Pass4test問題集をよく読んでからAFP CTP認定試験参加しましょうか!

By blog Admin | 投稿日: Fri, 06 Apr 2012 13:05:57 GMT

ひとりで受験者として受験勉強をするのは苦労がいっぱいでしょうね。Pass4test会社は受験者と肩を並べながら、試験合格率を上昇させるために力を尽くしています。Pass4Test会社は専門的なIT認定試験合格を目指しながら、経験が豊かな専門者グループによってIT認定試験試験問題集を開発しています。弊社は一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版があれば、お客様にお送りいたします。 詳しい試験内容は以下のようです。

AFP Certified Treasury Professional CTP

試験番号:CTP
試験科目:AFP 「Certified Treasury Professional 」
問題と解答:全612問

CTP問題集のご利用によって100%合格することが保証できます。弊社は一回で合格することを保証し、もし弊社のCTP問題集のご利用によって、試験に不合格になる場合は、弊社は全額返金いたします。 弊社は一年以内に無料で最新版を提供し、一回で合格することを保証いたします。

Pass4testはITエリート達のために各種類のITベンダー認定試験対策を提供いたします。弊社はAFP CTP試験内容を含む問題集で、内容に即した実務経験があって、CTP試験に通過できると思っております。弊社のCTP問題集はこの領域の専門知識の学習を重心として、専門技能を強化するために開発されています。弊社のCTP問題集のご利用によって、受験の自信を向上させることができ、簡単に合格できます。Pass4testはお客様に正確なCTP認定資料を提供して、的中率は8~9割程度で、合格を目指す専門的な試験問題集でございます。ご購入する前に無料サンプルを見ることができます。

詳しいCTP問題集内容は以下のようでございます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/CTP.pdf

1.Which of the following are important uses of variance analysis in comparing actual cash flows with
projected cash flows?
I. Identifying unanticipated changes in inventory
II. Enhancing short-term investment income
III. Validating a capital budget
IV. Identifying delays in accounts receivable collections
A. I and II only
B. I and IV only
C. II and IV only
D. I, II, III, and IV
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

2.An instrument that gives the right to buy a stated number of shares of common stock at a specified price
is known as:
A. an equity warrant
B. a put option
C. a zero coupon bond
D. a subordinated debenture
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

3.A company plans to issue additional equity within the next 12 months but needs to issue debt at a low
interest rate now. Which of the following instruments would BEST meet this objective?
A. Convertible bonds
B. Private placement issue
C. Preferred stock
D. Subordinated debentures
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

4.An arrangement in which a borrower makes periodic payments to a separate custodial account that is
used to repay debt is known as a:
A. sinking fund
B. balloon payment
C. mortgage
D. zero-coupon bond
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

5.Which of the following instruments simplifies the paperwork connected with loans that have multiple
advance features?
A. Master note
B. Banker's acceptance
C. Indenture agreement
D. Note purchase agreement
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

6.A put option on a company's stock has an exercise price of $20. On the delivery date, the stock is
trading at $24 per share. What should the investor who has paid $2 for the option do?
A. Not exercise the option and lose $2.
B. Not exercise the option and lose $6.
C. Exercise the option and gain $2.
D. Exercise the option and gain $4.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

7.A call option for a company has an exercise price of $50. The stock is currently trading at $60. At
maturity, what should an investor who paid $3 for the option do?
A. Exercise the option and gain $7.
B. Exercise the option and gain $10.
C. Not exercise the option and lose $3.
D. Not exercise the option and lose $13.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

8.In a typical swap transaction, two parties agree to exchange:
A. notional principal amounts.
B. amortization schedules.
C. maturity dates of obligations.
D. cash flows at future points in time.
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

9.A Chicago meat processor is concerned about the volatility of pork belly prices. Which of the following
derivative products would be used to fix these prices within a given range?
A. Collar
B. Swap
C. Cap
D. Spot purchase
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

10.On the basis of the following exchange rates,

which of the following currency amounts has the greatest value in U.S. dollars?
A. C$750,000
B. ¡ê850,00

C. 900,000
D. £¤5,000,000
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

11.Which of the following is a characteristic of giro systems used in countries in Europe?
A. They operate through their postal systems.
B. They are primarily used for company-to-company payments.
C. They do not replace checks for the payment of bills.
D. They do not allow the use of direct debits and credits.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

12.Netting is used by which of the following as a cross-border payment technique?
A. European giro providers
B. Foreign subsidiaries of a company
C. Counterparties in a letter of credit transaction
D. TARGET participants
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

13.In which of the following international cash management methods is title for goods transferred for
intercompany sales?
A. Pooling
B. Internal factoring
C. Multilateral netting
D. Re-invoicing
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

14.A company is based in the United States and has an operating subsidiary in Germany. With a stable
U.S. dollar and a depreciating euro, the company's cash manager may elect to:
A. pool excess funds in the United States to offset German deficits.
B. implement a dollar-based multilateral netting system.
C. start leading receivables from the German subsidiary.
D. establish a multicurrency account in the United States.
Answer: C

AFP   CTP   CTP   CTP

15.Account analysis statements should be examined for which of the following reasons?
I. To verify volumes processed
II. To determine daily cash shortages
III. To verify the accuracy of bank service charges
IV. To ensure that company-initiated transactions have occurred
A. I and IV only
B. I and III only
C. II and III only
D. II and IV only
Answer: B

16.An optimal concentration system minimizes all of the following EXCEPT:
A. administrative costs.
B. disbursement float.
C. excess balances.
D. transfer costs.
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

17.A bank issues a letter of credit (L/C) and receives a request for payment under the L/C. The buyer
notifies the issuing bank not to make payment because there is a dispute over the quality of the
merchandise. However, the documents received fully comply with the terms of the L/C. Which of the
following statements is true?
A. The buyer may immediately return the merchandise and cancel the L/C.
B. The bank may delay payment until reimbursed by the buyer.
C. The bank may delay payment, provided the seller is notified of the dispute within three business days.
D. The bank must make payment and is entitled to immediate reimbursement from the buyer.
Answer: D

AFP   CTP   CTP   CTP

18.The KEY decision in using CCD+ and CTX formats for B2B payments is:
A. whether to keep the payment and remittance information together or separate.
B. whether to use the Internet or an EDI spoke to transmit electronic payments.
C. whether to use an EDI or a UN/EDIFACT protocol to transfer the value electronically.
D. whether an evaluated receipts or paid-on-production technique is being used for the transfer.
Answer: A

AFP   CTP   CTP   CTP

19.Which one of the following ties a user ¯ s p ri va t e key t o a use¡ ¯s pu b l ic key

A. A digital signature
B. A digital certificate
C. A digitized signature
D. A digital token
Answer: B

AFP   CTP   CTP   CTP

20.A French company conducts business strictly within the euro zone (the EMU). Which type of risk is of
LEAST concern?
A. Terrorist
B. Regulatory
C. Payment
D. Currency
Answer: D

投稿日: 2012/4/6 13:05:57  |  カテゴリー: AFP  |  タグ: CTP+Certified Treasury Professional
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.