Pass4test問題集は受験者を自信満々にIBM 000-G01に合格させる!

By blog Admin | 投稿日: Thu, 20 Sep 2012 04:57:34 GMT

IBM 000-G01認定試験トレーニングが IT 産業で大きな需要になっているのは、よく知られています。近年、IBM 000-G01認定試験は多くのIT 企業のための国際基準になりました。 現在、IBM 000-G01認定試験教育は大変人気があり、世界中どこで暮らしても、あなたが住んでいる町IBM 000-G01認定試験教育を受ける事が出来ます。詳しい試験要件は以下のようでございます。

IBM Sales Mastery 000-G01

試験番号:000-G01
試験科目:IBM 「IBM EMEA Maintenance and Technical Support Mastery Test v1」
問題と解答:全140問

Pass4test会社は2001年からスタートし,Pass4testの認定試験問題集を利用すると、100%と言っても過言ではないほど試験に合格できます。弊社は真の試験現場の出題内容を的確に捉えることができ、安心で弊社の製品を使って、試験に参加だけで資格を取得できます。

Pass4TestはIT技術者の専門資格の合格に向いているの模擬問題集で、認定資格を取る機会を提供するIT技術専門家たちによって開発されたのです。98%以上の的中率を確認しながら試験準備の勉強を進めることができるため、試験正確率の確認に最適でございます。Pass4Test000-G01問題集はIBM EMEA Maintenance and Technical Support Mastery Test v1認定試験の試験現場の雰囲気を模擬し、もっと詳しい試験の流れを受験者に伝えることができます。000-G01認定試験内容を含んで、問題も解答も簡単明瞭な方法で表現して、正確に理解できます。弊社は勉強時間は短くても、000-G01問題集のご利用によって、簡単に合格できます。認定試験の詳しい内容は以下のようでございます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/000-G01.pdf

1.What are the factors to calculate the benefit of a reduced outage duration?
A. "Monthly value of a project", "Hourly resource cost", "Number of outages impacted"
B. "Hourly Outage Cost", "Reduced Outage Time", "Number of outages impacted"
C. "Hourly Outage Cost", "Reduced Outage Time", "Monthly value of a project"
D. "Hourly resource cost", "Reduced Outage Time", "Number of outages impacted"
Answer: B

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

2.What defines Client Value.?
A. Superior Service
B. Server downtime
C. Business Value, Cost and a client's beliefs and assumptions
D. IBM MTS's unique services, features, and functions
Answer: C

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

3.The prerequisite for every sale is?
A. The customer must have a business need for the service
B. The customer must know that they have that need
C. The customer must feel that addressing that need is a priority
D. All of the above
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

4.What is the objective of the Confirm phase (ERIC Questioning Framework)?
A. Leave the specifics of the next call open to have room to add other products
B. Find out if any areas of disagreement exist
C. Explore and reflect on potential MTS solutions
D. Confirm you priorities
Answer: B

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

5.What are the factors used in the algorithm to calculate the benefit of reduced problem-handling
resources?
A. "Amount of resource reallocated to strategic project", "Hourly resource cost"
B. "Monthly value of a project", "Hourly resource cost"
C. "Monthly value of a project", "Hourly Outage Cost"
D. "Hourly Outage Cost", "Amount of resource reallocated to strategic project"
Answer: A

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

6.What are the rules for good questioning?
A. Give the customer a lecture about the benefits of MTS
B. Roll multiple questions into one long, rambling question
C. Do not ask reconfirming and clarification questions
D. Keep your questions short and simple
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

7.What is the objective of the Explore phase (ERIC Questioning Framework)?
A. Understand the priorities of the client
B. Understand the linkage between the IT and the business
C. Uncover and expand topics of interest
D. All of the above
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

8.What do you want from call preparation?
A. Identify the desired outcomes for the call
B. Identify next steps
C. Identify how to handle difficult areas
D. All of the above
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

9.How does MTS deliver its value in Outage Prevention?
A. Proactive hardware services, "client-advocate" services, Harddrive Retention
B. Proactive hardware services, "client-advocate" services, access to information across multiple vendors
C. Proactive hardware services, ServicePac services, access to information across multiple vendors
D. Hardware Service Upgrade, "client-advocate" services, access to information across multiple vendors
Answer: B

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

10.How does MTS deliver its value in reducing the outage duration?
A. Highly trained hardware service reps (SSRs) to handle the client's call
B. Dedicated team of professionals who know the client's environment
C. Experience in managing complex problems - particularly multi vendor
D. All of the above
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

11.What are potential proof points for MTS services and references you can use?
A. Describe your proof points and references in general terms
B. General industry stories
C. Understand what is relevant to your client and describe your proof points and references in those terms
D. MTS Product Information - General information on service delivery issues
Answer: C

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

12.What does the abbreviation "ERIC" stand for?
A. Error Recovery Interface Coupler
B. Empathy, Read between the lines, Intelligent Questioning, Control
C. Emotion, Refine, Integrate, Collaborate
D. Explore, Refine, Influence and Confirm
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

13.What does the abbreviation SWMA stand for?
A. It stands for Software Marketing
B. It means Software Maintenance
C. It is the acronym for Skills With Most Acceptance
D. It stands for Swap Mail
Answer: B

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

14.Which of the answer(s) is(are) among the ETS Service Elements?
A. Remote Account Advocate Team, Review Calls
B. Performance tuning Service
C. Microcode change offering, Onsite Account Advocate (option)
D. Critical Situation management, Fix-time commitment for Software problems
Answer: A

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

15.What is the single most important differentiator of the IBM SWMA?
A. The price is very low
B. It covers all software on System x
C. It is Software Support for non-IBM products only
D. It is a bundled offering for Support and Subscription of IBM Software Products
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

16.What two Premium Maintenance Services offerings are offered ideally on top of a Base Maintenance
Support?
A. SupportLine and Microcode Support
B. ServicePac and Harddrive Retention
C. Software Support Extension and SupportLine
D. Service Upgrade and Committed Services
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

17.Where is ETS positioned within the MTS offering portfolio?
A. Base Warranty
B. Base Maintenance
C. IBM Committed Services
D. IBM Business Critical Services
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

18.What distinguishes ServicePac Essentials from other ServicePac's?
A. Support for multiple machines is combined in ServicePac Essentials and Virtualized Essentials
B. ServicePac Essentials combine several service offerings into one ServicePac
C. In addition to maintenance ServicePac Essentials commit IBM to perform a service within a given time
D. They offer only essential Maintenance, nothing else
Answer: B

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

19.What is a CRU?
A. A part that is designed to be safe and simple to replace
B. Circuit Resistor Union
C. Customer Replaceable Unit
D. A and C
Answer: D

IBM   000-G01   000-G01   000-G01

20.What are some of the highlights of the IBM MTSS solution?
A. Alleviates the management burden on IT and is helping to free up resources for more strategic tasks
B. IBM provides inventory, reporting and invoice management
C. Provides a comprehensive IT management solution for the client's whole IT infrastructure
D. All of the above
Answer: D

投稿日: 2012/9/20 4:57:34  |  カテゴリー: IBM  |  タグ: Sales Mastery000-G01
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.