132-S-815「Specialist Modular Messaging with Avaya Message Store Implement and Support Elective Exam」認定試験を易しくさせるPass4test試験問題集で資格を取ろうか!

By blog Admin | 投稿日: Sun, 09 Sep 2012 22:58:10 GMT

Pass4testのIT専門家グループによって作り上げられった作品で、お客様は簡単にIT知識を身につけることができると思っております。弊社の132-S-815問題集は最も理解しやすいものを提供し、弊社の132-S-815の品質と価値は最も最新で、きっとパスできることを保証いたします。弊社の練習問題のご利用によって、自信が上がるだけじゃなく、98%以上の的中率を確認しながら学習を進めることができるため、学習理解度の確認に一番ふさわしいのでございます。より多くの問題集をより便利にさせ、さらに低価格でお客様に提供することもできるようになりました。

試験番号:132-S-815
試験科目:Avaya 「Specialist Modular Messaging with Avaya Message Store Implement and Support Elective Exam」
問題と解答:全118問

Avaya Avaya-Certification 132-S-815

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、132-S-815認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って132-S-815認定試験に合格することができます。

Pass4TestのAvaya 132-S-815問題集のご利用によって100%合格することが保証できます。弊社は一回で合格することを保証し、もし弊社の132-S-815問題集のご利用によって、試験に不合格になる場合は、弊社は全額返金いたします。 弊社は一年以内に無料で132-S-815最新版を提供し、一回で合格することを保証いたします。詳しい問題集の内容を了解したいのなら、以下の問題を読んでみましょう。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/132-S-815.pdf

1 .Which three are manual steps required to upgrade Message Networking from Release 2.0 to
Release 3.1? (Choose three.)
A. Perform an attended system backup.
B. Run the pre-upgrade tool to help plan for the upgrade.
C. Remove the switch integration software from the MN 2.0 system.
D. Use the backup verification tool to ensure the quality of the backup.
E. Insert the MN 3.1 DVD and run Software Update on the 2.0 system.
Answer: A,B,D
2 .Which two options are presented after starting the Data Collection Tool (DCT)? (Choose two.)
A. create a new file
B. analyze existing system
C. deploy new configuration
D. delete current configuration
Answer: A,B
3.To conduct a multiple Avaya Message Application Server (MAS) installation, where in the Voice
Mail Domain must the Avaya Mailbox Monitor and the Message Waiting Indicator (MWI) services
be activated?
A. in the first MAS
B. in different MASs
C. on the same MAS
D. in at least two MASs
Answer: C

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

4..According to Avaya documentation, which step must be taken to connect the cables supplied with
a digital set emulation board to the PBX?
A. Connect the board using the provided RJ-48C (Ethernet) cable.
B. Connect the installed boards to one end of a standard RJ-11 tip/ring cable.
C. Connect the board using the provided PBX station interface D/82JCT-U cable.
D. Connect the male end of the provided CT bus cable to the top of each port board.
Answer: C

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

5..Before requesting a license for a newly installed Modular Messaging system, which information is
required from the on-site installer?
A. Voice Mail Domain Name
B. Voice Mail Domain Identifier (aka VMD ID or Host ID)
C. IP addresses of all servers in the Voice Mail Domain
D. Local Administration Account names and passwords for all Messaging Application Servers
(MASs)
Answer: B

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

6..Before going to a customer site to begin installing a Modular Messaging R3.1 system, which three
items should be obtained from support.avaya.com? (Choose three.)
A. Configuration Notes
B. System planning form
C. Outlook Client software
D. Customer account information
E. Supplementary Server software
Answer: A,B,C
7 .Before beginning to configure and test the port boards in the Avaya Messaging Application Server
(MAS), a user must first obtain the proper configuration note for the particular PBX and integration.
Where can the proper configuration note be found?
A. Help screens
B. Installation Guide
C. MAS documentation CD
D. http:\\support.avaya.com
Answer: D

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

8.Which statement is true about installing a Modular Messaging with the Message Storage Server
(MSS) into the Corporate Windows Domain?
A. The only step required is to select "Join the Corporate Windows Domain" in the Data Collection
Too (DCT).
B. The MSS TCP/IP networking form must be configured with the appropriate Corporate Windows
Domain values.
C. "Join the Corporate Windows Domain" must be selected in the Data Collection Tool (DCT) and
on the Message Storage Server Windows Domain Setup administration form.
D. "Join the Corporate Windows Domain" is done manually on the MAS after the configuration
wizard is run, and then done manually on the MSS using the Windows Domain Setup form.
Answer: C

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

9..Which two statements are true about anti-virus software on Modular Messaging with a Message
Storage Server (MSS)? (Choose two.)
A. The MSS already has its own anti-virus software.
B. Anti-virus software should not be configured to perform scans each time a file is accessed.
C. Once anti-virus software has been installed the Modular Messaging system will update it
automatically.
D. Avaya recommends that the customer install anti-virus software on each Avaya Messaging
Application Server (MAS) and any Supplementary Server.
Answer: B,D
10 .Which IP address is acceptable for use on the private network for an installation of Modular
Messaging R3.x with the Avaya Message Storage Server (MSS)?
A. 10.255.255.255
B. 168.192.1.250
C. 172.31.1.245
D. 183.81.168.1
Answer: C

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

11..The customer has an existing Modular Messaging (MM) system with a Message Storage System
(MSS), which was installed with MM release 1.1. They are upgrading to MM 3.0 and adding an
Avaya Messaging Application Server (MAS) to provide more port capacity. The customer wants to
retain their existing MAS. They have T1 Dialogic boards. They currently have Aria and Audix TUIs
implemented for their subscribers.
Which two statements are true? (Choose two.)
A. They must upgrade all dialogic boards.
B. They must upgrade all MASs to S3500 servers.
C. They must consider impact of TUIs on port capacity.
D. The new MAS will have only two slots for port boards.
Answer: C,D
12.Which two statements about domain names are true for Modular Messaging? (Choose two.)
A. All domain names must be unique.
B. The Voice Mail Domain (VMD) is identical to the Windows Domain Name.
C. The Fully Qualified Domain Name (FQDN) and Voice Mail Domain (VMD) names must be
alphanumeric.
D. The private Fully Qualified Domain Name (FQDN) for the Message Application Server (MAS) is
used only on the private network.
Answer: A,D
13 .Which two actions should be performed to upgrade a customer's system from Modular Messaging
Release R3.0 to R3.1, using the existing servers for the Message Storage erver (MSS) and the
Message Application Server (MASs). (Choose two.)
A. Uninstall and re-installRealSpeak software on the MASs
B. Upgrade Dialogic drives if Dialogic port boards are in the MAS
C. Install MAS boot image (4 DVDs) to upgrade to Microsoft Windows 2003 Server
D. Install the Pre-upgrade and Backup Verification tool to check the health of the Release 3.0
system
Answer: A,B
14 .What specific documentation is needed for an installer to correctly integrate a Message
Networking Server with a PBX? (Choose two.)
A. completed Modular Messaging planning form
B. completed Message Networking planning form
C. Avaya Communication Manager Networking Guide
D. Switch Connections Supported for Message Networking
Answer: B,D
15 .Which three line cards are used with Modular Messaging? (Choose three.)
A. H.323
B. Analog
C. DLC-16
D. T1/E1-QSIG
E. Set Emulation
Answer: B,D,E
16 .Which is used to find port statistics in a Modular Messaging (MM) system?
A. Reporting Tool
B. Port Monitor Tool
C. Subscriber Options
D. Operational History Viewer
Answer: A

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

17..In what task will the Avaya Messaging Application Server (MAS) Port Monitor be useful?
A. verifying that the MAS is able to communicate over IP ports to the MSS
B. determining the digits dialed by an outbound call from the MAS's telephony port
C. verifying that a test call arrives on a telephony port of the MAS that you want to test
D. determining whether communication originating from the MAS's IP port employs encryption
Answer: C

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

18..In an R3.1 Modular Messaging Message Storage Server (MM MSS), in what location can a user
determine if Messaging is running and also the state of Internet Messaging and Enhanced List
Application Software?
A. Server Information > Server Status
B. Reports > System Evaluation Reports
C. This information is available from several screens.
D. System Control and System Status > System Monitor
Answer: A

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

19..Which action must be taken on an Message Storage Server (MSS) to implement additional
administrator logins?
A. Buy additional administrator seats from Avaya.
B. Create custom roles to assign to the administrator logins.
C. Set up an Authentication, Authorization and Accounting (AAA) server to authenticate the
administrator logins.
D. Configure the administrator account to authenticate locally or via an Authentication,
Authorization and Accounting (AAA) server.
Answer: D

Avaya   132-S-815   132-S-815   132-S-815

20..Which three are manual steps required to upgrade from Modular Messaging pre-3.0 to Modular
Messaging 3.x when the solution uses the Avaya Message Storage Server (MSS)? (Choose
three.)
A. using the backup verification tool to ensure the quality of the backup
B. running the Data Collection Tool (DCT) on a Message Application Server (MAS)
C. performing a backup of the MSS while the MSS is providing messaging services
D. performing a backup of the MSS while the MSS messaging services have been stopped
E. performing a backup of the Message Application Server (MAS) onto the MAS's DVD drive.
Answer: A,B,D

投稿日: 2012/9/9 22:58:10  |  カテゴリー: Avaya  |  タグ: Avaya-Certification132-S-815
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.