JN0-740最新な問題集、JN0-740試験問題集

By blog Admin | 投稿日: Fri, 05 Sep 2014 18:59:40 GMT

Juniper JN0-740「ACX, Specialist (JNCIS-ACX)」認証試験に合格することが簡単ではなくて、Juniper JN0-740証明書は君にとってはIT業界に入るの一つの手づるになるかもしれません。しかし必ずしも大量の時間とエネルギーで復習しなくて、弊社が丹精にできあがった問題集を使って、試験なんて問題ではありません。

Pass4Testを通じて最新のJuniperのJN0-740試験の問題と解答早めにを持てて、弊社の問題集があればきっと君の強い力になります。

Pass4Testが提供したJuniperのJN0-740トレーニング資料はあなたが自分の夢を実現することを助けられます。 Pass4TestはすべてのJuniperのJN0-740試験に受かるための資料に含まれていますから。Pass4Testを手にすると、あなたは安心に試験の準備に身を投げられるようになります。Pass4Testは高品質なトレーニング資料を提供して、あなたが試験に合格することを保証します。明るい未来を準備してあげます。

JN0-740試験番号:JN0-740
試験科目:「ACX, Specialist (JNCIS-ACX)」
一年間無料で問題集をアップデートするサービスを提供いたします
最近更新時間:2014-09-04
問題と解答:全270問 JN0-740 全真模擬試験

>>詳しい紹介はこちら

 

Pass4TestはたくさんIT関連認定試験の受験者に利便性を提供して、多くの人がPass4Testの問題集を使うので試験に合格しますた。彼らはPass4Testの問題集が有効なこと確認しました。Pass4Testが提供しておりますのは専門家チームの研究した問題と真題で弊社の高い名誉はたぶり信頼をうけられます。安心で弊社の商品を使うために無料なサンブルをダウンロードしてください。

IT業種を選んだあなたは現状に自己満足することはきっとないですね。現在、どの業種の競争でも激しくなっていて、IT業種も例外ないですから、目標を立ったら勇気を持って目標を達成するために頑張るべきです。その中で、JuniperのJN0-740試験に受かることも競争力があるモードです。この試験に合格したら、あなたのITキャリアには明るい未来があるようになります。あなたを助けるために、我々のPass4Testは真実かつ正確なトレーニング資料を提供します。Pass4Testを利用したら、あなたはきっと自分の理想を実現することができます。

JN0-740問題集の品質を確かめ、この問題集はあなたに合うかどうかを確認することができるように、Pass4TestはJN0-740問題集の一部のダウンロードを無料で提供します。二つのバージョンのどちらでもダウンロードできますから、Pass4Testのサイトで検索してダウンロードすることができます。体験してから購入するかどうかを決めてください。そうすると、JN0-740問題集の品質を知らないままに問題集を購入してから後悔になることを避けることができます。

Pass4TestのJN0-740参考書は間違いなくあなたが一番信頼できるJN0-740試験に関連する資料です。まだそれを信じていないなら、すぐに自分で体験してください。そうすると、きっと私の言葉を信じるようになります。Pass4Testのサイトをクリックして問題集のデモをダウンロードすることができますから、ご利用ください。PDF版でもソフト版でも提供されていますから、先ず体験して下さい。問題集の品質を自分自身で確かめましょう。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.pass4test.jp/JN0-740.html

NO.1 What is the initial default username and password for all ScreenOS devices?
A. administrator/password
B. root/password
C. netscreen/netscreen
D. admin/netscreen1
Answer: D

Juniper   JN0-740書籍   JN0-740虎の巻   JN0-740割引

NO.2 By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?
A. NVRAM
B. TFTP server
C. internal flash
D. PCMCIA card
Answer: C

Juniper認定証   JN0-740教育   JN0-740書籍

NO.3 What is a zone used for?
A. to bundle interfaces together for redundancy
B. to bundle interfaces sharing identical security requirements
C. to provide a tunneled connection across a network
D. to protect against spam attacks
Answer: D

Juniper教育   JN0-740試験   JN0-740費用   JN0-740方法   JN0-740   JN0-740認定

NO.4 Which security feature provides secure tunnels across a public network?
A. dynamic routing
B. Web filtering
C. IPsec
D. firewall filters
Answer: A

Juniper   JN0-740体験   JN0-740過去問   JN0-740種類   JN0-740初心者

NO.5 In the flow decision process, the system has found a route entry matching the packet
destination IP .
Which pair will identify the policy that is applied to this packet?
A. source and destination MAC
B. source and destination interface
C. source and destination TCP port
D. source and destination IP address
Answer: B

Juniper   JN0-740学習   JN0-740過去   JN0-740 vue   JN0-740認定
7. Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS is corrupted, from which location can an
image be loaded?
A. TFTP server
B. internal flash
C. PCMCIA card
D. Compact Flash Card
Answer: A

Juniper資格   JN0-740教本   JN0-740番号   JN0-740対策   JN0-740
8. In the packet forwarding decision process, how is the second packet handled differently than
the first in a series of allowed interzone packets?
A. The second packet causes an ARP query.
B. The second packet is checked against the policy table.
C. The second packet is forwarded without a sanity check.
D. The second packet is forwarded without checking the route table.
Answer: D

Juniper短期   JN0-740   JN0-740
9. By default, from which hardware component is the startup copy of the ScreenOS loaded?
A. ROM
B. NVRAM
C. TFTP server
D. Internal Flash
E. PCMCIA Card
Answer: D

Juniper教科書   JN0-740   JN0-740問題集   JN0-740   JN0-740赤本   JN0-740 vue
10. Using the CLI, if the startup copy of the ScreenOS on a NS-204 is corrupted, from which two
(2) alternate locations can an image be loaded?
A. ROM
B. TFTP server
C. Internal Flash
D. PCMCIA Card
E. Compact Flash Card
Answer: B,E

Juniper内容   JN0-740合格点   JN0-740
11. Which operating system is used on a NetScreen device?
A. IOS
B. Junos
C. FreeBSD
D. ScreenOS
Answer: A

Juniper問題集   JN0-740学校   JN0-740試験   JN0-740講座
12. A ScreenOS firewall has one interface in the user zone and one interface in the servers zone.
Both interfaces are addressed and active. The configured policy allows user traffic from the user
zone to the FTP server in the servers zone, but the traffic does not cross the firewall from the client
to the server.
What is the most likely problem with the firewall?
A. The ScreenOS firewall has no physical connection to the FTP server.
B. The ALG option on the ScreenOS firewall has not been enabled for FTP traffic.
C. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP server's subnet.
D. The ScreenOS firewall does not have a route defined to the FTP client's subnet.
Answer: C

Juniperクラムメディア   JN0-740   JN0-740種類   JN0-740
13. Which two devices run ScreenOS software? (Choose two.)
A. NetScreen-5200
B. NetScreen-5400
C. SRX240
D. MX480
Answer: C,D

Juniper勉強法   JN0-740   JN0-740学校
14. When is NAT used?
A. for Layer 2 switching
B. for MPLS VPNs
C. to translate between IP addresses
D. for secure tunnels
Answer: B

Juniper費用   JN0-740合格点   JN0-740合格率   JN0-740対策   JN0-740認定
15. In the packet flow decision process, which pair identifies interzone traffic?
A. source and destination MAC
B. source and destination interface
C. source and destination TCP port
D. source and destination IP address
Answer: B

Juniper   JN0-740問題集   JN0-740費用

NO.6 When a firewall receives the first packet in a series, what will it immediately do?
A. Check its route table.
B. Check its session table.
C. Determine if traffic is crossing zones.
D. Verify that it is not malformed or a fragment.
Answer: D

Juniper問題   JN0-740講座   JN0-740一発合格   JN0-740   JN0-740講座

投稿日: 2014/9/5 18:59:40  |  カテゴリー: Juniper  |  タグ: JN0-740学校Juniper
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.