must be installed to enable Unmanaged
Detector mode?
A. AntiVirus and AntiSpyware
B. Application and Device Control
C. Network Threat Protection
D. Network Access Control
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

4.How many Symantec Endpoint Protection Managers can connect to an embedded database?
A. one
B. two
C. four
D. unlimited
Answer: A

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

5.Immediately after installation, what does a client do upon first contacting Symantec Endpoint Security
Manager?
A. register with the manager
B. download the latest policy
C. update virus definitions
D. launch a full system scan
Answer: A

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

6.Which file contains the Symantec Endpoint Protection client communication settings?
A. GRC.dat
B. Sylink.xml
C. GRC.xml
D. Sylink.dat
Answer: A

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

7.What is the default replication frequency when adding an additional site to a Symantec Endpoint
Protection deployment?
A. 1 hour
B. 8 hours
C. daily
D. weekly
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

8.An administrator makes a change in the Active Directory structure, which has been imported into
Symantec Endpoint Protection Manager (SEPM). By default, when will the change automatically be
reflected in SEPM?
A. as soon as the change is made in Active Directory
B. maximum 1 hour
C. maximum 4 hours
D. maximum 24 hours
Answer: D

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

9.In which client management log can an administrator identify when the client last connected to the
Symantec Endpoint Protection Manager?
A. Control
B. Traffic
C. System
D. Event
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

10.Which setting can be enabled to report computers without a Symantec Endpoint Protection Agent?
A. LAN Detector
B. Unmanaged Detector
C. Segment Detector
D. Network Detector
Answer: D

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

11.A Symantec Endpoint Protection Manager administrator is importing from an Active Directory
environment. The director needs to know which object types are being imported. Which two object types
are imported into Symantec Endpoint Protection Manager from Active Directory? (Select two.)
A.security groups
B.organizational units
C.computers
D.sites
E.domains
Answer: B, C
12.What can an administrator do to proactively obtain information about unknown devices on a network?
A. script a network audit using the Find Unmanaged Computers feature
B. create an Unmanaged Computer notification
C. schedule an audit report to send to the administrator
D. schedule regular LDAP synchronization
Answer: B

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

13.Which two features migrate from previous versions of Symantec AntiVirus? (Select two.)
A.Tamper Protection Settings
B.AntiVirus Settings
C.Uninstall Password
D.Client Group Structure
E.Firewall Settings
Answer: B, D
14.If a Symantec Endpoint Protection (SEP) client is installed with AntiVirus and AntiSpyware components
only, what must be done to install the SEP Firewall?
A. redeploy the original installation package to the client
B. deploy the firewall license file to the Symantec Endpoint Protection Manager
C. deploy a new package including the firewall component
D. deploy a firewall policy to that client through an XML file
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

15.Which remediation option is available to administrators using the Find Unmanaged Computers
feature?
A. deploy a Symantec Endpoint Protection client package to the unmanaged host
B. monitor and log network traffic observed from the unmanaged host
C. install Microsoft Windows operating system security patches
D. disable network access pending Symantec Endpoint Protection client installation
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

16.When using the Push Deployment Wizard, which two methods can be used to identify the target
machines to which you want to install the Symantec Endpoint Protection client? (Select two.)
A.browse through Windows networking
B.import a file containing IP addresses
C.specify a UNC path
D.import a file containing MAC addresses
E.import hostnames from an LDAP server
Answer: A, B
17.Which feature can be configured to increase or decrease performance of scheduled scans?
A. scan frequency
B. CPU throttling
C. heartbeat interval
D. tuning options
Answer: D

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

18.Which two actions can the Centralized Exception policy perform? (Select two.)
A.exclude a specific folder from AntiVirus and AntiSpyware File System Auto-Protect scanning
B.specify an exclusion to keep a known risk from being scanned
C.specify machines from which the Symantec Endpoint Protection Manager console cannot be run
D.exclude forwarding of certain log types from the Symantec Endpoint Protection client
E.specify Intrusion Prevention system signatures for exclusion
Answer: A, B
19.Which two actions are available when TruScan Proactive Threat Scan detects a trojan or worm?
(Select two.)
A.delete
B.ignore
C.terminate
D.quarantine
E.clean
Answer: C, D
20.An administrator needs a TruScan Proactive Threat scan that will detect a potential trojan, worm, or
keylogger as quickly as possible. How should the administrator set the scan frequency?
A. set it to continuous
B. set it to scan new processes immediately
C. select the default setting
D. set it to 5 minutes
Answer: B

投稿日: 2012/8/14 7:06:44  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: STS-Partner-AccreditationST0-29B
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.