独自でST0-94X「Veritas Storage Foundation 5.1 for UNIX(STS)」資格を取ろうか!

By blog Admin | 投稿日: Fri, 14 Sep 2012 05:46:11 GMT

Pass4Test試験は全面的なST0-94X試験練習の情報を提供します。受験生のために、本試験に際して、試験を受けるのに知識を獲得することができます。必要なスキルを習得して、認定資格を取得すると、 技術者としてのキャリアを持っているということを企業側にアピールすることができます。弊社のSymantec ST0-94X問題集によって、簡単に試験合格になれます。弊社の問題集は品質がよくて、絶対IT業皆様の最優秀選択です。買う前に、ST0-94Xの無料サンプルでダウンロードできます。

Symantec STS-Partner-Accreditation ST0-94X

Symantec資格認定取得は、スキルを証明したり、昇給や昇進を促したり、また仕事への定着度を高めるなど多くの利点があります。この認定資格を取得するには、ST0-94X試験に合格する必要があります。ST0-94X試験の客観的な評価という点で、資格はご信頼に足る組織です。インターネットを利用する人のための基礎知識、スキルを確認する資格です。

詳しいST0-94X「Veritas Storage Foundation 5.1 for UNIX(STS)」認定試験内容は以下のようです。

試験番号:ST0-94X
試験科目:Symantec 「Veritas Storage Foundation 5.1 for UNIX(STS)」
問題と解答:全184問

詳しいST0-94X問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/ST0-94X.pdf

1. Which two features are available only with Storage Foundation Enterprise? (Select two.)
A. Cross-platform Data Sharing (CDS)
B. Dynamic Storage Tiering (DST)
C. Veritas Operations Manager (VOM)
D. Dynamic Multipathing (DMP)
E. ability to import LUN snapshots
Answer: AB

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

2. Refer to the exhibit.

What can the administrator determine about the layout of the volume described in the 'vxprint' output
provided in the exhibit?
A. The volume is striped across six disks.
B. The volume is mirrored with two plexes striped across three columns.
C. The volume is layered with two sub-volumes mirrored across three disks.
D. The volume is mirrored with three plexes striped across two columns.
Answer: B

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

3. An administrator wants to use the Veritas Enterprise Administrator GUI to manage Veritas Storage
Foundation from a remote system.
Which two services must be running on the Veritas Storage Foundation server? (Select two.)
A. vxconfigd
B. vxservice
C. vea
D. vxsvc
E. vxsvcctrl
Answer: BD

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

4. Which two circumstances justify moving a disk group from Server A to Server B? (Select two.)
A. Server A is having hardware problems.
B. The volumes on Server B are redundant.
C. Server B offers better performance than Server A.
D. The volumes on Server A are concatenated.
E. Server B has no access to the SAN.
Answer: AE

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

5. What is a primary advantage of the concatenation type of volume layout?
A. better free space utilization
B. improved performance
C. automatic load balancing
D. improved availability
Answer: A

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

6. Which command should be used to lock a mounted vxfs file system?
A. fsck
B. mountlock
C. vxedit
D. fsadm
Answer: D

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

7. Which Veritas Volume Manager daemon monitors changes to the disk group configuration data and
automatically saves to a file any configuration changes that occur?
A. vxconfigd
B. vxrelocd
C. vxconfigbackupd
D. vxiod
Answer: C

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

8. Which Storage Foundation utility is used to generate random read and random write work loads so that
the performance of a file system can be analyzed?
A. vxbench
B. vxtrace
C. vxstat
D. vmstat
Answer: A

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

9. Which command displays the number of paths for disk hds9500-alua0_57?
A. vxdisk -p list hds9500-alua0_57
B. vxdisk scandisk hds9500-alua0_57
C. vxdmpadm list hds9500-alua0_57
D. vxdisk list hds9500-alua0_57
Answer: D

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

10. An administrator sets up site awareness on a host, and wants to verify that everything is set up
correctly.
Which command should they execute to break off one of the sites to verify the configuration?
A. vxbreak site
B. vxfiredrill
C. vxdg detachsite
D. vxsite detach
Answer: C

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

11. Which type of storage virtualization is Veritas Storage Foundation?
A. network-based
B. storage-based
C. host-based
D. direct-based
Answer: C

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

12. What does storage virtualization create?
A. additional storage space
B. more processing power
C. an abstraction layer above physical storage
D. more virtual memory
Answer: C

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

13. Which scenario requires host-based storage virtualization?
A. A server needs access to network-attached storage.
B. Servers with different operating systems need to access a single disk array.
C. Multiple servers need to access a single disk array.
D. A server needs to mirror data across disk arrays from different vendors.
Answer: D

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

14. Which component of Veritas Storage Foundation virtualizes storage?
A. File System
B. Volume Manager
C. Cluster Server
D. Volume Replicator
Answer: B

Symantec   ST0-94X   ST0-94X   ST0-94X

15. Which type of storage virtualization presents disks from multiple arrays and multiple vendors virtually
to one or more servers?
A. host-based
B. network-based
C. storage-based
D. web-based
Answer: B

投稿日: 2012/9/14 5:46:11  |  カテゴリー: Symantec  |  タグ: STS-Partner-AccreditationST0-94X
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.