ST0-153「Symantec PGP Universal Server 3.2 Technical Assessment」認定試験は就職のチャンスを増えさせる!

By blog Admin | 投稿日: Thu, 06 Sep 2012 18:53:04 GMT

Pass4test会社は2001年からスタートし,Pass4testの認定試験問題集を利用すると、100%と言っても過言ではないほど試験に合格できます。弊社は真の試験現場の出題内容を的確に捉えることができ、100%の合格率を保証することができます。安心で弊社の製品を使って、試験に参加だけで資格を取得できます。詳しいST0-153認定試験の試験内容は以下のようです。受験者と一緒に、ST0-153認定試験の試験内容を全力で

Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-153

研究している人もいます。そういった人はST0-153認定試験問題集の研究者たちです。彼らは試験問題をよく解釈し、受験者に合格できる保証を出しながら、受験者は安心で資格を取得できるようになりました。詳しい内容は以下のようです。

試験番号:ST0-153
試験科目:Symantec 「Symantec PGP Universal Server 3.2 Technical Assessment」
問題と解答:全126問

Pass4TestのST0-153は認定資格の重要な試験の一つになります。ST0-153問題集のご利用によって、お客様の自信がもっと高くて、一発合格することを保証いたします、もし合格しない場合に全額返済いたします。Pass4TestのST0-153問題集の 的中率は非常に高くて、各試験の出題を分析および調査を行うことで、正確に試験の出題内容を捉え、短期間で最新のST0-153の98%カバー率の問題集を提供することが出来ます。ご購入の前に無料サンプルを見ることができます。

ST0-153問題集の詳しい内容は以下のようでございます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/ST0-153.pdf

1.Given the following details, which of the answers best describes what a user can do?A user who is not a
PGP Desktop user accesses a PGP NetShare encrypted folder.
A.The data can be decrypted
B.The user cannot access the share at all
C.The user can read but cannot move, copy or delete the files
D.The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted
Answer:D

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

2.How could I verify user keys for a partner using SMIME?
A.By placing the partner's CA in the list of Trusted Keys
B.By adding an Organization Certificate to my PGP Universal Server
C.By splitting my ADK
D.PGP Universal Server automatically trusts all non-PGP SMIME servers
Answer:A

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

3.Given the following details, which of the answers best describes what a user can do? A user who is not
a PGP NetShare user but is a PGP Desktop user attempts to access a PGP NetShare encrypted folder...
A.The data can be decrypted
B.The user cannot access the share at all
C.The user can read but cannot move, copy or delete the files
D.The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted
Answer:B

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

4.How did you add Internal Users to the PGP Universal Server?
A.Receiving email
B.Installing the server
C.Sending email
D.All of the above
Answer:C

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

5.How do PGP Universal Server clusters resolve conflicts where a user account is being changed on two
or more servers at the same time?
A.Highwatermark
B.Web Messenger replication
C.Smart topology
D.Timestamps
Answer:D

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

6.How do the encrypt and sign buttons interact with policy?
A.They bypass it
B.They do not bypass it, they use the Standalone chain
C.They only work when the server is online and the Outbound policy rule has been enabled
D.None of the above are true
Answer:D

8.How do you create an ADK?
A.It is automatically created and added to the server upon installation
B.You purchase one from PGP Corporation
C.From the Organization Keys tab
D.From PGP Desktop
Answer:D

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

9.How does a cluster know if a server needs to be updated?
A.Highwatermark
B.Web Messenger replication
C.Smart topology
D.Timestamps
Answer:A

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

10.How does the “Prefer Notes native encoding over PGP encoding” feature work?
A.External emails are PGP encrypted but internal ones are Notes encrypted
B.Internal emails are PGP encrypted but external ones are Notes encrypted
C.All emails are Notes encrypted
D.The user is prompted to choose their encryption type
Answer:A

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

11.How does Web Messenger replication work?
A.There is no replication
B.Messages can be replicated to all servers or a number of servers or not replicated
C.Messages are stored on all servers or not replicated
D.Messages can only be replicated to a number of servers or not replicated
E.Messages are always replicated on all servers unless it is a DMZ server
Answer: B

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

12.How is the private key of the ADK protected?
A.The private key should be split into several shares and given to designated users.
B.The ADK keypair is stored on the server
C.The private key is protected by the Ignition Key
D.The ADK doesn't have a private key
Answer:A

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

13.How many backups are kept by default?
A.7
B.30
C.5
D.5, not configurable
Answer:C

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

14.If a user belongs to 3 different groups, which one will give this user policy?
A.The first one created on the server if there is no order specified
B.The Excluded group if he belongs to it
C.Wherever LDAP puts them first
D.The Everyone group
Answer:B

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

15.If Alice has forgotten the passphrase for her encrypted boot volume, what can her administrator do?
A.Use the WDE-ADMIN group access to authenticate at BootGuard and change the passphrase
B.Check the box for "Automatically decrypt boot disk upon power on" in Consumer Policy
C.Use the Account lockout mechanism to reset her passphrase
D.Use the Whole Disk Recovery Token
E.Reset her passphrase in PGP Universal Server
Answer: D

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

16.A user has never dealt with another employee but is able to send them secure email because they
have a PGP Universal Server.This is possible because of:
A.This is an example of the SMIME Web of Trust
B.Manual verification
C.This is not possible with PGP products
D.A trust relationship
Answer:D

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

18.If you did not specify network settings during the installation process, which of the following IP
addresses would initially be assigned to your PGP Universal Server?
A.172.16.10.100/24
B.192.168.1.100/24
C.10.1.1.100/24
D.none of the above
Answer:B

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

19.If you had to manually type in your PGP Universal Server address to administer it, what would it be?
A.http://Key.domain:443
B.https://Key.domain:9000
C.https://Keys.domain
D.https://Keys.domain:9000
Answer:D

Symantec   ST0-153   ST0-153   ST0-153

20.If you move an encrypted file out of a PGP NetShare protected folder and onto your Windows desktop
what happens?
A.The file is decrypted
B.The file remains encrypted
C.The file remains encrypted only if it is protected by the blacklist
D.If advanced user mode is enabled it stays encrypted
E.It is decrypted if the file is data created by an application on the blacklist
Answer: B

投稿日: 2012/9/6 18:53:04  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: STS-Partner-AccreditationST0-153
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.