AFPのCTP認定試験の最新教育資料

By blog Admin | 投稿日: Tue, 18 Sep 2012 16:19:03 GMT

AFPCTP認定試験の最新教育資料はPass4Testの専門チームが研究し続けてついに登場し、多くの人の夢が実現させることができます。今のIT業界の中で、自分の地位を固めたくて知識と情報技術を証明したいのもっとも良い方法がAFPCTP認定試験でございます。がAFPCTP認定試験の合格書を取ったら仕事の上で大きな変化をもたらします。

AFP Certified Treasury Professional CTP

Pass4Testが提供した教育資料は真実のテストに非常に近くて、あなたが弊社の短期の特殊訓練問題を通じてすぐにIT専門の知識を身につけられます。弊社は君の試験の100%合格率を保証いたします。あなたのAFPCTP認証試験に合格させるのはPass4Testが賢明な選択で購入する前にインターネットで無料な問題集をダウンロードしてください。そうしたらあなたがAFPCTP認定試験にもっと自信を増加して、もし失敗したら、全額で返金いたします。

試験番号:CTP
試験科目:AFP 「Certified Treasury Professional 」
問題と解答:全612問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/CTP.pdf

1.Which of the following are important uses of variance analysis in comparing actual cash flows with
projected cash flows?
I. Identifying unanticipated changes in inventory
II. Enhancing short-term investment income
III. Validating a capital budget
IV. Identifying delays in accounts receivable collections
A. I and II only
B. I and IV only
C. II and IV only
D. I, II, III, and IV
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

2.An instrument that gives the right to buy a stated number of shares of common stock at a specified price
is known as:
A. an equity warrant
B. a put option
C. a zero coupon bond
D. a subordinated debenture
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

3.A company plans to issue additional equity within the next 12 months but needs to issue debt at a low
interest rate now. Which of the following instruments would BEST meet this objective?
A. Convertible bonds
B. Private placement issue
C. Preferred stock
D. Subordinated debentures
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

4.An arrangement in which a borrower makes periodic payments to a separate custodial account that is
used to repay debt is known as a:
A. sinking fund
B. balloon payment
C. mortgage
D. zero-coupon bond
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

5.Which of the following instruments simplifies the paperwork connected with loans that have multiple
advance features?
A. Master note
B. Banker's acceptance
C. Indenture agreement
D. Note purchase agreement
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

6.A put option on a company's stock has an exercise price of $20. On the delivery date, the stock is
trading at $24 per share. What should the investor who has paid $2 for the option do?
A. Not exercise the option and lose $2.
B. Not exercise the option and lose $6.
C. Exercise the option and gain $2.
D. Exercise the option and gain $4.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

7.A call option for a company has an exercise price of $50. The stock is currently trading at $60. At
maturity, what should an investor who paid $3 for the option do?
A. Exercise the option and gain $7.
B. Exercise the option and gain $10.
C. Not exercise the option and lose $3.
D. Not exercise the option and lose $13.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

8.In a typical swap transaction, two parties agree to exchange:
A. notional principal amounts.
B. amortization schedules.
C. maturity dates of obligations.
D. cash flows at future points in time.
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

9.A Chicago meat processor is concerned about the volatility of pork belly prices. Which of the following
derivative products would be used to fix these prices within a given range?
A. Collar
B. Swap
C. Cap
D. Spot purchase
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

10.On the basis of the following exchange rates,

which of the following currency amounts has the greatest value in U.S. dollars?
A. C$750,000
B. ¡ê850,00

C. 900,000
D. £¤5,000,000
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

11.Which of the following is a characteristic of giro systems used in countries in Europe?
A. They operate through their postal systems.
B. They are primarily used for company-to-company payments.
C. They do not replace checks for the payment of bills.
D. They do not allow the use of direct debits and credits.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

12.Netting is used by which of the following as a cross-border payment technique?
A. European giro providers
B. Foreign subsidiaries of a company
C. Counterparties in a letter of credit transaction
D. TARGET participants
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

13.In which of the following international cash management methods is title for goods transferred for
intercompany sales?
A. Pooling
B. Internal factoring
C. Multilateral netting
D. Re-invoicing
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

14.A company is based in the United States and has an operating subsidiary in Germany. With a stable
U.S. dollar and a depreciating euro, the company's cash manager may elect to:
A. pool excess funds in the United States to offset German deficits.
B. implement a dollar-based multilateral netting system.
C. start leading receivables from the German subsidiary.
D. establish a multicurrency account in the United States.
Answer: C

AFP   CTP   CTP   CTP

15.Account analysis statements should be examined for which of the following reasons?
I. To verify volumes processed
II. To determine daily cash shortages
III. To verify the accuracy of bank service charges
IV. To ensure that company-initiated transactions have occurred
A. I and IV only
B. I and III only
C. II and III only
D. II and IV only
Answer: B

16.An optimal concentration system minimizes all of the following EXCEPT:
A. administrative costs.
B. disbursement float.
C. excess balances.
D. transfer costs.
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

17.A bank issues a letter of credit (L/C) and receives a request for payment under the L/C. The buyer
notifies the issuing bank not to make payment because there is a dispute over the quality of the
merchandise. However, the documents received fully comply with the terms of the L/C. Which of the
following statements is true?
A. The buyer may immediately return the merchandise and cancel the L/C.
B. The bank may delay payment until reimbursed by the buyer.
C. The bank may delay payment, provided the seller is notified of the dispute within three business days.
D. The bank must make payment and is entitled to immediate reimbursement from the buyer.
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

18.The KEY decision in using CCD+ and CTX formats for B2B payments is:
A. whether to keep the payment and remittance information together or separate.
B. whether to use the Internet or an EDI spoke to transmit electronic payments.
C. whether to use an EDI or a UN/EDIFACT protocol to transfer the value electronically.
D. whether an evaluated receipts or paid-on-production technique is being used for the transfer.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

19.Which one of the following ties a user ¯ s p ri va t e key t o a use¡ ¯s pu b l ic key

A. A digital signature
B. A digital certificate
C. A digitized signature
D. A digital token
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

20.A French company conducts business strictly within the euro zone (the EMU). Which type of risk is of
LEAST concern?
A. Terrorist
B. Regulatory
C. Payment
D. Currency
Answer: D

投稿日: 2012/9/18 16:19:03  |  カテゴリー: AFP  |  タグ: AFPCTP+
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.