君なりの1Z0-630「Siebel7.7 Analytics Server Architect Professional Core Exam」認定試験の受験成功の秘訣はPass4Test問題集だ!

By blog Admin | 投稿日: Sat, 22 Sep 2012 22:14:00 GMT

詳しい1Z0-630認定試験内容は以下のようです。

試験番号:1Z0-630
試験科目:Oracle 「Siebel7.7 Analytics Server Architect Professional Core Exam」
問題と解答:全116問

Oracle Other Oracle Certification 1Z0-630

Pass4Testはお客様の1Z0-630試験を成功させるために保証でき、試験対策はIT専門家のグルプによって、作り上げられてです。試験現場に必要となる技能に関する知識が含まれて、20~30時間の独学だけで、一発合格が可能です。お客様に対して絶えずアップデート情報をお知らせします。1Z0-630認定試験の受験に際して必須ではありませんが、短期間に集中して製品の専門的知識を習得できます。買う前に、1Z0-630無料サンプルでダウンロードできます。

Pass4Testは一年間で1Z0-630無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。Pass4testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。

Pass4Testはお様のために、いろいろな認定コースを提供します。各種類の資格の必須試験問題を含んで、お客様が気楽に試験をパスできます。弊社の1Z0-630問題集はこの領域の専門知識の学習を重心として、専門技能を強化するために開発されています。弊社の練習問題を利用して、受験の技能を把握できます。真実の試験と同じ内容、試験タイプ、解答を理解できます。

詳しい1Z0-630問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Z0-630.pdf

1. When double-clicking ABC.rpd in the Analytics/Repository directory, the Analytics Server architect gets
the message The repository 'ABC.rpd' can only be opened as Read-Only. Do you want to open it? What
can you tell from that message? Choose two.
A. Siebel Analytics Server is running
B. Siebel Analytics Web service is running
C. ABC. rpd is a default repository specified in the NQSConfig.ini
D. ABC. rpd is a special repository that can only be opened in online mode
Answer: AC

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

2. What information does the Administration Tool log when checking out a project? Choose three.
A. Machine name
B. User privileges
C. Repository file size
D. Projects
E. Time
Answer: ADE

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

3. Which of the following object-level security action settings are done in the Siebel Analytics repository
using the Administration Tool? Choose two.
A. Assign users to a Web catalog group
B. Create a new repository group
C. Create a new user in the repository
D. Create a Web catalog group
E. Define permissions for dashboard
Answer: BC

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

4. Siebel Answer's subject areas correspond to which Analytics Administration Tool layer?
A. Presentation layer
B. Business Model and Mapping layer
C. Physical layer
D. Metadata layer
Answer: A

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

5. How do you invoke Time Series Wizard in the Siebel Analytics Administration Tool?
A. In the Business Model and Mapping layer, select a business model and right-click > Time Series
Wizard
B. In the Physical layer, select a schema folder and right-click > Time Series Wizard
C. In the Presentation layer, select a catalog folder and right-click > Time Series Wizard
D. From the File menu, select Time Series Wizard
E. From the Manage menu, select Time Series Wizard
Answer: A

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

6. Which of the following is NOT true of the Siebel Analytics repository?
A. Physical layers can have multiple data sources
B. Objects within a presentation catalog can derive from multiple business models
C. By default, a presentation column uses the same name as its logical column in the Business Model
and Mapping layer
D. Key columns do not get exposed to the UI so it is acceptable to delete them in the Presentation layer
E. Business Model and Mapping layer can have multiple data sources
Answer: B

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

7. What do the logical joins do? Choose two.
A. They help the Analytics Server choose best physical path between multiple physical tables in each
logical table
B. They calculate measurable quantities
C. They are always the same as the physical joins
D. They determine cardinality between logical tables
Answer: AD

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

8. Which of the following is NOT true of consistency check?
A. It guarantees that the business model is correctly built
B. You can check the whole repository's consistency or just a business model's consistency
C. It finds logical columns that are not mapped to physical sources
D. It checks for undefined logical join conditions
Answer: A

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

9. To set the number of elements at each level of a dimension, which number would you use?
A. The number of columns in a logical table
B. The number of levels in a dimension
C. The number of dimensions in a business model
D. The number of tables in a physical model
E. The number of distinct rows in a physical column
Answer: E

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

10. Which of the following is NOT necessary when specifying the most economical source?
A. Create a new physical table source manually
B. Create a new logical table source manually
C. Select the physical table
D. Specify the content
Answer: A

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

11. ABC wants to track the difference between the amount billed and the amount collected from its
customers for every quarter. Which of the following methods would NOT be used in this situation?
A. Create a new logical column in the business model
B. Create a new column in the Presentation layer
C. Use existing physical columns as objects in a formula
D. Create a new physical column using the Calculation Wizard
E. Use the Calculation Wizard to create a new column comparing two existing columns
Answer: D

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

12. ABC wants to measure its revenue based on the country, region, and city by setting up columns to
measure CountryRevenue, RegionRevenue, and CityRevenue. Which measure type is ABC using?
A. Attribute hierarchy
B. Fact hierarchy
C. Rank measure
D. Level-based measure
E. Share measure
Answer: D

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

13. ABC is a multinational corporation. It wants to measure its revenue based on the country, region, and
city by setting up columns to measure CountryRevenue, RegionRevenue, and CityRevenue. Where
would ABC's server architect set the grand total level?
A. Country
B. Region
C. City
D. None of the above; It needs to create an All-Country Grandtotal level and set it there
Answer: D

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

14. Which of the following are true of the prebuilt Siebel Analytics Repository? Choose three.
A. Prebuilt database objects map to Siebel OLTP or Siebel RMW but not both
B. Prebuilt connection pools reduce the overhead of connecting to a database
C. Many prebuilt star schemas support the prebuilt Siebel Analytics applications
D. Repository variables are prebuilt and therefore cannot be changed
E. Measures can come from multiple stars and case statements determine correct data sources to access
Answer: BCE

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

15. Pat is a server architect who is new to an integrated Siebel Analytics. Which of the following tools
would Pat use to find out which presentation columns are related to a particular logical column of the
Siebel Analytics repository?
A. Variable Manager
B. Security Manager
C. Query Repository
D. Analytics Dashboard
Answer: C

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

16. Which of the following is true of the query logging level?
A. You can set the logging level for individual users in Siebel Analytics Administration Tool > Manage >
Security > Users
B. You can set the logging level for the groups in Siebel Analytics Administration Tool > Manage >
Security > Users
C. The lower the number of a log level, the more thorough the log is
D. You can set the logging level for the groups and individual users in Siebel Analytics Administration Tool >
Manage > Security > Users
Answer: A

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

17. ABC Company wants to analyze their sales figure by time period, products, product hierarchies, and
sales rep. In this case, what would be the dimension?
A. Sales figure
B. Time period and products
C. Products, product hierarchies, and sales rep
D. Time period, products, product hierarchies, and sales rep
E. Sales figure, time period, products, and sales rep
Answer: D

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

18. ABC Company is using Microsoft SQL Server ABC database and no data warehouse. After
establishing connection to the ABC database using ODBC, how would you verify that the connection to be
used with the Siebel Analytics was established? Choose two.
A. By running a query against ABC tables using MS SQL Query Analyzer
B. By testing the connection via the Siebel Analytics ODBC Client tool
C. By double-clicking the Physical layer's connection pool in the Siebel Analytics Administration Tool
D. By opening Siebel Answers and checking whether the database shows up in the Subject Area
Answer: AB

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

19. After modifying and saving the Analytics repository file offline, which steps are necessary to reload the
modified metadata? Choose two.
A. Restart the Siebel Analytics Server
B. Restart the DAC Server
C. Restart the Siebel Server
D. Restart the Siebel Analytics Web service
Answer: AD

Oracle   1Z0-630   1Z0-630   1Z0-630

20. Click the Exhibit. Which of the following is NOT true of the Exhibit?
A. This repository is open in an online mode
B. Customers, Periods, and Products are the dimensions
C. Dollars, Units Shipped, Units Ordered, Net Weight Shipped, and Cuts are all aggregated
D. The CutsP column has been checked in to the server
Answer: D

投稿日: 2012/9/22 22:14:00  |  カテゴリー: Oracle  |  タグ: Other Oracle Certification1Z0-630
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.