190-834「IBM Lotus Notes Domino 8 App. Development Foundation Skills」の Pass4test問題集で試験に参加しましょうか!

By blog Admin | 投稿日: Sun, 26 Aug 2012 15:33:39 GMT

Pass4Testは正しい知識と技術を身につけている方だけに資格が得られるようにして、弊社の190-834認定試験練習問題の品質と価値は最も最新し、試験の流れの説明についての出題内容が含まれて、的中率の高さに驚かされっぱなしで、100%の本格的な190-834試験問題集は過去の試験問題及び最新模擬試験問題から作られたものです、資格を取得することは、その時点での自身の到達レベルを示すのみならず、学習と達成を継続してきたことの証ともなります。190-834認定試験無料サンプルを使って、お客様がもっと自信があります。

Lotus CLP 190-834

詳しいLotus 190-834認定試験内容は以下のようです。

試験番号:190-834
試験科目:Lotus 「IBM Lotus Notes Domino 8 App. Development Foundation Skills」
問題と解答:全134問

Pass4TestのLotus 190-834問題集の中率は高いのみならず、使用も簡単で、高価な講座を受ける必要はなく、20~30時間の独学だけで、一発合格が可能です!。弊社の製品に自信があるので、顧客の要件を収集する、価値命題関する知識を含んで、お客様が高い点数で試験パスできると100%に確信できます。今から、問題集を使ってみましょう。それで、Lotus 190-834認定試験の粗筋を100%に含めます。弊社のサンプルを使用してから、認定試験をパスするのに自信を持っています。購入する前にLotus 190-834無料サンプルを見ることもできます。

詳しい190-834問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/190-834.pdf

1. Mac is planning a Change Control application that will be used by thousands of staff located in 10
different countries. What is one thing Mac can do to help optimize the performance of the application for
his users?
A. On the Advanced tab of Database properties, enable "Support specialized response hierarchy" and
enable "Allow simple search".
B. On the Advanced tab of Database properties, enable "Don't support specialized response hierarchy"
and disable "Allow simple search".
C. Use File > Application > New Copy to create a copy of the application on a server in each country, and
have users access the application from a local server.
D. Use File > Replication > New Replica to create a replica of the application on a server in each country,
and have users access the application from a local server.
Answer: D

Lotus   190-834   190-834   190-834

2. Joe wants to display a company logo in the background of a view in his sales application. How can he
do this?
A. Use an Image Resource as the background graphic for the view.
B. Use a URL as the background graphic for the view, where the URL points to the logo.
C. Display the view in a frameset, and set the background of the view's frame to an Image Resource or
URL depicting the logo.
D. He can't do this. Views cannot have background graphics.
Answer:A

Lotus   190-834   190-834   190-834

3. Herb has some data to display in a form, and he would like to have it appear in a formatted grid. What
option would he use to format this data layout?
A. Create - Table
B. Create - Layer
C. Create - Section - Table
D. Create - Layout Region - Table
Answer:A

Lotus   190-834   190-834   190-834

4. Cheryle would like to have access to her mail file while she is traveling and disconnected from the
network. Once she arrives at her destination, she wants to connect to the network and synchronize her
mail file updates with the server version of her mail file. How can she accomplish this?
A. Create a local copy of her mail file.
B. Create a local replica of her mail file.
C. Create a local mirror copy of her mail file.
D. Create a local synchronized copy of her mail file.
Answer: B

Lotus   190-834   190-834   190-834

5. Molly has a Notes application that is used by employees in Europe and Japan. Each group of
employees has a server that is in their geographical location. Molly needs to have versions of her
application in both locations for efficient access, and the application data and design must stay
synchronized in both locations. How can Molly accomplish this?
A. Create a copy of the database in each location by using the menu option File > Application > New
Copy.
B. Create a replica of the database in each location by using the menu option File > Replication > New
Replica.
C. Create a mirror of the database in each location by using the menu option File > Application > New
Mirror.
D. Create a synchronized copy of the database in each location by using the menu option File >
Synchronization > New Copy.
Answer: B

Lotus   190-834   190-834   190-834

6. Tony wants to create a duplicate of the Video application. He wants to keep a version of the data on the
same server as the production application but does not want any new documents or document
modifications to be replicated into his new database once he creates it. Which one of the following should
Tony do to create his archive?
A. Create a new copy of the database.
B. Create a replica copy of the database.
C. Use Windows Explorer to create a copy of the database file.
D. Create a replica copy of the database and disable replication on the database properties.
Answer:A

Lotus   190-834   190-834   190-834

7. Which one of the following database elements is NOT updated when the DESIGN task is run?
A. Forms
B. Views
C. Roles
D. Agents
Answer: C

Lotus   190-834   190-834   190-834

8. Christopher is making a new application using the NewVideo Design Template that he plans to
customize. He wants to make sure that his new application will not get future modifications to the
NewVideo Design Template. Which one of the following should Christopher do to accomplish this?
A. Create a blank application and refresh the design of the new application using the NewVideo Design
Template.
B. Create the new application from the NewVideo Design Template and deselect "Inherit future design
changes" in the New Application dialog box.
C. Create the new application from the NewVideo Design Template and select "Lock Design Documents"
in the application Design properties dialog box.
D. Create the new application from the NewVideo Design Template and then open the application Design
properties and select "Database is a master template."
Answer: B

Lotus   190-834   190-834   190-834

9. Colby has a default level access of Author in the Suggestion database. She created a new suggestion,
but was unable to edit the document later. Why would this problem occur?
A. The document does not have a Readers type field.
B. The document form does not have an Authors type field.
C. She needs the "Edit document" option added to her access.
D. She needs at least Editor access to edit her documents in the database.
Answer: B

Lotus   190-834   190-834   190-834

10. Shandi has created a Suggestion database in Designer. She would like to create additional databases
based on the Suggestion database design, and she would like to have them automatically updated
whenever she changes the original design. How would she accomplish this?
A. Select the Database Inheritance option for "Allow inheritance" in the additional databases.
B. Select the Database Inheritance option for "Inherit from master template" in the additional databases.
C. Select the Database Inheritance option for "Database file is a master template" in the original
Suggestion database.
D. Select the Database Inheritance option for "Allow other databases to inherit design" in the original
Suggestion database.
Answer: C

Lotus   190-834   190-834   190-834

11. Greg created a new database that will be used by members of the Accounting department. He sees
that there is a group in the Domino Directory that already contains all of the members of the Accounting
department, and it is a "Mail only" group. How can he use that group in the ACL of his database, to control
access?
A. He needs to change the group type to "Mail and ACL"
B. He needs to change the group type to "Multi-purpose"
C. He doesn't need to do anything. All group types can be used for ACL access.
D. He has to create a copy of the group, and make the new group of type "Access Control List only".
Groups can be used for mail or ACL access, but not both.
Answer: B

Lotus   190-834   190-834   190-834

12. Tim has enabled document locking in the Sales application. He has noticed some documents that
have been locked for several hours. The users tell him that their computers crashed while they were
working on documents. What can Tim do to unlock the documents?
A. Have an administrator run fixup on the database.
B. Write an agent to run on selected documents. Use the formula: FIELD $Lock := @DeleteField
C. Have someone with Manager access right-click on a locked document and select Unlock Document.
D. The nightly compact of the database will unlock the documents. Tim can also manually compact the
database.
Answer: C

Lotus   190-834   190-834   190-834

13. AJ wants to create a new application on his laptop that does not have any design elements in it.
Which one of the following should he do to begin this process?
A. Select File > Application > New and assign a filename of _blank.nsf.
B. Select File > Application > New. Designate "Local" as the server, and select "-Blank-" as the template.
C. Select File > Application > New. Designate "Local" as the server, and assign a filename of _blank.nsf.
D. Select File > Application > New. Designate "Local" as the server, and select "-Default-" as the template.
Answer: B

Lotus   190-834   190-834   190-834

14. Ken would like to allow remote salespeople to replicate information from the videoinfo.nsf application
to their laptops, so that the replications are fast and the application on each laptop isn't too big. Each
salesperson should replicate only the information from their territory. Which one of the following does Ken
need to do to configure this?
A. Use a selective replication formula.
B. Give the salespeople Reader access to the application.
C. Give the SalesPeople group the [TerritoryOnly] role.
D. Use AuthorName fields to limit access to information.
Answer:A

Lotus   190-834   190-834   190-834

15. Mickey wants to allow soft deletions in his database. How does he enable this?
A. By checking the Advanced Database Property, "Allow soft deletions".
B. By checking the Form Property "Allow soft deletions", for all Forms that should have this property.
C. He doesn't need to do anything. All databases on a Domino 5 or higher server have soft deletions
enabled automatically.
D. By adding a field called $SoftDelete, with a computed value of "1", to all documents that should have
soft deletions enabled
Answer:A

Lotus   190-834   190-834   190-834

16. Malik needs to find all the design elements that reference a particular field in his database. How could
he accomplish this?
A. Edit - Find Next
B. Edit - Find/Replace
C. File - Application - Analyze Design
D. File - Application - Design Synopsis
Answer: D

Lotus   190-834   190-834   190-834

17. Nadia would like to position overlapping blocks of content on a form in the Video application. She
wants the flexibility to control the placement, size, and content of the information. Which one of the
following should Nadia use when creating her form?
A. Layers
B. Subforms
C. Framesets
D. Style Sheets
Answer:A

Lotus   190-834   190-834   190-834

18. Stacee has been asked to add a feature to the Video Rental application. Users should be able to drag
videos into a "Favorites" area for future access. What design feature would allow Stacee to add this
functionality?
A. Views
B. Agents
C. Folders
D. Custom User Views
Answer: C

Lotus   190-834   190-834   190-834

19. Luigi has been asked to create a view that shows the rental history of each video that's been checked
out. The viewshould be sorted by the name of the video, and all the entries for a particular video should
be grouped together. How would he accomplish this?
A. Create a Grouping view with the VideoTitle field as the first column, and set the Sort option to
Ascending.
B. Create a view with the VideoTitle field as the first column, and set the Grouping option for the view to
Ascending - Categorized.
C. Create a view with the VideoTitle field as the first column, and set the Sort option for that column to
Ascending and the Type option to Categorized.
D. Create a view with the VideoTitle field as the first hidden column, and set the Sort option for that
column toAscending and the Type option to Categorized.
Answer: C

Lotus   190-834   190-834   190-834

20. When Marc creates a new document in the Suggestion database, he sees short descriptions of the
fields at the bottomof the form. What design feature has been used to create this behavior?
A. Default Value for the field
B. Field Hint in the Field Properties dialog box
C. Help Description in the Field Properties dialog box
D. Field Assistance in the Field Properties dialog box
Answer: C
This document was created with Win2PDF available at http://www.win2pdf.com.
The unregistered version of Win2PDF is for evaluation or non-commercial use only.
This page will not be added after purchasing Win2PDF.

投稿日: 2012/8/26 15:33:39  |  カテゴリー: Lotus  |  タグ: CLP190-834
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.