Oracle 1Z0-226認定試験の出題方向を了解しましょう!

By blog Admin | 投稿日: Tue, 25 Sep 2012 07:27:07 GMT

Pass4Testの1Z0-226資格を取得できるのは自分のレベルを証明することに不可欠なものです。今日の1Z0-226認定試験の急速な普及に伴い、産業界からは技術者への需要が高まっており、プログラマー、発注者、プロジェクト管理者、システム設計者などシステム開発に携わる人々が多くなります。Pass4Test問題集は最新の1Z0-226問題集を含んで、100%試験合格率を保証されてます。受験生のために、本試験に際して、1Z0-226認定試験を受けるのに適切な教育が終了の上で知識を獲得することができます。本試験関する知識を含んで、1Z0-226無料サンプルを使って、お客様がもっと自信があります。Pass4Testは正しい知識と技術を身につけている方だけに資格が得られるようにして、弊社の1Z0-226認定試験練習問題の品質と価値は最も最新し、試験の流れの説明についての出題内容が含まれて、的中率の高さに驚かされっぱなしで、100%の本格的な1Z0-226試験問題集は過去の試験問題及び最新模擬試験問題から作られたものです、資格を取得することは、その時点での自身の到達レベルを示すのみならず、学習と達成を継続してきたことの証ともなります。1Z0-226認定試験無料サンプルを使って、お客様がもっと自信があります。

Oracle Other Oracle Certification 1Z0-226

詳しいOracle 1Z0-226認定試験内容は以下のようです。

試験番号:1Z0-226
試験科目:Oracle 「Oracle EBS R12: Inventory and Order Management Fundamentals」
問題と解答:全120問

詳しい1Z0-226問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Z0-226.pdf

1. The Check ATP option is enabled for an item in the Finished Goods subinventory.
Which action will occur?
A. Check the quantity requested against forecast.
B. Generate a requisition for the requested quantity.
C. Permit order booking based on a successful test.
D. Check the quantity requested against safety stock.
E. Check the quantity requested against Economic Order Quantity (EOQ).
Answer: C

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

2. The client requires that cycle counts are entered by the warehouse stafF. However, only the
warehouse manager can schedule counts, generate count requests, and approve the counts that are out
of tolerancE. What should you consider when setting up the cycle counting process? (Choose threE. )
A. the frequency of the recounts required
B. the number of automatic recounts required
C. the tolerance level for automatic adjustment
D. Modify the workday calendar used by the warehousE.
E. the responsibility that has access to the Approve Counts function
F. the number of serial and/or lot controlled items included in the count
Answer: BCE

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

3. Company Z has two sites. Both sites are inventory organizations. One is in Colorado, the other is in
New Jersey. Inventory is expected to travel between the two, in both directions.
The following requirements are identical for the two organizations:
a) Ownership transfer occurs upon ship confirm.
b) There is a two-step receiving process.
c) Only approved orders would be performeD.
Which setups in Shipping Networks meet these criteria?
A. Transit Type = Direct, FOB = Receipt, Receipt Routing = Direct, Internal Order Required = checked
B. Transit Type = Intransit, FOB = Receipt, Receipt Routing = Direct, Internal Order Required =
unchecked
C. Transit Type = Intransit, FOB = Receipt, Receipt Routing = Standard, Internal Order Required =
checked
D. Transit Type = Direct, FOB = Shipment, Receipt Routing = Standard, Internal Order Required =
checked
E. Transit Type = Intransit, FOB = Shipment, Receipt Routing = Inspection, Internal Order Required =
checked
Answer: C

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

4. Each UOM class must have a base unit specifieD.
Which represents a base unit for the UOM Class Quantity?
A. One
B. Each
C. Case
D. Gross
E. Dozen
Answer: B

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

5. A user informs you about the inability to create a requisition using category 110.33. The Purchasing
category structure is set up as Item Category.Commodity.
The user has described the problem as follows:
"I am able to select 110 for the item category and 33 for the commodity, but when I click OK I receive an
error." Identify two reasons for the error. (Choose two.)
A. The commodity 33 has been deactivateD.
B. The item category 110 has been deactivateD.
C. The category 110.33 is not assigned to a buyer.
D. Category 110.33 is not set up in the categories form.
E. 110.33 is not assigned to the Purchasing category set.
F. 110.33 has not been added to the appropriate value set.
G. Allow Dynamic Inserts is not checked for the Purchasing category flexfielD.
Answer: DE

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

6. XYZ is a chemical manufacturing company. On a daily basis, it produces 100 kilos of Item A from a
single production batcH.
100 kilos of item A manufactured from a single batch has a single expiration datE. However, the purity
of item A varies as follows:
Category 1: 95%
Category 2: 85%
Category 3: 50%
From an implementation perspective, which setup or process would meet this requirement?
A. Enable lot control. Map three categories as coproducts.
B. Enable lot control for item A. Create three lots to represent the categories.
C. Enable lot control for item A. Create three child lots and link them with the parent lot.
D. Enable lot and grade control for item A. Have three categories mapped with grades.
E. Enable lot and serial control for item A. Create one lot and three categories that are mapped with
serial numbers.
Answer: D

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

7. For which type of move order is approval required?
A. Planning Move Order
B. Shipping Move Order
C. Production Move Order
D. Requisition Move Order
E. Replenishment Move Order
Answer: D

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

8. Identify four functions that a user can perform using the Material WorkbencH. (Choose four)
A. Create move orders.
B. Create and save queries.
C. Change material statuses.
D. Perform miscellaneous issues.
E. Perform miscellaneous receipts.
F. Perform pick confirm transactions.
G. Perform ship confirm transactions.
H. View material in receiving, on-hand quantities, and intransit material.
Answer: ABCH

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

9. The client has decided that Quality and Discrete Manufacturing will be implemented at a future stage,
so new supply from current manufacturing will be added to current inventory on hand by the Open
Transactions InterfacE.
The immediate requirement is to go-live with Inventory and Order Management.
Which three seeded transaction types can be omitted for material status control? (Choose threE. )
A. average cost update
B. all internal transactions
C. backflush subinventory transfer
D. miscellaneous issues and receipts
E. all transaction types related to Work in Process
F. all transaction types related to Project Manufacturing
Answer: CEF

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

10. ACME attempts the Pick Release process for delivery lines that have been bookeD.
Which three options are valid? (Choose threE. )
A. Run the Auto Allocate process.
B. Run the Pick Slip Grouping process.
C. Run the Interface Trip Stop process.
D. Use the Standard Report Submission process (SRS).
E. Execute Online from the Release Sales Order window.
F. Run a concurrent program from the Release Sales Order window.
Answer: DEF

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

11. PTO Kits consist of _____.
A. a standard BOM
B. a configurable BOM
C. a standard BOM with mandatory included options
D. a configurable BOM with mandatory included options
E. an engineering BOM with mandatory included options
Answer: C

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

12. Identify the four statements related to the MOAC functionality. (Choose four.)
A. When querying any transaction, one must specify the operating unit.
B. The Operating Unit field is a display-only field for all the transaction forms.
C. While entering a transaction, the Operating Unit needs to be selected in case the user wants an
Operating Unit other than the default.
D. While querying for a transaction, entering the Operating Unit helps the application to query lesser
number of transactions and results in better performancE.
E. A new Operating Unit field has been added to all the forms that allow the user to view and manage
Sales Orders and Returns across multiple operating units.
F. A new Operating Unit field has been added to all the forms that allow the user to view and manage
Sales Agreements and Quotes across multiple operating units.
Answer: CDEF

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

13. Weight and physical dimensions are examples of ____.
A. an item attribute
B. an item parameter
C. an item profile option
D. an item master characteristic
Answer: A

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

14. Identify three correct statements regarding customer acceptance setups. (Choose threE. )
A. Customer acceptance can be enabled at the inventory organization level.
B. For enabling customer acceptance, no setup is required in OM.
C. Customer acceptance can be enabled at the OM operating-unit level.
D. Define assignment rules for deferral reasons at the customer, site, or item level.
E. The first step to enable customer acceptance is to set the OM system parameter: Enable Fulfillment
AcceptancE.
F. The second step of the customer acceptance setup is to define customer acceptance deferral reasons
in the AR revenue management setup.
Answer: CEF

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

15. What are the three necessary setup steps to enable system credit checking on an order? (Choose
threE. )
A. Assign a credit rule to the order type being useD.
B. Select a warehouse that has credit checking enableD.
C. Enable the Credit Card Security Code system parameter.
D. Use a payment term for which the Credit check box is enableD.
E. Define the customer profile so that the Credit check box is selecteD.
F. Make sure that there is at least one defaulting rule enabled for credit checkinG.
Answer: ADE

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

16. Select two correct statements regarding the workflow holds/activities/Exception Management.
(Choose two.)
A. The Retry concurrent program can be run only at Execution modE.
B. Retry workflow activities are possible only at individual error levels.
C. Retry workflow activities are possible in batch mode via concurrent program.
D. Retry workflow activities cannot be launched from the Process Messages window.
E. When a ship line activity errors out after the line has progressed and the delivery detail is closed, the
line status displays as Notify instead of Retry.
Answer: CE

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

17. During the requirements-gathering stage, your client states that it wants items purchased from a
supplier to be inspecteD. The client wants to know at what point the inventory is available to reservE.
When can reservations occur?
A. upon PO Line receipt
B. when the PO is approved
C. after the Inspection step is performed
D. after the Receipt Line Deliver transaction
E. reservations are not possible on inspection items
Answer: D

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

18. Your client requires Org A to supply Org B with inventory on a need basis. The Internal Order flag is
checkeD. An internal requisition has been created and approveD.
What type of receipt would Org B have to perform to receive the goods?
A. RMA receipt
B. Inter-Org Transfer
C. Account Alias receipt
D. Purchase Order receipt
E. Receipt by Shipment Number
Answer: E

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

19. Your client has an item that is used globally. The site in Colorado is evaluating a local source for the
item. The buyer requires the incoming goods from the local source to be separated from the goods
received from nonlocal sources.
Which three actions should be performed to meet this requirement? (Choose threE. )
A. Enter the item in the subinventory form.
B. Modify master item attributes to default a subinventory.
C. Change the PO Line receipt routing to Inspection RequireD.
D. Modify organization item attributes to default a subinventory.
E. Create a separate subinventory to stock goods from the local sourcE.
F. Create item transaction default for the item in the Item Master Organization.
G. Insert a separate subinventory on the purchase order and attach Receiver Notes.
H. Ensure that you do not create an item transaction default for the item in the Inventory Organization.
Answer: EGH

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

20. Which data is provided by Oracle Purchasing to Oracle Inventory?
A. ATP supply, planning supply, and requisition information
B. items, requisition, and interorganization shipment information
C. receipts/deliveries and interorganization shipment information
D. receipts/deliveries, ATP supply, and planning supply information
E. receipts/deliveries, units of measure, ATP supply, and planning supply information
Answer: D

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

21. Oracle Inventory interacts with other Oracle applications by sharing information.
Choose two pieces of information that Oracle Payables, Receivables, and Costing applications receive
from the Inventory modulE. (Choose two.)
A. Item information
B. UOM information
C. On-hand information
D. ATP supply information
E. Transaction accounting detail information
Answer: AB

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

22. What is true about (alpha) in the Exponential Smoothing Forecast (ESF) method?
A. (alpha) equals the old forecast.
B. (alpha) is always greater than onE.
C. (alpha) is calculated by Oracle Inventory.
D. (alpha) is multiplied by the forecast error to determine the adjustment.
E. (alpha) equals the old forecast plus a portion of the forecast error from the previous perioD.
Answer: D

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

23. You and your client determined that forecasting methods included with inventory will be sufficient to
meet the client's needs.
You and the customer have decided to use Focus Forecasting to begin with and move to Exponential
Smoothing after one year.
Along the way, your customer noticed some definite trends in demand and has requested your help to
re-evaluate the forecasting methoD.
What do you recommend as a forecasting method? What additional information is needed, if any?
A. Focus Forecasting
B. Exponential Smoothing
C. Exponential Smoothing with Trend Enhanced Forecasting, Alpha and Beta Coefficients
D. Exponential Smoothing with Season Enhanced Forecasting, Alpha and Beta Coefficients
E. Exponential Smoothing with Season Enhanced Forecasting, Alpha and Gamma Coefficients
Answer: C

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

24. The Exponential Smoothing Forecast (ESF) method should be selected when _____.
A. trend demand patterns are greater than alpha ()
B. seasonal demand patterns are greater than
C. both trend and seasonal demand patterns are equal to zero
D. both trend and seasonal demand patterns are less than
E. both trend and seasonal demand patterns are greater than
Answer: C

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

25. You are implementing inventory and plan to use Focus ForecastinG.
Focus Forecasting assumes that the forecasting method that worked best for the previous period _____
and _____. (Choose two.)
A. will be best for the current period
B. was based on heuristic processes
C. was based on stochastic processes
D. will result from comparing five forecast methods
E. will use the method that yields the greatest absolute percentage error (APE)
Answer: AD

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

26. ACME is implementing Inventory in a make-to-order manufacturing environment, where there is
on-hand inventory for 200 different motors.
For these purchasable items, given the proper profile setup, Min-max can automatically create _____.
A. an expense account
B. an encumbrance account
C. an invoice price variance account
D. an inventory Accounts Payable accrual account
E. records in the Purchase Order Requisition interface table
Answer: E

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

27. The client wants to implement reorder point planning for some items in the organization. They
currently use min-max planninG. What is the minimum amount of information that needs to be changed
on the items the client wants to plan?
A. Safety Stock Quantity and Forecast
B. Safety Stock Quantity, Inventory Planning Method set to Reorder Point, Forecast Quantity, Carrying
Cost
C. Safety Stock Quantity, Inventory Planning Method set to Reorder Point, Forecast Quantity, Carrying
Cost, and Order Cost
D. Safety Stock Quantity, Inventory Planning Method set to Reorder Point, Forecast Quantity, Carrying
Cost, Order Cost, and Maximum Order Quantity
E. Safety Stock Quantity, Inventory Planning Method set to Reorder Point, Forecast Quantity, Carrying
Cost, Order Cost, and Minimum Order Quantity
Answer: C

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

28. Your customer decided to use min-max planning for some items in specific subinventories. You
caution him not to include too many customer orders when he runs the report.
What option do you suggest that he include?
A. Supply Cutoff Date
B. Demand Cutoff Date
C. Supply and Demand Cutoff Dates
D. Material Requirement Planning (MRP)
E. Advanced Supply Chain Planning (ASCP)
Answer: B

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

29. ACME is implementing Inventory in a Process Manufacturing environment. The default profile for the
min-max planning report is deployeD.
What will be the result?
A. Requisitions will be pre-approveD.
B. Users must approve requisitions for items that have a limited shelf lifE.
C. Users must approve requisitions for items with a Material Safety Data Sheet (MSDS).
D. Users must approve requisitions that are inside the items Past Due Supply time fencE.
E. Users must approve requisitions when the quantity exceeds the item's Economic Order Quantity
(EOQ).
Answer: A

Oracle   1Z0-226   1Z0-226   1Z0-226

30. What is the significance of the Shrinkage Rate item attribute?
A. The expected reduction in demand within the planning fence
B. The average loss of material during manufacturing or storage
C. The expected decrease in the rate of production of units during manufacturing
D. The expected percentage (%) loss of quality of an item during the manufacturing process or storage
Answer: B

投稿日: 2012/9/25 7:27:07  |  カテゴリー: Oracle  |  タグ: Other Oracle Certification1Z0-226
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.