Lotus 190-955認定試験の受験者はこれを読まなければならない!

By blog Admin | 投稿日: Mon, 10 Sep 2012 14:39:41 GMT

Pass4testのIT専門家グループによって作り上げられった作品で、お客様は簡単にIT知識を身につけることができると思っております。弊社の190-955問題集は最も理解しやすいものを提供し、弊社の190-955の品質と価値は最も最新で、きっとパスできることを保証いたします。弊社の練習問題のご利用によって、自信が上がるだけじゃなく、98%以上の的中率を確認しながら学習を進めることができるため、学習理解度の確認に一番ふさわしいのでございます。より多くの問題集をより便利にさせ、さらに低価格でお客様に提供することもできるようになりました。

Lotus CLP 190-955

弊社の製品を使うのは受験者たちを安心させる一番よい選択に違いありません。Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができるだけではなく、190-955(IBM WebSphere Portal 6.1 Deployment and Administration)認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。Pass4testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って190-955認定試験に合格することができます。

試験番号:190-955
試験科目:Lotus 「IBM WebSphere Portal 6.1 Deployment and Administration」
問題と解答:全226問

Pass4TestのLotus 190-955問題集のご利用によって100%合格することが保証できます。弊社は一回で合格することを保証し、もし弊社の190-955問題集のご利用によって、試験に不合格になる場合は、弊社は全額返金いたします。 弊社は一年以内に無料で190-955最新版を提供し、一回で合格することを保証いたします。詳しい問題集の内容を了解したいのなら、以下の問題を読んでみましょう。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/190-955.pdf

1. Jeremy has connected his WebSphere Portal instance to an IBM Tivoli Directory Server repository for
authentication purposes. However, while the majority of users are able to authenticate, certain users are
not. Jeremy confirmed that the users are attempting to authenticate with the correct user id and password.
What is the most likely cause of this issue?
A.The users should log in with an email address instead of a user id.
B.The location of the accounts in the LDAP tree is outside the scope of where Portal looks for accounts.
C.The accounts are not members of the All Authenticated Portal Users group.
D.The LDAP bind password is configured incorrectly.
Answer: B

Lotus   190-955   190-955   190-955

2. Members of a WebSphere Portal cluster exist on multiple physical machines to distribute the workload
of a single logical WebSphere Portal image. What is this called?
A.Vertical scaling
B.Horizontal scaling
C.Multi-machine design
D.HTTP server separation
Answer: B

Lotus   190-955   190-955   190-955

3. Your WebSphere Portal environment is supposed to access a remote LDAP directory that is supported
by another group in your organization. However, they will not allow changes to be made to their LDAP
directory structure. Portal has requirements that cannot be met by their structure. Which of the following is
the best possible solution?
A.Do not utilize the remote LDAP directory and create a local Cloudscape directory
B.Utilize the remote LDAP directory and disable all features that require customization
C.Utilize the remote LDAP directory and create a look-aside database for additional profile information
D.Copy the remote LDAP directory into a local LDAP source and make the necessary customization
needed to utilize the local source
Answer: C

Lotus   190-955   190-955   190-955

4. A user requires privileged user permission in order to interact with a portlet in which way?
A.In order to see the portlet on a page
B.In order to configure the portlet
C.In order to edit the portlet settings
D.In order to move the portlet to a different column on the page
Answer: C

Lotus   190-955   190-955   190-955

5. Which of the following statements is true with regards to LTPA?
A.LTPA allows single sign-on across servers when browser cookies are disabled.
B.LTPA can only allow WebSphere servers to communicate credentials to other properly-configured
WebSphere servers.
C.LTPA can only allow WebSphere servers to communicate credentials to properly-configured Lotus
Domino servers.
D.LTPA can allow WebSphere servers to communicate credentials to both properly configured
WebSphere and Lotus Domino servers.
Answer: D

Lotus   190-955   190-955   190-955

6. Utilizing the Manage Applications portlet, you have made a change to a portlet application in the virtual
portal for Europe on your Portal server. That change is now being seen by all other virtual portals on the
server. Which of the following best represents the steps necessary to restrict only Europe to seeing these
changes?
A.Create an additional portal scope and move the Europe users to this new resource
B.Utilize PAC to remove all users access, outside of Europe users, for the portlet application
C.Create a copy of the portlet application, assign it to Europe and apply the changes as needed
D.Create an additional virtual portal for just this portlet application and copy the Europe user access
Answer: C

Lotus   190-955   190-955   190-955

7. What are the steps required to delete a portlet that is common across clusters?
A.Delete the portlet using xmlaccess and run the /ConfigEngine/ConfigEngine.[bat|sh]
update-configuration task
B.Uninstall the EAR file using the WebSphere Administration console
C.Delete the portlet using the WebSphere Portal Administration page
D.Delete the portlet using xmlaccess then uninstall the EAR file
Answer: D

Lotus   190-955   190-955   190-955

8. When an administrator uses an xml export from a complete page and changes the create-oids to "true",
which of the following occurs when the xml file is imported again?
A.All portlets are deleted from the page and the layout is created again
B.XMLaccess commands will issue an an error because it cannot find the page
C.All portlets are deleted from the page and the layout is created again unless the administrator has also
set preserve-old-layout="true"
D.All portlets that are referenced in the xml file and are already on the page, remain untouched, additional
portlets are put on the page in their place from the portlet catalog
Answer: C

Lotus   190-955   190-955   190-955

9. The Portal Scripting interface provides the following advantage over the XML Access Interface ?
A.Portal scripting uses the easy to learn Xquery language
B.You can set up a super administrator to run all scrips
C.XMLAccess only work in Interactive mode
D.It allows easy separation of distributed portal administration
Answer: D

Lotus   190-955   190-955   190-955

10. Charlie has setup syndication on a new library between the Authoring server and the portal, Cindy in
Sales cannot see the content from the new library. What does Charlie need to do?
A.Check the box include security settings on syndicator
B.Setup Sales group access permissions on Library before syndication
C.Check the box include security settings for syndication on the Library on the Authoring server
D.Setup up access permissions on the new library on the portal for the Sales Group
Answer: D

Lotus   190-955   190-955   190-955

11. In case of errors occur during the WebSphere Portal installation, which of the following log files will
contain the trace information for diagnosing the installation issues?
A.installmessages.txt
B.installtraces.txt
C.wpsinstall.log
D.wpinstalllog.txt
Answer: D

Lotus   190-955   190-955   190-955

12. Juan is attempting to configure connectivity with Sametime from the Portal. In the process of
troubleshooting why he is unable to make a connection, he learns from the Sametime administrator that
Sametime is using port 8080, not port 80 as Juan initially thought. In which WebSphere Portal
configuration file does Juan need to make this port number correction?
A.stlinks.properties
B.ConfigService.properties
C.Sametime.ini
D.CSEnvironment.properties
Answer: D

Lotus   190-955   190-955   190-955

13. Which of the following statements correctly describes how WebSphere Portal's functionality is
implemented on the WebSphere Application Server?
A.WebSphere Portal is deployed as a stand-alone Java application using WebSphere Application Server
client libraries.
B.WebSphere Portal is deployed as an Enterprise Application on the WebSphere Application Server
C.WebSphere Portal is a stand-alone web server framework and is not related to WebSphere Application
Server
D.WebSphere Portal is deployed as a portlet to WebSphere Application Server's Portlet Container
Answer: B

Lotus   190-955   190-955   190-955

14. Which of the following describes a scenario that is a good fit for WebSphere Portal??
A.Organization needs a desktop application with collaboration capabilities
B.Organization needs a website that consists largely of static content
C.Organization needs a website to aggregate content, and various applications
D.Organization needs a mobile application that integrates with its order entry system
Answer: C

Lotus   190-955   190-955   190-955

15. Jim is designing a set of Portal environments for his companys public website which has a mixture of
both dynamic web content as well as applications. Users want to be able to create content and develop
applications without interrupting service on the site. Which of the following describes the correct
architecture for his needs?
A.A single environment, production, in which all work is performed
B.Two environments, a production environment and a disaster recovery environment
C.Three environments, a development environment for creating applications, a staging environment for
assembling content, and a production environment
D.A environment for each user so that their changes do not affect any other user
Answer: C

Lotus   190-955   190-955   190-955

16. As the Portal administrator, you are exporting and transferring a document library from a staging
system to a production system. You have successfully created an empty shared directory to hold the
exported document library. Both the staging and production servers have write access to the shared
directory. When you move the document library from the staging system to the production system, which
of the following occurs to private drafts?
A.They are converted to submitted drafts
B.They are transferred without modifications
C.They will all be converted to the same UUID
D.They are appended a new document version number
Answer: B

Lotus   190-955   190-955   190-955

17. Don is designing a highly available, secure, high traffic public website for his company. If he wants to
use WebSphere Portal, what components should he consider?
A.Dynamic Cache and a stand-alone Portal server with disaster recovery
B.An Authentication and Authorization solution, A load balancing solution, a Portal cluster with HTTP
servers handling static content, and clustered LDAP servers and database servers
C.A Portal Cluster, Stepup Authentication, Network-Attached Storage devices
D.An authentication and authorization solution, a business process engine, and a Portal cluster
Answer: B

Lotus   190-955   190-955   190-955

18. Matt is creating a Portal solution for a client who mentions that they would like to expose information
from their mainframe system to Web users. What should Matt do?
A.Ignore the question because WebSphere Portal does not support mainframe systems
B.Agree with the requirement because WebSphere Portal supports mainframe systems such as System Z
C.Proceed cautiously because mainframe integration could affect the performance of other portal
applications
D.Explain that portal is an interface service in his larger Service Oriented Architecture design and should
be used to expose data from backend systems such as the mainframe
Answer: D

Lotus   190-955   190-955   190-955

19. In order to implement a highly available END-TO-END security solution for a production portal
environment, which of the following sets of components would be most useful?
A.Netegrity SiteMinder, Credentials vault, Dynamic Cache, Deployment Manager hot standby
B.Tivoli Access Manager, Load Balancing Edge component, Portal Cluster, LDAP server cluster
C.Tivoli Access Manager, Portal Cluster, Credential vault, Network-Attached Storage devices
D.Tivoli Access Manager, Netegrity SiteMinder, WebSphere Information Integrator, LDAP server cluster
Answer: B

Lotus   190-955   190-955   190-955

20. Composite applications can be defined by which of the following?
A.A group of applications that share a common theme
B.A list of applications available to the personalization server
C.A cluster of WebSphere Portal servers that share a common database
D.A compiled set of components that address a particular business need
Answer: D

投稿日: 2012/9/10 14:39:41  |  カテゴリー: Lotus  |  タグ: CLP190-955
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.