Oracle Other Oracle Certification 1Z0-232認定資格の詳しい情報

By blog Admin | 投稿日: Sun, 23 Sep 2012 14:48:09 GMT

Pass4TestはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、的中率も高いテスト問題を提供できます。弊社の1Z0-232問題集が使いやすいので、受験者は問題と答えを理解しただけで認証を取得できます。弊社の1Z0-232問題集を使って、高い分数で試験を通過できることを保証できます。Pass4Testは全面的なOracle Other Oracle Certification 1Z0-232問題集を提供して、専門の知識を理解するための基盤となるため、受験者や企業にたいへん人気があります。弊社の低価格で信頼できる1Z0-232(Oracle 11i system Administration fundamentals)試験対策を使って、高い分数で試験を通過できるを保証できます。購入する前に1Z0-232無料サンプルを見ることもできます。

Oracle Other Oracle Certification 1Z0-232

Oracle資格認定は、知識と技術の証明です。多くの企業では、ITテクノロジーを利用し、IT投資の最適化を計ることで、さらに競争力を高めています。Oracle資格は1Z0-232認定試験に合格することで認定されます。資格はあなたの知識レベルがどれくらいなのかを確認するスキル確認、Pass4Test問題集の使用を推薦します。

詳しい1Z0-232(Oracle 11i system Administration fundamentals)認定試験内容は以下のようです。

試験番号:1Z0-232
試験科目:Oracle 「Oracle 11i system Administration fundamentals」
問題と解答:全164問

詳しい1Z0-232問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Z0-232.pdf

1. Choose the concurrent program to execute in order to understand or document a menu structure.
A. Object Security Report
B. Function Security Report
C. Menu Profile Report
D. Object Function Report
Answer: B

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

2. Which three search criteria are valid when using the status monitor in Standalone Oracle workflow?
(Choose three.)
A. workflow
B. workflow type
C. notification type
D. workflow started
Answer: ABD

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

3. Which two components are required to create a responsibility? (Choose two.)
A. Menu
B. Exclusions
C. Data Group
D. Request Group
E. User Assignments
Answer:AC

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

4. Identify three conditions under which a concurrent request may be permitted to be placed on hold.
(Choose three.)
A. Pending - Normal
B. Running - Normal
C. Inactive - On Hold
D. Running - Paused
E. Pending - Scheduled
F. Inactive - No Manager
Answer:AEF

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

5. A _____ is a collection of reports and concurrent programs that is used to implement security at the
responsibility level.
A. request set
B. request group
C. concurrent group
D. responsibility access group
Answer: B

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

6. Identify the correct concurrent request phase and status for a request being evaluated by the Conflict
Resolution Manager.
A. Pending - Normal
B. Running - Normal
C. Running - Paused
D. Pending - Standby
E. Pending - Scheduled
Answer: D

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

7. One of the Administrators indicated that even 10 minutes after starting the Standard Manager, it is still
not running any requests, and the pending jobs are piling up in the queue. The administrator has
requested for your help. You are looking at the Administer Concurrent Manager screen, and you notice
the following: For the Internal Manager the number of actual processes is 0, target processes is 0, and
pending requests is 1. For the Standard Manager the number of actual
processes is 0, target processes is 3, and pending requests is 56. For the Conflict Resolution Manager
the number of actual processes is 0, target processes is 0, and pending requests is 1. Analyze the state of
the concurrent managers and identify the solution for resolving this issue.
A. The Internal Manager is not running, it must be started before the request to start the Standard
Manager can be executed. Enter the operating system and start the Internal Manager.
B. The Internal Manager is not running, it must be started before the request to start the Standard
Manager can be executed. Place the cursor on the Internal Manager record and press the Restart button.
C. The Conflict Resolution Manager is not running, it must be started before the request to start the
Standard Manager can be executed. Place the cursor on the Conflict Resolution Manager record and
press the Restart button.
Answer:A

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

8. Which statement is correct about the Workflow Monitor?
A. It is a Web page that enables users to monitor their workflow processes.
B. It is a stand-alone Windows PC program that enables users to monitor their workflow processes.
C. It is an administrator-only Web page that enables administrators to monitor any workflow processes.
D. It is a stand-alone Windows PC program that enables administrators to monitor workflow processes.
Answer:A

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

9. Which three statements are true with respect to Role Based Access Control (RBAC) and Role
Inheritance in Oracle User Management? (Choose three.)
A. A user can have only one role defined.
B. A role cannot have multiple responsibilities
C. Permissions associated with a role are not inherited by all its superior roles.
D. Permissions associated with a role are inherited by all its superior roles and the
individuals to which any of these roles are assigned.
E. RBAC removes the existing link the need for creating separate responsibilities for combinations of job
functions.
F. A role can be configured to consolidate the responsibilities, permissions, function security and data
security polices that users require to be able to perform a specific function.
Answer: DEF

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

10. You are using the System Profile Option screen to initialize the value of a profile option at several
levels. You selectthe levels, the level context, and the profile option to change. You are able to default the
value for the site, application and responsibility, but you are unable to change the value for the user level.
Which statement explains this situation?
A. The responsibility secures the ability to control profile options.
B. The application prevents the changing of canned profile options at that level.
C. Another profile option toggles changing of profile options at the user level by the system administrator
and is currently false.
D. Only users are permitted to set their profile option values by using the personal profile settings.
E. The profile option definition prohibits changing the value of the profile option at that level.
Answer: E

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

11. You were asked to change labels on one of the OA Framework-based application pages. You made a
set of Site-level personalizations to a region by changing the labels of four fields from a, b, c and d to w, x,
y, and z. You also made org-level personalizations to the same region. The org-level personalizations for
Org 2 that you made include changing the label of the last field to zz. A user of Org 2 would see labels of
four fields as ____.
A. w, x, y, z
B. a, b, c, d
C. a, b, c, zz
D. w, x, y, zz
Answer: D

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

12. Which four activities does the Event Manager enable you to perform? (Choose four.)
A. register systems
B. register business events
C. register subscriptions to events
D. register event processing engines
E. register users and roles for events
F. register named communication agents
Answer: ABCF

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

13. Which three properties of a user account drive function security within Oracle Applications? (Choose
three.)
A. Securing Attributes
B. Password Expiration
C. Direct Responsibilities
D. Indirect Responsibilities
E. User name and Password
Answer: ACD

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

14. Which two statements are true regarding request set stages? (Choose two)
A. Stages in a request set can be run in parallel.
B. Stages can complete with two statuses, Complete or Error.
C. Stage status is treated as Error if at least one request completes with Error.
D. Stages are executed by the concurrent manager on the basis of how they are linked, and not by the
sequence number
assigned to them.
Answer: CD

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

15. You modified the existing printer setup information (edit an existing Printer Type or Print Style, or
Printer Driver) in Oracle applications. In order for the change to take effect, what needs to happen?
A. The database server should be restarted.
B. The application server should be restarted.
C. The concurrent manager should be restarted.
D. The application users need to log on again.
E. The database server and application server should be restarted.
Answer: C

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

16. You used the system profile option screen to change the value of the profile option at the site level. In
order for a system user to notice the change to the profile option, what do you need to do?
A. Restart Apache
B. Restart the database
C. Restart forms server
D. Restart the concurrent manager
E. Re-initialize the applications session
Answer: E

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

17. Choose the component of the E-Business suite that the Oracle Applications Manager integrates with
to perform its function. (Chose four)
A. Metalink
B. Oracle Technology Network
C. ADADMIN
D. Cloning
E. Workflow Manager
F. User Security
Answer: CDEF

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

18. XYZ company decided to implement Oracle user management, to have a flexible and scalable system
for managing access privileges and user accounts. The company wants to delegate some of the security
and administrative tasks to local administrators.
The company wants to have three local administrators, one for each region (North America, Europe and
Asia), to manage his/her region's user accounts which have the employee role only.
To implement the requirement, the system administrator did the following:

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

1. Created the North America admin role, Europe admin role and Asia admin role.
2. Granted the Role administration privilege for North America admin role, Europe admin role and Asia
admin role to manage employee role.
3. Granted North America admin role to Jack, who is designated as the North America region local
administrator.
4. Granted Europe admin role to Joe, who is designated as the Europe region local administrator.
5. Granted Asia admin role to John, who is designated as the Asia region local administrator.
Which statement is true? (Choose all that apply.)
A. It is impossible to setup local administrators.
B. The requirement was successfully implemented.
C. The requirement was NOT successfully implemented.
D. You can implement the requirement by using traditional functional security only.
Answer: C

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

19. You are using Oracle User Management. Which statements are true? (Choose all that apply.)
A. You can define multiple responsibilities for a single role
B. Access to parts of responsibility, and its corresponding menu hierarchy, can be controlled by different
roles.
C. Responsibilities can be linked together, so that higher-level responsibilities include the menus and
menu options of the
lower level ones.
D. Responsibility restricts user access to individual menus and menu options within the system, and
restricts access to the individual data that is shown, once after a user has selected a menu or menu
option.
Answer:AB

Oracle   1Z0-232   1Z0-232   1Z0-232

20. You have just submitted a concurrent request. The concurrent program has incompatibilities. The
concurrent program spawns a child concurrent program. The concurrent request would not be placed on
hold. You decide to kill the concurrent request after the sub program has completed, but before the main
program is completed. Identify which statement accurately reflects, in the proper sequence, the phases
and statuses that the concurrent request would have.
A. Pending - Standby, Pending - Normal, Running - Normal, Running - Terminating, and Completed -
Terminated
B. Pending - Standby, Pending - Normal, Running - Normal, Running - Terminating, and Completed -
Normal
C. Pending - Normal, Pending - Standby, Pending - Normal, Running - Normal, Running - Paused,
Running - Normal,
Running -Terminating, and Completed - Terminated
D. Pending - Standby, Pending - Normal, Running - Normal, Running - Paused, Running - Normal,
Running
Terminating, and Completed - Normal
E. Pending - Standby, Pending - Normal, Running - Normal, Running - Paused, Running - Normal,
Running -
Terminating, and Completed - Terminated
Answer: E

投稿日: 2012/9/23 14:48:09  |  カテゴリー: Oracle  |  タグ: Other Oracle Certification1Z0-232
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.