SUNの310-065の認定試験の最新学習資料

By blog Admin | 投稿日: Tue, 30 Oct 2012 17:36:17 GMT

IT業界の中でたくさんの野心的な専門家がいって、IT業界の中でより一層頂上まで一歩更に近く立ちたくてSUN310-065試験に参加して認可を得たくて、SUN310-065試験が難度の高いので合格率も比較的低いです。Pass4Testの商品は試験問題を広くカーバして、認証試験の受験生が便利を提供し、しかも正確率100%です。そして、試験を安心に参加してください。

SUN SCJP 310-065

SUN310-065の認定試験に合格すれば、就職機会が多くなります。Pass4TestはSUN310-065の認定試験の受験生にとっても適合するサイトで、受験生に試験に関する情報を提供するだけでなく、試験の問題と解答をはっきり解説いたします。

Pass4TestにたくさんのIT専門人士がいって、弊社の問題集に社会のITエリートが認定されて、弊社の問題集は試験の大幅カーバして、合格率が100%にまで達します。弊社のみたいなウエブサイトが多くても、彼たちは君の学習についてガイドやオンラインサービスを提供するかもしれないが、弊社はそちらにより勝ちます。Pass4Testは同業の中でそんなに良い地位を取るの原因は弊社のかなり正確な試験の練習問題と解答そえに迅速の更新で、このようにとても良い成績がとられています。そして、弊社が提供した問題集を安心で使用して、試験を安心で受けて、君のSUN 310-065認証試験の100%の合格率を保証しますす。

試験番号:310-065問題集
試験科目:SUN 「Sun Certified Programmer for the Java 2 Platform. SE6.0」
問題と解答:全267問

SUN310-065認証試験のために少ないお金でよい成果を取られるのPass4Testのは最良の選択でございます。Pass4Testは例年試験内容を提供したあなたに後悔しないように価値があるサイトだけではなく、無料の一年更新サービスも提供するに最も賢明な選択でございます。

Pass4Testの専門家チームが君の需要を満たすために自分の経験と知識を利用してSUN310-065認定試験対策模擬テスト問題集が研究しました。模擬テスト問題集と真実の試験問題がよく似ています。一目でわかる最新の出題傾向でわかりやすい解説と充実の補充問題があります。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/310-065.pdf

NO.1 }
What is the result?
A. 4321
B. 0000
C. An exception is thrown at runtime.
D. Compilation fails because of an error in line 18.
Answer: D

SUN問題集   310-065参考書   310-065   310-065
12. Given:
11. public class Rainbow {
12. public enum MyColor {
13 RED(0xff0000), GREEN(0x00ff00), BLUE(0x0000ff);
14. private final int rgb;
15. MyColor(int rgb) { this.rgb = rgb; }
16. public int getRGB() { return rgb; }
17. };
18. public static void main(String[] args) {
19. // insert code here
20. }
21. }
Which code fragment, inserted at line 19, allows the Rainbow class to compile?
A. MyColor skyColor = BLUE;
B. MyColor treeColor = MyColor.GREEN;
C. if(RED.getRGB() < BLUE.getRGB()) { }
D. Compilation fails due to other error(s) in the code.
E. MyColor purple = new MyColor(0xff00ff);
F. MyColor purple = MyColor.BLUE + MyColor.RED;
Answer: B

SUN練習問題   310-065練習問題   310-065   310-065   310-065
13. Given:
11. class Mud {
12. // insert code here
13. System.out.println("hi");
14 }
15. }
And the following five fragments:
public static void main(String...a) {
public static void main(String.* a) {
public static void main(String... a) {
public static void main(String[]... a) {
public static void main(String...[] a) {
How many of the code fragments, inserted independently at line 12, compile?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3
E. 4
F. 5
Answer: D

SUN過去問   310-065認定証   310-065認証試験   310-065練習問題
14. Given:
5. class Atom {
6. Atom() { System.out.print("atom "); }
7. }
8. class Rock extends Atom {
9. Rock(String type) { System.out.print(type); }
10. }
11. public class Mountain extends Rock {
12. Mountain() {
13. super("granite ");
14. new Rock("granite ");
15. }
16. public static void main(String[] a) { new Mountain(); }
17. }
What is the result?
A. Compilation fails.
B. atom granite
C. granite granite
D. atom granite granite
E. An exception is thrown at runtime.
F. atom granite atom granite
Answer: F

SUN参考書   310-065   310-065
15. Given:
1. interface TestA { String toString(); }
2. public class Test {
3. public static void main(String[] args) {
4. System.out.println(new TestA() {
5. public String toString() { return "test"; }
6. });
7. }
8. }
What is the result?
A. test
B. null
C. An exception is thrown at runtime.
D. Compilation fails because of an error in line 1.
E. Compilation fails because of an error in line 4.
F. Compilation fails because of an error in line 5.
Answer:A

SUN   310-065   310-065   310-065過去問
16. Given:
11. public static void parse(String str) {
12. try {
13. float f = Float.parseFloat(str);
14. } catch (NumberFormatException nfe) {
15. f = 0;
16. } finally {
17 System.out.println(f);
18. }
19. }
20. public static void main(String[] args) {
21. parse("invalid");
22. }
What is the result?
A. 0.0
B. Compilation fails.
C. A ParseException is thrown by the parse method at runtime.
D. A NumberFormatException is thrown by the parse method at runtime.
Answer: B

SUN認定資格   310-065   310-065認証試験   310-065
17. Given:
1. public class Blip {
2. protected int blipvert(int x) { return 0; }
3. }
4. class Vert extends Blip {
5. // insert code here
6. }
Which five methods, inserted independently at line 5, will compile? (Choose five.)
A. public int blipvert(int x) { return 0; }
B. private int blipvert(int x) { return 0; }
C. private int blipvert(long x) { return 0; }
D. protected long blipvert(int x) { return 0; }
E. protected int blipvert(long x) { return 0; }
F. protected long blipvert(long x) { return 0; }
G. protected long blipvert(int x, int y) { return 0; }
Answer: ACEFG

SUN認定試験   310-065   310-065   310-065参考書
18. Given:
1. class Super {
2. private int a;
3. protected Super(int a) { this.a = a; }
4. } ...
11. class Sub extends Super {
12. public Sub(int a) { super(a); }
13. public Sub() { this.a = 5; }
14. }
Which two, independently, will allow Sub to compile? (Choose two.)
A. Change line 2 to:public int a;
B. Change line 2 to: protected int a;
C. Change line13 to:public Sub() { this(5); }
D. Change line 13 to:public Sub() { super(5); }
E. Change line13 to:public Sub() { super(a); }
Answer: CD

SUN認証試験   310-065   310-065認定証   310-065問題集   310-065過去問   310-065
19. Which Man class properly represents the relationship "Man has a best friend who is a Dog"?
A. class Man extends Dog { }
B. class Man implements Dog { }
C. class Man { private BestFriend dog; }
D. class Man { private Dog bestFriend; }
E. class Man { private Dog<bestFriend>; }
F. class Man { private BestFriend<dog>; }
Answer: D

SUN問題集   310-065認定資格   310-065   310-065   310-065認定資格   310-065
20. Given:
1. package test;
2.
3. class Target {
4. public String name = "hello";
5. }
What can directly access and change the value of the variable name?
A. any class
B. only the Target class
C. any class in the test package
D. any class that extends Target
Answer: C

SUN   310-065   310-065   310-065

NO.2 }
Which two can be results? (Choose two.)
A. java.lang.RuntimeException: Problem
B. run. java.lang.RuntimeException: Problem
C. End of method. java.lang.RuntimeException: Problem
D. End of method. run. java.lang.RuntimeException: Problem
E. run. java.lang.RuntimeException: ProblemEnd of method.
Answer: DE

SUN認証試験   310-065参考書   310-065
2. Which two statements are true? (Choose two.)
A. It is possible for more than two threads to deadlock at once.
B. The JVM implementation guarantees that multiple threads cannot enter into a deadlocked state.
C. Deadlocked threads release once their sleep() method's sleep duration has expired.
D. Deadlocking can occur only when the wait(), notify(), and notifyAll() methods are used incorrectly.
E. It is possible for a single-threaded application to deadlock if synchronized blocks are used incorrectly.
F. If a piece of code is capable of deadlocking, you cannot eliminate the possibility of deadlocking by
insertinginvocations of Thread.yield().
Answer:AF

SUN参考書   310-065   310-065   310-065認定資格   310-065
3. Given:
7.void waitForSignal() {
8.Object obj = new Object();
9.synchronized (Thread.currentThread()) {
10.obj.wait();
11.obj.notify();
12.}

NO.3 Given:
1. public class Threads2 implements Runnable {

NO.4 join();

NO.5 public static void main(String[] args) {

NO.6 }
A. 4
B. 5
C. 8
D. 9
E. Compilation fails.
F. An exception is thrown at runtime.
G. It is impossible to determine for certain.
Answer: D

SUN   310-065認定証   310-065   310-065
5. Given:
11.class PingPong2 {
12.synchronized void hit(long n) {
13.for(int i = 1; i < 3; i++)
14.System.out.print(n + "-" + i + " ");
15.}
16.}
17.public class Tester implements Runnable {
18.static PingPong2 pp2 = new PingPong2();
19.public static void main(String[] args) {
20.new Thread(new Tester()).start();
21.new Thread(new Tester()).start();
22.}
23.public void run() { pp2.hit(Thread.currentThread().getId()); }
24.}
Which statement is true?
A. The output could be 5-1 6-1 6-2 5-2
B. The output could be 6-1 6-2 5-1 5-2
C. The output could be 6-1 5-2 6-2 5-1
D. The output could be 6-1 6-2 5-1 7-1
Answer: B

SUN   310-065参考書   310-065
6. Given:
1. public class Threads4 {
2. public static void main (String[] args) {
3. new Threads4().go();
4. }
5. public void go() {
6. Runnable r = new Runnable() {
7. public void run() {
8. System.out.print("foo");
9. }
10. };
11. Thread t = new Thread(r);
12. t.start();
13. t.start();
14. }
15. }
What is the result?
A. Compilation fails.
B. An exception is thrown at runtime.
C. The code executes normally and prints "foo".
D. The code executes normally, but nothing is printed.
Answer: B

SUN   310-065問題集   310-065
7. Given:
11. public abstract class Shape {
12. private int x;
13. private int y;
14. public abstract void draw();
15. public void setAnchor(int x, int y) {
16. this.x = x;
17. this.y = y;
18. }
19. }
Which two classes use the Shape class correctly? (Choose two.)
A. public class Circle implements Shape {private int radius; }
B. public abstract class Circle extends Shape { private int radius; }
C. public class Circle extends Shape { private int radius; public void draw(); }
D. public abstract class Circle implements Shape { private int radius; public void draw(); }
E. public class Circle extends Shape { private int radius; public void draw() {/* code here */}
F. public abstract class Circle implements Shape { private int radius; public void draw() { /* code here */ }
Answer: BE

SUN   310-065   310-065過去問   310-065参考書   310-065問題集
8. Given:
11. public class Barn {
12. public static void main(String[] args) {
13. new Barn().go("hi", 1);
14. new Barn().go("hi", "world", 2);
15. }
16. public void go(String... y, int x) {
17. System.out.print(y[y.length - 1] + " ");
18. }
19. }
What is the result?
A. hi hi
B. hi world
C. world world
D. Compilation fails.
E. An exception is thrown at runtime.
Answer: D

SUN過去問   310-065   310-065   310-065過去問   310-065   310-065
9.Given:
10.class Nav{
11. public enum Direction { NORTH, SOUTH, EAST, WEST }
12. }
13. public class Sprite{
14. // insert code here
15. }
Which code, inserted at line 14, allows the Sprite class to compile?
A. Direction d = NORTH;
B. Nav.Direction d = NORTH;
C. Direction d = Direction.NORTH;
D. Nav.Direction d = Nav.Direction.NORTH;
Answer: D

SUN   310-065参考書   310-065   310-065   310-065
10. Click the Exhibit button.
1. public interface A {
2. public void doSomething(String thing);
3. }
1. public class AImpl implements A {
2. public void doSomething(String msg) { }
3. }
1. public class B {
2. public A doit() {
3. // more code here
4. }
5.
6. public String execute() {
7. // more code here
8. }
9. }
1. public class C extends B {
2. public AImpl doit() {
3. // more code here
4. }
5.
6. public Object execute() {
7. // more code here
8. }
9. }
Which statement is true about the classes and interfaces in the exhibit?
A. Compilation will succeed for all classes and interfaces.
B. Compilation of class C will fail because of an error in line 2.
C. Compilation of class C will fail because of an error in line 6.
D. Compilation of class AImpl will fail because of an error in line 2.
Answer: C

SUN認定証   310-065認定証   310-065認証試験   310-065認定資格
11. Click the Exhibit button.
11. class Person {
12. String name = "No name";
13. public Person(String nm) { name = nm; }
14. }
15.
16. class Employee extends Person {
17. String empID = "0000";
18. public Employee(String id) { empID = id; }
19. }
20.
21. public class EmployeeTest {
22. public static void main(String[] args) {
23. Employee e = new Employee("4321");
24. System.out.println(e.empID);
25. }

NO.7 }

NO.8 public void run() { x *= 2; }

NO.9 }

NO.10 throw new RuntimeException("Problem");

NO.11 Thread t = new Thread(new Threads2());

NO.12 t.start();

NO.13 x = x - 1;

NO.14 }
Which statement is true?
A. This code can throw an InterruptedException.
B. This code can throw an IllegalMonitorStateException.
C. This code can throw a TimeoutException after ten minutes.
D. Reversing the order of obj.wait() and obj.notify() might cause this method to complete normally.
E. A call to notify() or notifyAll() from another thread might cause this method to complete normally.
F. This code does NOT compile unless "obj.wait()" is replaced with "((Thread) obj).wait()".
Answer: B

SUN   310-065   310-065   310-065
4. Click the Exhibit button.What is the output if the main() method is run?
Given:
10. public class Starter extends Thread {
11. private int x = 2;
12. public static void main(String[] args) throws Exception {
13. new Starter().makeItSo();

NO.15 }

NO.16

NO.17 System.out.println("End of method.");

NO.18 public void run() {

NO.19 public void makeItSo() throws Exception {

NO.20 public Starter() {

NO.21 System.out.println(x);

NO.22 }

NO.23 System.out.println("run.");

NO.24 }

NO.25 x = 5;

NO.26 start();

投稿日: 2012/10/30 17:36:17  |  カテゴリー: SUN  |  タグ: SUN310-065
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.