ST0-29B「Symantec Endpoint Protection 11 MR 4(STS)」認定試験のために困る必要はない原因はPass4Test会社があるからだ!

By blog Admin | 投稿日: Tue, 25 Sep 2012 18:14:22 GMT

Pass4testは一年間でST0-29B無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。

Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-29B

Pass4testはお様のために、いろいろな認定コースを提供します。各種類の資格の必須試験問題を含んで、お客様が気楽に試験をパスできます。弊社のST0-29B問題集はこの領域の専門知識の学習を重心として、専門技能を強化するために開発されています。弊社の練習問題を利用して、受験の技能を把握できます。真実の試験と同じ内容、試験タイプ、解答を理解できます。

受験生は経験がないため、試験内容を正しく捉えることができなく、一生懸命にST0-29B認定試験を準備しても、適当な準備資料がなければ、力は無駄になるかもしれない。だから、試験を準備する前に、よく試験準備資料を準備しましょう。

Pass4testは全面的な問題集を提供して、受験生のために、本試験に際して、試験を受けるのに知識を獲得することができます。必要なスキルを習得して、認定資格を取得すると、 技術者としてのキャリアを持っているということを企業側にアピールすることができます。弊社のST0-29B問題集のご利用によって、本場の試験環境を作り出すことができ、自信を持って試験を受けられ、楽に普段の理論や知識を発揮することができて、理解やすいです。弊社の専門的な問題集によって、簡単にST0-29B試験合格になれます。ご購入の前に、無料サンプルをご覧になることもできます。

詳しいST0-29B「Symantec Endpoint Protection 11 MR 4(STS)」認定試験内容は以下のようです。

試験番号:ST0-29B
試験科目:Symantec 「Symantec Endpoint Protection 11 MR 4(STS)」
問題と解答:全124問

詳しいST0-29B問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/ST0-29B.pdf

1.An administrator has successfully installed Symantec Endpoint Protection Manager onto a Windows
2003 Server using the installation wizard. Which component is deployed to the server at this point in time?
A. AntiVirus/AntiSpyware Protection
B. Proactive Threat Protection
C. Apache Tomcat Server
D. Central Quarantine Server
E. Network Threat Protection
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

2.Based on Symantec best practices, which two tasks should be performed before migrating from
Symantec AntiVirus Corporate Edition to Symantec Endpoint Protection 11.0? (Select two.)
A.disable Auto-Protect
B.disable scheduled scans
C.disable Tamper Protection
D.scan all clients
E.purge the quarantine
Answer: B, C
3.Which Symantec Endpoint Protection client component must be installed to enable Unmanaged
Detector mode?
A. AntiVirus and AntiSpyware
B. Application and Device Control
C. Network Threat Protection
D. Network Access Control
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

4.How many Symantec Endpoint Protection Managers can connect to an embedded database?
A. one
B. two
C. four
D. unlimited
Answer: A

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

5.Immediately after installation, what does a client do upon first contacting Symantec Endpoint Security
Manager?
A. register with the manager
B. download the latest policy
C. update virus definitions
D. launch a full system scan
Answer: A

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

6.Which file contains the Symantec Endpoint Protection client communication settings?
A. GRC.dat
B. Sylink.xml
C. GRC.xml
D. Sylink.dat
Answer: A

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

7.What is the default replication frequency when adding an additional site to a Symantec Endpoint
Protection deployment?
A. 1 hour
B. 8 hours
C. daily
D. weekly
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

8.An administrator makes a change in the Active Directory structure, which has been imported into
Symantec Endpoint Protection Manager (SEPM). By default, when will the change automatically be
reflected in SEPM?
A. as soon as the change is made in Active Directory
B. maximum 1 hour
C. maximum 4 hours
D. maximum 24 hours
Answer: D

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

9.In which client management log can an administrator identify when the client last connected to the
Symantec Endpoint Protection Manager?
A. Control
B. Traffic
C. System
D. Event
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

10.Which setting can be enabled to report computers without a Symantec Endpoint Protection Agent?
A. LAN Detector
B. Unmanaged Detector
C. Segment Detector
D. Network Detector
Answer: D

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

11.A Symantec Endpoint Protection Manager administrator is importing from an Active Directory
environment. The director needs to know which object types are being imported. Which two object types
are imported into Symantec Endpoint Protection Manager from Active Directory? (Select two.)
A.security groups
B.organizational units
C.computers
D.sites
E.domains
Answer: B, C
12.What can an administrator do to proactively obtain information about unknown devices on a network?
A. script a network audit using the Find Unmanaged Computers feature
B. create an Unmanaged Computer notification
C. schedule an audit report to send to the administrator
D. schedule regular LDAP synchronization
Answer: B

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

13.Which two features migrate from previous versions of Symantec AntiVirus? (Select two.)
A.Tamper Protection Settings
B.AntiVirus Settings
C.Uninstall Password
D.Client Group Structure
E.Firewall Settings
Answer: B, D
14.If a Symantec Endpoint Protection (SEP) client is installed with AntiVirus and AntiSpyware components
only, what must be done to install the SEP Firewall?
A. redeploy the original installation package to the client
B. deploy the firewall license file to the Symantec Endpoint Protection Manager
C. deploy a new package including the firewall component
D. deploy a firewall policy to that client through an XML file
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

15.Which remediation option is available to administrators using the Find Unmanaged Computers
feature?
A. deploy a Symantec Endpoint Protection client package to the unmanaged host
B. monitor and log network traffic observed from the unmanaged host
C. install Microsoft Windows operating system security patches
D. disable network access pending Symantec Endpoint Protection client installation
Answer: C

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

16.When using the Push Deployment Wizard, which two methods can be used to identify the target
machines to which you want to install the Symantec Endpoint Protection client? (Select two.)
A.browse through Windows networking
B.import a file containing IP addresses
C.specify a UNC path
D.import a file containing MAC addresses
E.import hostnames from an LDAP server
Answer: A, B
17.Which feature can be configured to increase or decrease performance of scheduled scans?
A. scan frequency
B. CPU throttling
C. heartbeat interval
D. tuning options
Answer: D

Symantec   ST0-29B   ST0-29B   ST0-29B

18.Which two actions can the Centralized Exception policy perform? (Select two.)
A.exclude a specific folder from AntiVirus and AntiSpyware File System Auto-Protect scanning
B.specify an exclusion to keep a known risk from being scanned
C.specify machines from which the Symantec Endpoint Protection Manager console cannot be run
D.exclude forwarding of certain log types from the Symantec Endpoint Protection client
E.specify Intrusion Prevention system signatures for exclusion
Answer: A, B
19.Which two actions are available when TruScan Proactive Threat Scan detects a trojan or worm?
(Select two.)
A.delete
B.ignore
C.terminate
D.quarantine
E.clean
Answer: C, D
20.An administrator needs a TruScan Proactive Threat scan that will detect a potential trojan, worm, or
keylogger as quickly as possible. How should the administrator set the scan frequency?
A. set it to continuous
B. set it to scan new processes immediately
C. select the default setting
D. set it to 5 minutes
Answer: B

投稿日: 2012/9/25 18:14:22  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: STS-Partner-AccreditationST0-29B
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.