効率的に132-S-815.1「Specialist Modular Messaging with Avaya Message Store Implement and Support Elective Exam」試験資格を取得できる秘訣はPass4test問題集!

By blog Admin | 投稿日: Fri, 24 Aug 2012 15:19:16 GMT

多くの受験生は経験がないため、試験内容を正しく捉えることができなく、一生懸命に132-S-815.1認定試験を準備しても、適当な準備資料がなければ、力は無駄になるかもしれない。だから、試験を準備する前に、よく試験準備資料を準備しましょう。詳しい内容は以下のようです。

詳しい132-S-815.1認定試験内容は以下のようです。

試験番号:132-S-815.1
試験科目:Avaya 「Specialist Modular Messaging with Avaya Message Store Implement and Support Elective Exam」
問題と解答:全228問

Avaya Avaya-Certification 132-S-815.1

Pass4Testは全面的な問題集を提供して、受験生のために、本試験に際して、   試験を受けるのに知識を獲得することができます。必要なスキルを習得して、認定資格を取得すると、 技術者としてのキャリアを持っているということを企業側にアピールすることができます。弊社のSpecialist Modular Messaging with Avaya Message Store Implement and Support Elective Exam132-S-815.1問題集のご利用によって、本場の試験環境を作り出すことができ、自信を持って試験を受けられ、楽に普段の理論や知識を発揮することができて、理解やすいです。弊社の専門的な問題集によって、簡単に132-S-815.1試験合格になれます。ご購入の前に、無料サンプルをご覧になることもできます。

Pass4Testは一年間で132-S-815.1無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。

Pass4Testはお様のために、いろいろな認定コースを提供します。各種類の資格の必須試験問題を含んで、お客様が気楽に試験をパスできます。弊社のAvaya 132-S-815.1問題集はこの領域の専門知識の学習を重心として、専門技能を強化するために開発されています。弊社の練習問題を利用して、受験の技能を把握できます。真実の試験と同じ内容、試験タイプ、解答を理解できます。

詳しい132-S-815.1問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/132-S-815.1.pdf


1.Which three are manual steps required to upgrade Message Networking from Release 2.0 to Release
3.1? (Choose three.)
A.Perform an attended system backup.
B.Run the pre-upgrade tool to help plan for the upgrade.
C.Remove the switch integration software from the MN 2.0 system.
D.Use the backup verification tool to ensure the quality of the backup.
E.Insert the MN 3.1 DVD and run Software Update on the 2.0 system.
Answer:A B D

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

2.Which two options are presented after starting the Data Collection Tool (DCT)? (Choose two.)
A.create a new file
B.analyze existing system
C.deploy new configuration
D.delete current configuration
Answer:A B

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

3.To conduct a multiple Avaya Message Application Server (MAS) installation, where in the Voice Mail
Domain must the Avaya Mailbox Monitor and the Message Waiting Indicator (MWI) services be activated?
A.in the first MAS
B.in different MASs
C.on the same MAS
D.in at least two MASs
Answer:C

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

4.According to Avaya documentation, which step must be taken to connect the cables supplied with a
digital set emulation board to the PBX?
A.Connect the board using the provided RJ-48C (Ethernet) cable.
B.Connect the installed boards to one end of a standard RJ-11 tip/ring cable.
C.Connect the board using the provided PBX station interface D/82JCT-U cable.
D.Connect the male end of the provided CT bus cable to the top of each port board.
Answer:C

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

5.Before requesting a license for a newly installed Modular Messaging system, which information is
required from the on-site installer?
A.Voice Mail Domain Name
B.Voice Mail Domain Identifier (aka VMD ID or Host ID)
C.IP addresses of all servers in the Voice Mail Domain
D.Local Administration Account names and passwords for all Messaging Application Servers (MASs)
Answer:B

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

6.Before going to a customer site to begin installing a Modular Messaging R3.1 system, which three items
should be obtained from support.avaya.com? (Choose three.)
A.Configuration Notes
B.System planning form
C.Outlook Client software
D.Customer account information
E.Supplementary Server software
Answer:A B C

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

7.Before beginning to configure and test the port boards in the Avaya Messaging Application Server
(MAS), a user must first obtain the proper configuration note for the particular PBX and integration. Where
can the proper configuration note be found?
A.Help screens
B.Installation Guide
C.MAS documentation CD
D.http:\\support.avaya.com
Answer:D

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

8.Which statement is true about installing a Modular Messaging with the Message Storage Server (MSS)
into the Corporate Windows Domain?
A.The only step required is to select "Join the Corporate Windows Domain" in the Data Collection Tool
(DCT).
B.The MSS TCP/IP networking form must be configured with the appropriate Corporate Windows Domain
values.
C."Join the Corporate Windows Domain" must be selected in the Data Collection Tool (DCT) and on the
Message Storage Server Windows Domain Setup administration form.
D."Join the Corporate Windows Domain" is done manually on the MAS after the configuration wizard is
run, and then done manually on the MSS using the Windows Domain Setup form.
Answer:C

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

9.Which two statements are true about anti-virus software on Modular Messaging with a Message
Storage Server (MSS)? (Choose two.)
A.The MSS already has its own anti-virus software.
B.Anti-virus software should not be configured to perform scans each time a file is accessed.
C.Once anti-virus software has been installed the Modular Messaging system will update it automatically.
D.Avaya recommends that the customer install anti-virus software on each Avaya Messaging Application
Server (MAS) and any Supplementary Server.
Answer:B D

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

10.Which IP address is acceptable for use on the private network for an installation of Modular Messaging
R3.x with the Avaya Message Storage Server (MSS)?
A.10.255.255.255
B.168.192.1.250
C.172.31.1.245
D.183.81.168.1
Answer:C

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

11.The customer has an existing Modular Messaging (MM) system with a Message Storage System
(MSS), which was installed with MM release 1.1. They are upgrading to MM 3.0 and adding an Avaya
Messaging Application Server (MAS) to provide more port capacity. The customer wants to retain their
existing MAS. They have T1 Dialogic boards. They currently have Aria and Audix TUIs implemented for
their subscribers. Which two statements are true? (Choose two.)
A.They must upgrade all dialogic boards.
B.They must upgrade all MASs to S3500 servers.
C.They must consider impact of TUIs on port capacity.
D.The new MAS will have only two slots for port boards.
Answer:C D

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

12.Which two statements about domain names are true for Modular Messaging? (Choose two.)
A.All domain names must be unique.
B.The Voice Mail Domain (VMD) is identical to the Windows Domain Name.
C.The Fully Qualified Domain Name (FQDN) and Voice Mail Domain (VMD) names must be
alphanumeric.
D.The private Fully Qualified Domain Name (FQDN) for the Message Application Server (MAS) is used
only on the private network.
Answer:A D

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

13.Which two actions should be performed to upgrade a customer's system from Modular Messaging
Release R3.0 to R3.1, using the existing servers for the Message Storage Server (MSS) and the
Message Application Server (MASs). (Choose two.)
A.Uninstall and re-install RealSpeak software on the MASs
B.Upgrade Dialogic drives if Dialogic port boards are in the MAS
C.Install MAS boot image (4 DVDs) to upgrade to Microsoft Windows 2003 Server
D.Install the Pre-upgrade and Backup Verification tool to check the health of the Release 3.0 system
Answer:A B

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

14.What specific documentation is needed for an installer to correctly integrate a Message Networking
Server with a PBX? (Choose two.)
A.completed Modular Messaging planning form
B.completed Message Networking planning form
C.Avaya Communication Manager Networking Guide
D.Switch Connections Supported for Message Networking
Answer:B D

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

15.Which three line cards are used with Modular Messaging? (Choose three.)
A.H.323
B.Analog
C.DLC-16
D.T1/E1-QSIG
E.Set Emulation
Answer:B D E

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

16.Which is used to find port statistics in a Modular Messaging (MM) system?
A.Reporting Tool
B.Port Monitor Tool
C.Subscriber Options
D.Operational History Viewer
Answer:A

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

17.In what task will the Avaya Messaging Application Server (MAS) Port Monitor be useful?
A.verifying that the MAS is able to communicate over IP ports to the MSS
B.determining the digits dialed by an outbound call from the MAS's telephony port
C.verifying that a test call arrives on a telephony port of the MAS that you want to test
D.determining whether communication originating from the MAS's IP port employs encryption
Answer:C

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

18.In an R3.1 Modular Messaging Message Storage Server (MM MSS), in what location can a user
determine if Messaging is running and also the state of Internet Messaging and Enhanced List Application
Software?
A.Server Information > Server Status
B.Reports > System Evaluation Reports
C.This information is available from several screens.
D.System Control and System Status > System Monitor
Answer:A

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

19.Which action must be taken on an Message Storage Server (MSS) to implement additional
administrator logins?
A.Buy additional administrator seats from Avaya.
B.Create custom roles to assign to the administrator logins.
C.Set up an Authentication, Authorization and Accounting (AAA) server to authenticate the administrator
logins.
D.Configure the administrator account to authenticate locally or via an Authentication, Authorization and
Accounting (AAA) server.
Answer:D

Avaya   132-S-815.1   132-S-815.1   132-S-815.1

20.Which three are manual steps required to upgrade from Modular Messaging pre-3.0 to Modular
Messaging 3.x when the solution uses the Avaya Message Storage Server (MSS)? (Choose three.)
A.using the backup verification tool to ensure the quality of the backup
B.running the Data Collection Tool (DCT) on a Message Application Server (MAS)
C.performing a backup of the MSS while the MSS is providing messaging services
D.performing a backup of the MSS while the MSS messaging services have been stopped
E.performing a backup of the Message Application Server (MAS) onto the MAS's DVD drive
Answer:A B D

投稿日: 2012/8/24 15:19:16  |  カテゴリー: Avaya  |  タグ: Avaya-Certification132-S-815.1
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.