未来のためにPass4test問題集のご利用によってST0-097「Symantec Brightmail Gateway 9.0 (STS)」資格を取りましょうか!

By blog Admin | 投稿日: Wed, 19 Sep 2012 06:20:23 GMT

ST0-097問題集のご利用によって100%合格することが保証できます。弊社は一回で合格することを保証し、もし弊社のST0-097問題集のご利用によって、試験に不合格になる場合は、弊社は全額返金いたします。 弊社は一年以内に無料で最新版を提供し、一回で合格することを保証いたします。

Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-097

ひとりで受験者として受験勉強をするのは苦労がいっぱいでしょうね。Pass4Test会社は受験者と肩を並べながら、ST0-097試験合格率を上昇させるために力を尽くしています。Pass4Test会社は専門的なIT認定試験合格を目指しながら、経験が豊かな専門者グループによってIT認定試験試験ST0-097問題集を開発しています。弊社は一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立つます。もしST0-097試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版があれば、お客様にお送りいたします。

詳しい試験内容は以下のようです。

試験番号:ST0-097
試験科目:Symantec 「Symantec Brightmail Gateway 9.0 (STS)」
問題と解答:全137問

Pass4testはITエリート達のために各種類のITベンダー認定試験対策を提供いたします。弊社はSymantec ST0-097試験内容を含む問題集で、内容に即した実務経験があって、ST0-097試験に通過できると思っております。弊社のST0-097問題集はこの領域の専門知識の学習を重心として、専門技能を強化するために開発されています。弊社のST0-097問題集のご利用によって、受験の自信を向上させることができ、簡単に合格できます。Pass4testはお客様に正確なST0-097認定資料を提供して、的中率は8~9割程度で、合格を目指す専門的な試験問題集でございます。ご購入する前に無料サンプルを見ることができます。

詳しいST0-097問題集内容は以下のようでございます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/ST0-097.pdf

1 .In which two situations are multiple group policies useful? (Select two.)
A. when the entire organization wants to delete spam
B. when only the Human Resources department wants to receive spam
C. when only the Engineering department wants to keep message logs
D. when only the Legal department should be allowed to send archive files
E. when all of the departments want to scan outbound messages
Answer: B, D
2.Which two actions must be taken to allow end-users to create personal Good and Bad Senders lists.?
(Select two.)
A. add "Hold message in Spam Quarantine" action to Local Bad Senders domains
B. check the option "Enable end-user settings for this policy group"
C. configure an LDAP source with Authentication and Recipient Validation functions
D. configure an LDAP source with Authentication and Routing functions
E. configure an LDAP source with Authentication and Address Resolution functions
Answer: B, E
3.Which additional Email Reports Data collection must be enabled to track Top Probe Accounts via
reports?
A. Invalid Senders
B. Sender HELO domains
C. Sender IP connections
D. Invalid Recipients
Answer: D

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

4.What is the default report data retention period?
A. 7 days
B. 14 days
C. 30 days
D. 60 days
Answer: A

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

5.What is the maximum number of rows a report can have?
A. 100 rows
B. 1,000 rows
C. 10,000 rows
D. 100,000 rows
Answer: B

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

6.A company uses multiple control centers. What must be done to ensure legitimate NDRs are recognized
by Bounce Attack Prevention across all scanners?
A. configure the same seed value on each control center
B. configure different seed values on each control center
C. configure the same seed value on each scanner
D. configure different seed values on each scanner
Answer: A

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

7.During which phase of inbound message flow does Symantec Brightmail Gateway 9.0 accept, reject, or
defer messages on the basis of the message envelope?
A. SMTP delivery
B. message filtering
C. SMTP session
D. message routing
Answer: C

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

8.What are two functions of the Control Center? (Select two.)
A. It provides message management services.
B. It downloads spam definitions.
C. It hosts Spam Quarantine.
D. It downloads virus definitions.
E. It runs filters.
Answer: A, C
9.During which phase of outbound message flow does Symantec Brightmail Gateway 9.0 determine
whether the number of recipients exceeds the good number of recipients per message?
A. message routing
B. message delivery
C. outbound SMTP session
D. outbound SMTP connection
Answer: C

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

10.Which MTA operation is used if queues need to be drained to remove a host from use and continue
scanning and delivery of messages?
A. accept and deliver messages normally
B. pause message scanning and delivery
C. do not accept incoming messages
D. flush incoming messages
Answer: C

11.What is the new encryption action introduced in Symantec Brightmail Gateway 9.0?
A. deliver messages with S/MIME encryption
B. deliver messages with content encryption
C. deliver messages with envelope encryption
D. deliver messages with PGP encryption
Answer: B

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

12.Symantec Brightmail Gateway 9.0 includes a new policy-based encryption feature. How is this new
feature licensed?
A. The license is included with Symantec Protection Suite.
B. The license is included with Symantec Brightmail Gateway 9.0.
C. The license is included with Symantec Content Encryption.
D. The license is included with Symantec Endpoint Encryption.
Answer: C

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

13.Which Symantec Brightmail Gateway 9.0 feature improves responsiveness to new spam threats and
increases overall antispam effectiveness?
A. rapid release definitions
B. Fastpass
C. microupdates
D. real time updates
Answer: D

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

14.An administrator needs to determine whether a sending MTA is being throttled by Symantec Brightmail
Gateway 9.0. Where is this information located?
A. Reputation Summary report
B. IP reputation lookup table
C. SMTP server logs
D. message audit logs
Answer: B

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

15.What are the Symantec Global Bad and Good Sender lists based on?
A. reputation data from Symantec Global Services
B. reputation data from a global Symantec LiveUpdate server
C. reputation data from the Symantec Global Intelligence Network
D. global reputation data from Symantec Protection Center
Answer: C

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

16.Which feature, when enabled through the directory data sources, allows third party MTAs the ability to
relay through Symantec Brightmail Gateway 9.0 and protects it against becoming an open relay?
A. MTA verification
B. address validation
C. TLS certificate authentication
D. SMTP authentication
Answer: D

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

17.Which Symantec Brightmail Gateway 9.0 feature will change the original domain of an internal user
relaying mail outside of an organization?
A. address masquerading
B. address aliasing
C. domain mapping
D. content filtering
Answer: D

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

18.An organization is receiving spam because of small targeted attacks from unknown senders. Which
Symantec Brightmail Gateway 9.0 feature should help slow down these types of attacks?
A. dictionary attack prevention
B. directory harvest attack prevention
C. global reputation analysis
D. connection classification
Answer: D

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

19.What is required before attempting installation of the Symantec Brightmail Gateway 9.0 appliance?
A. console access to the appliance
B. hostname for default gateway
C. hostname, port, username, and password for proxy
D. two IP addresses for each appliance
Answer: A

Symantec   ST0-097   ST0-097   ST0-097

20. Which TCP port is used for communication between the Control Center and the scanner(s)?
A. 41001
B. 41002
C. 41004
D. 41008
Answer: B

投稿日: 2012/9/19 6:20:23  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: STS-Partner-AccreditationST0-097
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.