Pass4test会社は明るい未来を広がれる132-S-712.2「Specialist: Avaya Proactive Contact Solutions Design Elective Exam」認定試験の資格の取得に協力します!

By blog Admin | 投稿日: Tue, 28 Aug 2012 17:20:11 GMT

受験者と一緒に、132-S-712.2認定試験の試験内容を全力で

Avaya Avaya-Certification 132-S-712.2

研究している人もいます。そういった人は132-S-712.2認定試験問題集の研究者たちです。彼らは試験問題をよく解釈し、受験者に合格できる保証を出しながら、受験者は安心で資格を取得できるようになりました。詳しい内容は以下のようです。

Pass4test会社は2001年からスタートし,Pass4testの認定試験問題集を利用すると、100%と言っても過言ではないほど試験に合格できます。弊社は真の試験現場の出題内容を的確に捉えることができ、100%の合格率を保証することができます。安心で弊社の製品を使って、試験に参加だけで資格を取得できます。詳しい132-S-712.2認定試験の試験内容は以下のようです。

試験番号:132-S-712.2
試験科目:Avaya 「Specialist: Avaya Proactive Contact Solutions Design Elective Exam」
問題と解答:全62問

Pass4Testの132-S-712.2は認定資格の重要な試験の一つになります。132-S-712.2問題集のご利用によって、お客様の自信がもっと高くて、一発合格することを保証いたします、もし合格しない場合に全額返済いたします。Pass4Testの132-S-712.2問題集の 的中率は非常に高くて、各試験の出題を分析および調査を行うことで、正確に試験の出題内容を捉え、短期間で最新の132-S-712.2の98%カバー率の問題集を提供することが出来ます。ご購入の前に無料サンプルを見ることができます。

132-S-712.2問題集の詳しい内容は以下のようでございます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/132-S-712.2.pdf

1.Your customer has a group of agents that handle clerical and other duties and who handle calls only
when needed. A supervisor notifies these agents when they need to answer calls because calls are
queueing or being abandoned. However, the response is often too late to be of much help and the result
is many abandoned calls. Which Avaya Proactive Contact feature meets this customer's needs?
A.Virtual Agent
B.Person to Person
C.Intelligent Call Blending
D.Native Voice & Data Transfer
Answer:B

Avaya   132-S-712.2   132-S-712.2   132-S-712.2

2.Which two telemarketing situations would merit greater than a 2:1 line to agent ratio? (Choose two.)
A.using unconfirmed contact data
B.using one of the call blending solutions
C.using unsolicited calling lists (cold calling individuals)
D.calling customers with multiple contact numbers (home, business, etc.)
Answer:A C

Avaya   132-S-712.2   132-S-712.2   132-S-712.2

3.When using the Avaya Solution Designer tool, the License Quantity for Agent Connections should be
equal to the total number of _____.
A.agents in a typical shift
B.simultaneous headset connections
C.inbound lines purchased by the customer
D.outbound lines purchased by the customer
Answer:B

Avaya   132-S-712.2   132-S-712.2   132-S-712.2

4.You are using the Avaya Solution Designer. What is the correct input on the ACD line on the Predictive
Agent Blend software screen for an Avaya Proactive Contact System using Predictive Agent Blending
with one ACD?
A.leave line blank
B.type in the number 1
C.leave line at the default (0)
D.type in the ACD brand name
Answer:C

Avaya   132-S-712.2   132-S-712.2   132-S-712.2

5.The Avaya Proactive Contact access server provides which two functions within the system? (Choose
two.)
A.connects calls to agents
B.manages the internal LAN
C.serves as a dial-in point for access to the digital switch and CPU
D.is the interface that supervisors and agents use on their computers
Answer:B C

Avaya   132-S-712.2   132-S-712.2   132-S-712.2

6.Which tool is new to the Editor Application in the Avaya Proactive Contact Supervisor software?
A.verification of jobs
B.record selection reports
C.messages files and scripts
D.IVR fields in record selections
Answer:C

Avaya   132-S-712.2   132-S-712.2   132-S-712.2

7.Your customer runs a collections call center. When an inbound call comes in, your customer wants be
able to keep the customer from being called back on the outbound jobs if payment was received on the
inbound call. Which feature automatically marks records as uncallable on outbound jobs if the agent uses
a code indicating an inbound call resulted in a payment from the customer?
A.Do Not Call
B.Sales Verification
C.Generic Postupdate
D.Realtime Campaign Update
Answer:D

Avaya   132-S-712.2   132-S-712.2   132-S-712.2

8.What is Update Time?
A.the time period that begins when the agent greets the customer and ends when the customer hangs up
B.the time period that begins when the customer hangs up and ends when the agent releases the
customer record
C.the time period that begins when the agent releases the customer record and ends when the agent
receives the next call
D.the time period that begins when the customer first tells the agent pertinent information and the agent
records it and ends when the agent releases the record
Answer:B

Avaya   132-S-712.2   132-S-712.2   132-S-712.2

9.Your customer has difficulty sorting through their current system's reports to give supervisors
information that pertains only to their particular group. Which feature should in Avaya Proactive Contact
meets the customer's need?
A.Shared Lists
B.Unit Work List
C.List Distribution
D.Hierarchy Manager
Answer:D

Avaya   132-S-712.2   132-S-712.2   132-S-712.2

10.Which feature meets the needs of customers who want to run jobs that play messages to both phones
answered by live customers and phones answered by answering machines?
A.Autowrap
B.Virtual Agent
C.Agent Blending
D.Managed Dialing
Answer:B

投稿日: 2012/8/28 17:20:11  |  カテゴリー: Avaya  |  タグ: Avaya-Certification132-S-712.2
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.