一回で1Z0-521「Oracle EBS R12.1 Order Management Essentials」試験にパスできる秘訣はPass4testの問題集を使うことだ

By blog Admin | 投稿日: Tue, 18 Sep 2012 14:53:37 GMT

Pass4testのIT専門家グループによって作り上げられった作品で、お客様は簡単にIT知識を身につけることができると思っております。弊社の1Z0-521問題集は最も理解しやすいものを提供し、弊社の1Z0-521(Oracle EBS R12.1 Order Management Essentials)の品質と価値は最も最新で、きっとパスできることを保証いたします。弊社の練習問題のご利用によって、自信が上がるだけじゃなく、98%以上の的中率を確認しながら学習を進めることができるため、学習理解度の確認に一番ふさわしいのでございます。より多くの問題集をより便利にさせ、さらに低価格でお客様に提供することもできるようになりました。

Oracle Other Oracle Certification 1Z0-521

試験番号:1Z0-521
試験科目:Oracle 「Oracle EBS R12.1 Order Management Essentials」
問題と解答:全92問

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、1Z0-521認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って1Z0-521認定試験に合格することができます。

Pass4TestのOracle 1Z0-521問題集のご利用によって100%合格することが保証できます。弊社は一回で合格することを保証し、もし弊社の1Z0-521問題集のご利用によって、試験に不合格になる場合は、弊社は全額返金いたします。 弊社は一年以内に無料で1Z0-521最新版を提供し、一回で合格することを保証いたします。

詳しい問題集の内容を了解したいのなら、以下の問題を読んでみましょう。

詳しい問題集の内容は以下のようです。どうぞ、ご覧になっていただきたいのです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Z0-521.pdf

1.Which three statements are about freight carriers? (Choose three)
A. Freight carriers can be defined only in transportation.
B. Freight carriers are used for customer shipments.
C. Freight carriers are specific to inventory organization.
D. General ledger accounts can not be associated with freight to collect associated costs.
E. Inter organization transfer uses an associated general ledger account to specify the freight.
F. Freight carriers are used for shipments to and from customers, suppliers, and internal organizations.
Answer: C,E,F
2.The item sub inventory report output contains _______. (Choose three)
A. EOQ
B. Source type
C. Locator control
D. Focus forecast
E. Fixed Lot multiple
F. Min-max information
Answer: B,E,F
3.A key business user requirement to those users should be able to create sales order with distributor
keys trokes.
Which four setup options facilitate reduced data entry? (Choose four)
A. Defaulting rules
B. Transaction types
C. OM: invoice source
D. Processing constraints
E. Automatic attachments rules
F. OM: invoice transaction type
G. OM: enable Related items and manual substitutions
Answer: A,B,E,G
4.ACME has offices in various countries and its customers and supports are based around the globe.
Given that the addresses are formatted in each country, how would you setup the system to handle this
situation?
A. Ser up the address as a context-sensitive key Flexfield.
B. Ser up the address as a free format segmented value set.
C. Ser up the address as a context-sensitive descriptive field
D. Ser up the address as a dependent value set country-specific segments.
Answer: C

Oracle   1Z0-521   1Z0-521   1Z0-521

5.Identify three true statements regarding freight and special charges. (Choose three)
A. Accrual is valid application method for modifier type of freight/special charges.
B. Basic pricing provides seeded freight and special charges type of modifier list.
C. You can define your own implementation-specific freight and special charges type of the modifier list.
D. You can use the range price breaks in creating modifiers for freight and special charges if you are using
only Basic pricing.
E. You can handle your own implementation-specific freight cost type or freight charges type codes for
use in modifiers for calculating freight and special charges.
F. When there are two equal modifiers with the highest precedence in an incompatibility level, the pricing
engine selects the modifier that provides the best benefit to the customer.
Answer: B,E,F
6.Identify three correct statements regarding the credit card encryption features? (Choose three)
A. Credit type is displayed as card brand.
B. The entire card information is stored at the order-line level.
C. Oracle payment is the single repository for multiple payment mode information access applications
modules.
D. Oracle payment is the single repository for multiple payment mode information access set up options.
E. The main idea behind the credit card security code and credit encryption is the make the credit card
and bank account information more centralized across the application and hence more secure.
Answer: A,C,E
7.Which option identifies the requirements to ship confirm a sale order line?
A. The item attribute is shippable and shipping is an activity in the line work flow.
B. The item attribute is shippable, the line status is picked and shipping is an identity to the lines workflow.
C. The item attribute is shippable, the line status Booked, and shipping is an activity in the lines workflow.
D. The item attribute is shippable, the line status Entered, and shipping is an activity in the lines workflow.
E. The item attribute is shippable, the line status Shipped, and shipping is an activity in the lines workflow.
F. The item attribute is shippable, the line status Awaiting, and shipping is an activity in the lines workflow.
Answer: B

Oracle   1Z0-521   1Z0-521   1Z0-521

8.The seeded OM workflow contains a number of item types. Identify five valid item types? (Choose five)
A. Ship Only
B. Order Only
C. OM Standard
D. Order Header
E. OM price Only
F. Return for Credit
G. OM change Order
H. OM blanket Header
Answer: B,C,D,G,H
9.An order has five lines with line status of staged/pick confirmed.
There is no record on the delivery tab in the shipping transaction from for this order.
What could be the possible solution?
A. Resolve the shipping exception.
B. Enable shipping privilege for the user.
C. Auto create delivery from the pick release form.
D. Auto create delivery from the delivery transaction form.
E. Auto create delivery from the shipping transaction form.
Answer: E

Oracle   1Z0-521   1Z0-521   1Z0-521

10.Identify three correct statements regarding explicit and implicit acceptance. (Choose three)
A. Action attribute - Fulfillment Acceptance is necessary for implicit acceptance
B. An implicit acceptance request set ha two concurrent request:

Oracle   1Z0-521   1Z0-521   1Z0-521

1. Generate Pre-billing Acceptance program for pre-billing, implicit acceptance
2) Revenue contingency Analyzer for post-billing implicit acceptance.
C. Execution of concurrent program is not needed to perform post billing, implicit acceptance.
D. CSR can enter explicit acceptance via the order information portal or the order import correction.
E. An acceptance comment field is available on order header level (Order information/other tab) of the
sales order form.
F. An implicit acceptance deferral reason must be defined in AR with an event attribute using ship
confirmation date and expiration days.
Answer: B,D,F
11.ACME runs on the PTO fulfillment model.
All the business rules for configuring the model are set up using configurator, which makes it initial for
configuring PTO models.
Which statement is true?
A. A routing needs to be defined for PTO model.
B. Ship the model completely or the individual options.
C. Process the configured item to generate the work order.
D. After selecting the all options, the PTO model must be processed to get the configured.
Answer: B

Oracle   1Z0-521   1Z0-521   1Z0-521

12.Identify four functional setup steps that you would perform for ATP base on collection data. (Choose
four)
A. Define price lists
B. Define ATP rules
C. Setup stock locations
D. Setup transit lead time
E. Set up pricing modifiers
F. Select the ATP item attribute
G. Set up profile INV: capable to promise
Answer: B,D,F,G
13.Identify three correct statements about cascading attributes. (Choose three)
A. Enable Quit code OM_Header_to _line_Cascade.
B. Enable the key profile option OM: sales order form: Cascade Header changes to the line.
C. The cascading attributes feature is applicable for user interface, but not for an API (Process order)
D. When an update constraint is violated for a line attribute, the constraint will allows updates to other
lines.
E. There are only two modes (Automatic and Manual) for the profile OM: sales order form Cascade
Header change to line.
Answer: A,B,C
14.Allowing a negative on hand balance is set at _________.
A. The Entity Level
B. The Subinventory Level
C. The operating Unit Level
D. The Item master inventory level
E. The Inventory organization level
Answer: E

Oracle   1Z0-521   1Z0-521   1Z0-521

15.Which three statements are true regarding OM system parameters? (Choose three)
A. System parameters can be set with different values of different operating units.
B. System parameters can not be set with different values for different operating units.
C. The profile OM: credit sales person for freight on sales has been changed to an OM system.
D. The system parameter OM Employee for self service order has been changed to an OM system
parameter with the same name.
E. The system parameter name OM employee for self service order in single OM system parameter which
ha not changed to an OM profile.
F. The profile OM employee for self service order is the only OM responsibility level profile, which has
been changed to an OM system parameter with a new name requestor for drop ship order created by
external users.
Answer: A,C,F

投稿日: 2012/9/18 14:53:37  |  カテゴリー: Oracle  |  タグ: Other Oracle Certification1Z0-521
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.