高品質で低価格のPass4testの3300「Avaya Aura® Contact Center Administration Exam」問題集で資格を取得できます!

By blog Admin | 投稿日: Mon, 03 Sep 2012 05:33:55 GMT

試験の詳しい内容は以下のようです。

試験番号:3300
試験科目:Avaya 「Avaya Aura® Contact Center Administration Exam」
問題と解答:全61問

Avaya Avaya-Certification 3300

貴方も皆さんと同じく、以上の試験内容を見れば、恐しくなるような気がしますね。なぜかというと、試験に関連する専門知識はわかるかもしれないのですが、試験に関する情報はただ時間とか問題数とか、試験の現場の雰囲気とかは全然わからないでしょう。今は、貴方は困る必要はありません。弊社Pass4testは真の認定試験の前に、3300(Avaya Aura® Contact Center Administration Exam)認定試験の雰囲気を自分で体験することができます。

Pass4test会社は2001年からスタートし,Pass4testの認定試験問題集を利用すると、100%と言っても過言ではないほど試験に合格できます。弊社は真の試験現場の出題内容を的確に捉えることができ、100%の合格率を保証することができます。安心で弊社の製品を使って、試験に参加だけで資格を取得できます。

Pass4Test会社に開発された試験問題集はIT技術者向きのいろいろな模擬問題集で、一回で試験に合格できることを保証いたします。3300認定試験の的中率とても高いで、3300試験の経験がある専門家によって、3300認定試験の出題を分析および調査を行うことで、3300問題集は一番適当な価格で受験者に提供いたします。一年で無料アップデートサービスを提供して、品質がよくて、絶対に受験者たちのいい選択でございます。受験の前に3300無料サンプルを体験して頂くこともできます。詳しい試験内容は以下のようです。どうぞ、ご覧になっていただきたいのです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/3300.pdf

1.A customer with Avaya Contract Center in SIP environment would like to add voice processing
commands to an application.
Which block would be required?
A. IVR
B. Treatment
C. Output
D. Input
Answer: D

Avaya   3300   3300   3300

2.A customer with Avaya Aura Contact Center has created a loop in a script application with the following
parameters:

Avaya   3300   3300   3300

1. While the caller is in the loop, the customer wants an announcement to play every thirty seconds, and
the queued status of the call and the In-service status of the skillset must be evaluated
2. If the call is not queued, and if the skillset is out of service, the call will be sent to an out of service
announcement
3. If the call is not queued and the skillset is in service. It must be re-queued.
What is the proper script syntax to accomplish this requirement.?
A. Section wait_loop
IF NOT QUEUED THEN
IF OUT OF SERVICE SKILLSET automotive THEN
GIVE RAN out_of_service_ran_gv
DISCONNECT
END IF
END IF
GIVE RAN agts_stlll_busy_ran_gv
WAIT 30
EXECTUTE wait_loop
B. Section wait_loop
IF NOT QUEUED THEN
IF NOT OUT OF SERVICE automotive THEN
QUEUE TO SKILLSET automotive
WAIT 2
ELSE
GIVE RAN out_of_service_ran_gv
DISCONNECT
END IF E
ND IF
GIVE RAN agts_still_bu5y_ran_gv
WAIT 30
EXECTUTE wait_loop
C. Section wait_loop
IF QUEUED AND
IF OUT OF SERVICE automotive THEN
GIVE RAN out_of_service_ran_gv
DISCONNECT
END IF
END IF
GIVE RAN agts_still_busy_ran_gv
WAIT 30
EXECTUTE wait_loop
D. Section wait_loop
IF NOT QUEUED AND
IF NOT OUT OF SERVICE SKILLSET automotive THEN
GIVE RAN out_of_service_ran_gv
DISCONNECT END IF
END IF
GIVE RAN agts_still_ran_gv
WAIT 30
EXECUE walt_loop
Answer: B

Avaya   3300   3300   3300

3.A customer is using the intrinsic Call Rate in & script. For what Information is the system looking when
the Call Rate Intrinsic is used?
A. the number of contacts that entered the system in the last 10 minutes
B. the total number of active calls in the system
C. the number of calls that entered the system in the last 10 minutes
D. the number of calls answered in the preceding 10 minutes
Answer: A

Avaya   3300   3300   3300

4.A customer with Avaya Aura Contact Center wants to see in a report the percentage of calls being
answered in the automotive skillset in 20 seconds or less.
What would need to be programmed to obtain this data?
A. Create an application threshold class, set the Level 1 %Servlce_Level_S Threshold to 20, the Level
2 %Servlce_Level_S threshold to 30, and assign the threshold class to the automotive ski 11 set.
B. Create a skillset threshold class, set the Level 1 %Service_Level_S Threshold lo 10, the Level 2%
Service_Level_S Threshold to 20 and assign the threshold class to the automotive skillset.
C. Create an application threshold class, set the Level 1 Service Level Threshold to 20, and assign the
threshold class to the automotive skillset.
D. Create a skillset threshold class, set the Level 1 Service Level Threshold to 20, and assign the
threshold class to the automotive skillset.
Answer: C

Avaya   3300   3300   3300

5.A customer with Avaya Aura Contact Center will use the Contact Router for all calls entering the system.
What is one function of the Contact Router?
A. It links agents to applications.
B. It links skillsets to applications.
C. It links Intrlnslcs to applications.
D. It links Control Directory Numbers (CDN) to applications.
Answer: D

Avaya   3300   3300   3300

6.Which statement regarding scripts is true?
A. A secondary script is the only place treatments can be applied to the call.
B. A primary script is referenced directly from the Master script, otherwise It Is a secondary script.
C. A primary script is the only place that call variables can be assigned.
D. Secondary and primary scripts are exactly the same.
Answer: B

Avaya   3300   3300   3300

7.Which two commands can update the value of a call variable? (Choose two.)
A. GIVE
B. READVAR
C. ASSIGN TO
D. COLLECT DIGITS
E. SEND REQUEST
Answer: BD

Avaya   3300   3300   3300

8.How many seconds are recommended that a script should wait after queuing a contact to a skillset?
A. WAIT 1
B. WAIT 2
C. WAIT 4
D. WAIT 8
Answer: A

Avaya   3300   3300   3300

9.A customer with Avaya Aura Contact Center has written a script application. The Problem View Is
showing a syntax error with the following area of script: IF DAY OF WEEK EQUALS MONDAY..FRIDAY
THEN
What is the correct syntax required for this application?
A. IF DAYS OF WEEK EQUALS MONDAY..FRIDAY THEN
B. IF DAY OF WEEK EQUAI S MON..FRI THEN
C. IF DAY OF WEEK - MONDAY FRIDAY THEN
D. IF DAY OF WEEK = MONDAY..FRIDAY THEN
Answer: D

Avaya   3300   3300   3300

10.A supervisor with Avaya Aura Contact Center would like to create a custom Application Display The
data fields available are cumulative, fixed, and instantaneous. What is an example of a cumulative data
field?
A. Application Name
B. Average Answered Delay
C. Calls Waiting
D. Service Level Threshold
Answer: B

投稿日: 2012/9/3 5:33:55  |  カテゴリー: Avaya  |  タグ: Avaya-Certification3300
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.