ST0-174「Symantec Data Loss Prevention 11.5 Technical Assessment 」認定試験に合格できる保証はPass4test試験問題集だ!

By blog Admin | 投稿日: Sun, 02 Sep 2012 09:23:11 GMT

弊社の製品を使うのは受験者たちを安心させる一番よい選択に違いありません。Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができるだけではなく、ST0-174認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持ってST0-174認定試験に合格することができます。

Pass4testのIT専門家グループによって作り上げられった作品で、お客様は簡単にIT知識を身につけることができると思っております。弊社のST0-174問題集は最も理解しやすいものを提供し、弊社のST0-174の品質と価値は最も最新で、きっとパスできることを保証いたします。弊社の練習問題のご利用によって、自信が上がるだけじゃなく、98%以上の的中率を確認しながら学習を進めることができるため、学習理解度の確認に一番ふさわしいのでございます。より多くの問題集をより便利にさせ、さらに低価格でお客様に提供することもできるようになりました。

試験番号:ST0-174
試験科目:Symantec 「Symantec Data Loss Prevention 11.5 Technical Assessment 」
問題と解答:全161問

Pass4TestのSymantec ST0-174問題集のご利用によって100%合格することが保証できます。弊社は一回で合格することを保証し、もし弊社のST0-174問題集のご利用によって、試験に不合格になる場合は、弊社は全額返金いたします。 弊社は一年以内に無料でST0-174最新版を提供し、一回で合格することを保証いたします。詳しい問題集の内容を了解したいのなら、以下の問題を読んでみましょう。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/ST0-174.pdf

1.Which two components are required for the Symantec Data Loss Prevention for Tablets solution in
addition to the Tablet Prevent and Enforce servers? (Select two.)
A. DLP Agent
B. Virtual Private Network Gateway
C. Web Proxy
D. 2010 Exchange Server
E. Mobile Device Management
Answer: B,C
2.Which profile contains information to enable the VPN on Demand functionality for the Data Loss
Prevention for Tablets solution.?
A. DLP Agent profile
B. SCEP profile
C. iOS profile
D. VPN client profile
Answer: C

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

3.A scanner fails to return results upon completion of the scan process. Which file should be removed to
eliminate previous scan issues?
A. scanner_typeScanner.cfg
B. Clean.exe
C. ScannerControllerLogging.properties
D. logs
Answer: A

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

4.A Network Monitor server has been installed and the networking components configured accordingly.
The server is receiving traffic, but fails to detect incidents. Running Wireshark indicates that the desired
traffic is reaching the detection server. What is the most likely cause for this behavior?
A. The mirrored port is sending corrupted packets.
B. The wrong interface is selected in the configuration.
C. The configuration is set to process GET requests.
D. The communication to the database server is interrupted.
Answer: D

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

5.An administrator has completed the example document training process, but is having difficulty deciding
whether or not to accept a VML profile. Where can the administrator find information regarding the quality
of each training set at a granular, per-fold level?
A. machinelearning_training_process.log file
B. machinelearning_native_filereader.log file
C. machinelearning_training.log file
D. machinelearning_native_manager.log file
Answer: C

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

6.An approved Endpoint device has been configured and added as an exception to a policy that blocks
the transfer of sensitive data. Data transfers to these approved Endpoint devices are still being blocked.
What should the Data Loss Prevention administrator do to resolve this?
A. disable and enable the policy involved for the changes to take effect
B. edit the exception rule to ensure Match On is set to "Attachments"
C. verify that the proper device ID or class has been entered
D. assign the Endpoint device configuration to all the Endpoint servers
Answer: C

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

7.Which product can replace a confidential document residing on a share with a marker file explaining
why the document was removed?
A. Network Discover
B. Network Protect
C. Endpoint Prevent
D. Endpoint Discover
Answer: B

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

8.What is one benefit of using FlexResponse for Network Discover?
A. Response rules trigger varying actions depending on which DLP Agent created the incident.
B. An email can be encrypted as it is being transmitted.
C. Displayed incident data can be redacted from the Data Loss Prevention interface automatically.
D. Customizable incident remediation actions can be manually executed.
Answer: D

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

9.Which product must run on a physical server?
A. Endpoint Prevent
B. Network Monitor
C. Enforce D. Network Prevent
Answer: B

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

10.A user attempts to run Lookup Attributes manually on an incident. On the Incident List page under
Incident Actions, the option for Lookup Attributes is missing. Which section in the Plugins.properties file is
misconfigured?
A. Plugin Execution Chain is undefined.
B. Attribute Lookup parameters is set to "message".
C. Automatic plugin reload is set to false.
D. Automatic Lookup is set to false.
Answer: A

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

11.What are two possible ways to provide incident match text information? (Select two.)
A. CSV export
B. Email notification
C. Reporting API
D. Syslog notification
E. XML export
Answer: C,E
12.Which two should be used to collect log information from Enforce servers? (Select two.)
A. enable the VontuSNMP service and set the community strings accordingly
B. use the Log Collection and Configuration tool
C. navigate manually to the log directory of the Enforce server installation
D. .access the Enforce Log Viewer page athttps://<VONTU_SRV>/logs?view=true
E. use dbgmonitor from sysinternals to connect to the debug output of the service
Answer: B,C
13.How can an administrator validate that once a policy is updated and saved it has been enabled on a
specific detection server?
A. check the status of the policy on the policy list page
B. check to see whether the policy was loaded under System > Servers > Alerts
C. check the policy and validate the date and time it was last updated
D. check to see whether the policy was loaded under System > Servers > Events
Answer: D

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

14.What is a possible solution when a Network Discover server is unable to scan a remote file server?
A. mount the IPC$ share on the file server
B. verify that the target file server is a Windows 2000 server
C. use the fully qualified name (FQDN) of the server
D. verify that the file server has .NET services running
Answer: C

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

15.Which is the correct traffic flow for the Symantec Data Loss Prevention for Tablets solution?
A. iPad > VPN > Tablet Server > Exchange Server > final destination
B. iPad > VPN > Web proxy > Tablet Server > final destination
C. iPad > VPN > Web proxy > Tablet Server > Enforce Server > final destination
D. iPad > VPN > Tablet Server > Web proxy > final destination
Answer: B

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

16.What is the function of the Remote Indexer?
A. to create Index Document Matching (IDM) profiles and Exact Data Matching (EDM) profiles on a
remote server
B. to create Exact Data Matching (EDM) profiles on a remote server
C. to create policy templates on a remote server
D. to create Index Document Matching (IDM) profiles on a remote server
Answer: B

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

17.What are two benefits of the Symantec Data Loss Prevention 11.5 security architecture? (Select two.)
A. Communication is initiated by the detection servers inside the firewall.
B. SSL communication is used for user access to the Enforce Platform.
C. Endpoint Agent to Endpoint Server communication uses the Triple Data Encryption Standard (Triple
DES).
D. Confidential information captured by system components is stored using Advanced Encryption
Standards (AES) symmetric keys.
E. All indexed data uploaded into the Enforce Platform is protected with a two-way hash.
Answer: B,D
18.In which two ways can the default listener port for a detection server be modified? (Select two.)
A. through the Enforce user interface under System > Overview
B. by editing the Communication.properties file on a detection server
C. through the Enforce user interface under Manage > Policies
D. by editing the MonitorController.properties file on a detection server
E. by editing the jaas.config file on a detection server
Answer: A,B
19.Which option describes the three-tier installation type for Symantec Data Loss Prevention?
A. Install the database, the Enforce Server, and a detection server all on the same computer.
B. Install the Oracle database and the Enforce Server on the same computer, then install detection
servers on separate computers.
C. Install the Oracle Client (SQL*Plus and Database Utilities) on three detection servers.
D. Install the Oracle database, the Enforce Server, and a detection server on separate computers.
Answer: C

Symantec   ST0-174   ST0-174   ST0-174

20.Which detection server requires two physical network interface cards?
A. Network Protect
B. Network Discover
C. Endpoint Discover
D. Network Monitor
Answer: B

投稿日: 2012/9/2 9:23:11  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: STS-Partner-AccreditationST0-174
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.