Lotus CLP 190-829認定資格で自分のレベルを高めようか!

By blog Admin | 投稿日: Sat, 18 Aug 2012 06:38:38 GMT

Lotus 190-829 「IBM WebSphere Protal V6 Application Development」はLotus資格認定の重要な試験集です。該当アイクオリサートロジック190-829模擬試験集は非常に理想的な試験に備えるツールと言えます。もし、190-829模擬試験を御利用頂くと、以前の過去試験問題とほぼ同じの現行問題をご体験できます。全部の問題集は弊社の専業認証人員が念入りに編纂されたものです。ご受験者は高額教育活動にわざわざ参加する必要がなく、ただ20時間か30時間の気楽に一連の準備、勉強記憶及び模擬テストだけで、受験できます。100%一発合格!失敗一回なら、全額返金

Lotus CLP 190-829

Lotus資格認定は、知識と技術の証明です。多くの企業では、ITテクノロジーを利用し、IT投資の最適化を計ることで、さらに競争力を高めています。Lotus資格は190-829認定試験に合格することで認定されます。資格はあなたの知識レベルがどれくらいなのかを確認するスキル確認、Pass4Test問題集の使用を推薦します。Pass4TestはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、的中率も高いテスト問題を提供できます。弊社の190-829問題集が使いやすいので、受験者は問題と答えを理解しただけで認証を取得できます。弊社の190-829問題集を使って、高い分数で試験を通過できることを保証できます。Pass4Testは全面的なLotus CLP 190-829問題集を提供して、専門の知識を理解するための基盤となるため、受験者や企業にたいへん人気があります。弊社の低価格で信頼できる190-829試験対策を使って、高い分数で試験を通過できるを保証できます。購入する前に190-829無料サンプルを見ることもできます。

詳しいLotus 190-829認定試験内容は以下のようです。

試験番号:190-829
試験科目:Lotus 「IBM WebSphere Protal V6 Application Development」
問題と解答:全104問

詳しい190-829問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/190-829.pdf

1. Nell is using RAD 7 and would like to minimize the startup time of her local WebSphere Portal 6 server.
Which approach should she take to accomplish this?
A. Deselect all portlets that do not need to be started for testing
B. Enable "Optimize server for testing and developing" in the servers view
C. Modify the batch file that starts WebSphere Portal to include -Xquickstart
D. Modify the JAVA_Size environment variable for the development machine
Answer: B

Lotus   190-829   190-829   190-829

2. Andy is preparing to install Rational Application Developer 7. What level of authority must his ID have
on a Microsoft Windows installation?
A. Root access
B. Administrator
C. Read and Edit
D. Modify and Read
Answer: B

Lotus   190-829   190-829   190-829

3. Which of the following actions is required in order to launch the Wireless Markup Language (WML)
device emulator when using WebSphere Portal?
A. Specify Wireless Markup Language the markup in portlet.xml file
B. Select "Enable Wireless Markup Language Setting" option
C. Enable Transcoding
D. Enable Wireless Markup Language Markup
Answer: C

Lotus   190-829   190-829   190-829

4. For a web application with multiple Struts portlets, the BEST way to define the initial views of the
individual portlets is to specify them:
A. In the welcome file list in the application's web.xml.
B. In the viewMode.page preferences attributes in the individual portlet.xml.
C. As viewMode properties in the actions section in the individual struts-config.xml.
D. As view attributes in the supports section of the individual portlet.xml.
Answer: B

Lotus   190-829   190-829   190-829

5. Tony is just beginning to work with a Faces portlet in RAD. Since RAD automatically switched to the
Web Perspective when he started the project, where can he find Enhanced Faces Components (such as
a Data Table) to 'drag and drop" onto the page editor?
A. In the Palette
B. In the Quick Edit view
C. In the Page Data view
D. In the Project Explorer
Answer: A

Lotus   190-829   190-829   190-829

6. Tracy is building a composite application for WebSphere Portal 6. What are the two fundamental
aspects of composite applications?
A. Libraries and instances
B. Applications and workflow
C. Templates and applications
D. Templates and business components
Answer: C

Lotus   190-829   190-829   190-829

7. Xavier is working with a IBM Workplace Web Content Management application, extending it with the
API. Which item is the primary focus of the API?
A. The library
B. The workspace
C. The property broker
D. The document manager component
Answer: B

Lotus   190-829   190-829   190-829

8. Inez is developing a composite application and wishes to leverage the related public interfaces
available to her as a developer. Which of the following interfaces contains a method to provide supported
parameters during creation of a business component?
A. Lifecycle
B. Membership
C. Templatable
D. DisplayInfo
Answer: A

Lotus   190-829   190-829   190-829

9. Will is developing a business process application, and is at the point where he is initiating the process
instance. He has used a JNDI lookup to obtain a reference to the process server remote EJB interface.
Next he codes the portlet to start the process with an input message. Once the process starts, what is
returned to the caller by the operation?
A. The process-instance name
B. The process template name
C. The object ID of the new process instance
D. A reference to the BusinessProcess session bean
Answer: C

Lotus   190-829   190-829   190-829

10. For portal business processes that should be processed within portal, what is used to lookup the task
page definition at runtime?
A. Client UI identifier
B. Process Template Name
C. Task instance object identifier (TKIID)
D. Staff activity identifier
Answer: A

Lotus   190-829   190-829   190-829

11. The Personalization resource wizard in Rational Application Developer is used to generate the
content spot classes and resource collection classes. If the content spot and resource collection will be
used by multiple applications, then those classes should be:
A. Deployed together with the related portlets in the portlet application WAR file.
B. Placed in the WebSphere Application Server shared library.
C. Placed directly in the pzn_root/pzn/v6.0/lib directory.
D. Uploaded using the Personalization interface.
Answer: B

Lotus   190-829   190-829   190-829

12. A developer needs to export a portlet from a portal installation so that a collaborative world-wide team
can test it. What is the BEST out-of-box option that the developer can choose to export this Portlet?
A. Use Export XML Portlet
B. Use Upload and Export Portlet C. Use Manage Pages Portlet
D. Copy and Paste the Portlet across machines
Answer: C

Lotus   190-829   190-829   190-829

13. A team of developers must improve Portal layout and navigational features. What tool in Rational
Application Developer V7.0 should they use?
A. Portlet Designer
B. Page Designer
C. Portal Designer
D. Customization Designer
Answer: C

Lotus   190-829   190-829   190-829

14. Abigail is a developer working with the theme policy for her corporate theme for WebSphere Portal 6.
Theme policies are managed by administrators, but she can also use a theme policy in what other type of
design artifact?
A. JSP
B. POJO
C. Java class
D. Ajax requests
Answer: A

Lotus   190-829   190-829   190-829

15. Ivan is configuring his local development machine with a deployment of WebSphere Portal 6 for
testing. Which list below describes the software that must be installed in order for his portal server to run?
A. WebSphere Application Server, an LDAP v3 server, and IBM DB2
B. WebSphere Application Server, IBM Cloudscape, and Lotus Domino
C. WebSphere Application Server, IBM Cloudscape, and a WebSphere Portal instance
D. WebSphere Application Server, an LDAP v3 server, IBM Cloudscape, and an external HTTP server
Answer: C

Lotus   190-829   190-829   190-829

16. Which of the following is valid about the IBM Workplace Solutions Catalog?
A. Portlet technology previews developed outside of IBM may be made available through the IBM
Workplace Solutions Catalog.
B. Developers need to download the Rational Application Developer from IBM the Workplace Solutions
Catalog.
C. All portlets on the IBM Workplace Solutions Catalog are available as open source so developers can
use the code as a basis for new portlets.
D. Portlets created by vendors like are available through the IBM Workplace Solutions Catalog.
Answer: D

Lotus   190-829   190-829   190-829

17. Hallie is developing a custom theme for her portal project. What is unique about the style sheets
associated with a WebSphere Portal theme?
A. Style sheets are saved as JSPs
B. CSS files must be deployed as portlet WARs
C. All styles must be prepended with "portal-theme"
D. The default css must begin with a portal style class declaration
Answer: A

Lotus   190-829   190-829   190-829

18. Bethany is creating a custom mail portlet service for use by several portlets. She has defined the
interface, written the code for her services, and created and installed the service's .jar file on her portal
server. Before she can code her portlets to access the service, what final step must be taken?
A. Register the service
B. Extend the PortletService interface
C. Specify action processing for the service
D. Modify the credential vault slot for the service user role
Answer: A

Lotus   190-829   190-829   190-829

19. Fiona is developing a series of portlets that will eventually work together and exchange data,
providing a more dynamic user experience. What portlet service does WebSphere Portal provide that will
allow her portlets to exchange data?
A. PUMA SPI
B. Property Broker
C. Credential Vault
D. Cooperative Interface
Answer: B

Lotus   190-829   190-829   190-829

20. Mary is developing a composite application, in which one of the components requires access to a
back-end system.
Which of the following is the WebSphere Portal mechanism for managing user access to back end
systems without having to continuously provide new credentials?
A. Siteminder
B. Credential Vault Service
C. Tivoli Application Security
D. WEBSeal Authentication Proxy
Answer: B
This document was created with Win2PDF available at http://www.win2pdf.com.
The unregistered version of Win2PDF is for evaluation or non-commercial use only.
This page will not be added after purchasing Win2PDF.

投稿日: 2012/8/18 6:38:38  |  カテゴリー: Lotus  |  タグ: CLP190-829
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.