短時間でAvaya Avaya-Certification 132-S-900.7に合格できるのはPass4Testの試験問題集

By blog Admin | 投稿日: Tue, 18 Sep 2012 22:39:01 GMT

試験番号:132-S-900.7
試験科目:Avaya 「Avaya IP Telephony Design Elective Exam」
問題と解答:全174問

Avaya Avaya-Certification 132-S-900.7

毎日毎日試験準備のために必死に専門知識を勉強するのは嫌ですね。受験者は一人でこつこつ勉強する姿は他人の目から見れば非常に大変です。どのとき、誰かの試験専門家は受験者の合格に力になられるのなら、どんなにいいことですか。あなたも複雑で一回も見ったことがない認定試験に困っていますか。あなたも試験準備でどんな準備資料を選べ例いのかを困っていますか。今はそうした必要が全然なくなりました。なぜかというと、弊社Pass4testは長年の時間を経て専門家より各種の試験について専門的な研究を行い、高品質で低価格の問題集を作り上げました。詳しい内容は以下のようです。

もし弊社の試験問題集の詳しい内容を調べてほしいのなら、弊社の無料サンプルをダウンロードできます。弊社の132-S-900.7認定試験の現場の雰囲気と流れを了解することができます。132-S-900.7問題集は定期的にアップデートしています。弊社Pass4Testは一回で132-S-900.7認定試験に合格できることを保証し、万が一Pass4Testの132-S-900.7問題集のご利用によって、試験に不合格になる場合は、弊社Pass4Testは全額返金いたします。 弊社は一年以内に無料更新版を提供し、一回で合格することを保証できます。

Pass4test会社は2001年からスタートし,Pass4testの認定試験問題集を利用すると、100%と言っても過言ではないほど試験に合格できます。弊社は真の試験現場の出題内容を的確に捉えることができ、安心で弊社の製品を使って、試験に参加だけで資格を取得できます。

詳しい132-S-900.7問題集の内容は以下のようです。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/132-S-900.7.pdf

1. Which three should be investigated when validating a wireless network design? (Choose three.)
A. installed ductwork and walls
B. locations of network servers
C. other wireless networks in the area
D. operating system of user machines
E. environmental, moisture, temperature variations
Answer: ACE

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

2. Within an S8500 Server, 25 IP Telephony endpoints are connected to 10 digital sets, 10 IP sets, and 5
CO trunks.
How many TN2602 Media Processor boards are required if G.729 is incorporated?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

3. A client is implementing an S87xx Media Server with several G650 Media Gateways. They are
concerned with overheating in the equipment room, especially in the equipment power units.
Which two conditions cause a G650 power supply to initiate an emergency shutdown? (Choose two.)
A. overvoltage
B. overheating
C. undervoltage
D. high humidity
Answer: AB

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

4. The customer has a multi node LAN with connectivity to a 16 location multi-vendor (Juniper, Cisco,
3Com and Avaya) WAN.
When implementing VoIP on this network, which two routing protocols should be implemented? (Choose
two.)
A. RIP
B. IGRP
C. ID 10t
D. OSPF
Answer: AD

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

5. A customer wants to use an Avaya S87xx Media Server with Avaya G700 Gateways at remote
locations. Each G700 Gateway will include an S8300 Local Survivable Processor and approximately 75
IP sets incorporating G.711.
What Avaya feature allows IP sets to register with the S8300 if connectivity to the S87xx is lost?
A. Local CLAN board
B. Alternate Gatekeeper
C. S8300 Auto-Registration
D. Gateway Alternate Redirection
Answer: B

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

6. If a customer has multiple systems from different vendors and wants to network them together, which
software should be used?
A. DCS
B. ARS
C. UDP
D. QSIG
Answer: D

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

7. You are preparing to design an IP Telephony-based S87xx. You are assisting the client in determining
the type of QoS/CoS they should incorporate on their data network.
What do you recommend? (Choose two.)
A. Routed networks should use IEEE 802.1p/Q.
B. Switched networks should use IEEE 802.1p/Q.
C. Mixed networks should use either DSCP or IEEE 802.1p/Q.
D. Routed networks should use DiffServ Code Points (DSCP).
Answer: BD

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

8. A sales engineer completes an S87xx Media Server/G650 Media Gateway design which includes IP
Telephony, multi-locations, and LAN/WAN integration. One of the deliverables for handoff to the
implementation team is the network region design.
What four IP endpoint characteristics may be included in the network region design document? (Choose
four.)
A. codec set
B. UDP port ranges
C. 802.1p/Q settings
D. VLAN assignments
E. identification of locations
Answer: ABCE

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

9. A customer has an Avaya S87xx Media Server with an Avaya G650 Media Gateway. They want the
remote site tied-in to the main. The remote site has a DSL line for Internet access. They currently have a
secure VPN tunnel to the main site and want to implement VoIP over this tunnel.
What is your biggest concern as a designer?
A. NAT issues
B. implementation issues
C. Security cannot be guaranteed
D. Voice quality cannot be guaranteed
Answer: D

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

10. You have a corporate site with an S87xx Media Server in location A, and a remote site with an
G700/S8300 LSP processor in Location B. The WAN connection goes down.
In what sequence will the G700 register with the S8300?
A. Each H.248 gateway will reboot and register with the S8300 LSP when it comes back up.
B. The S8300 LSP processor reboots, and then notifies each H.248 gateway it is now the primary call
processor.
C. The S8300 LSP processor notifies each H.248 gateway in the media controller list that it is now the
primary call processor.
D. Each H.248 gateway will detect that the S87xx Media Server is not available and will reregister with the
next Media Server in the media controller list.
Answer: D

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

11. In a distributed S87xx Media Server system with G650 Media Gateways in 3 port networks, what is the
distance concern with the TDM cable length?
A. Due to the length of the TDM cable, the slack must be coiled and secured to the back of the PN.
B. The TDM cable can be ordered to custom fit the system. The designer must know the PN to G650
layout.
C. If the incorrect cable length attribute is chosen, it will not allow the associated G650s to connect to the
PN.
D. Due to its limited length, each G650 of a PN must be co-located in the same 19 inch data rack as the
rest of the PN.
Answer: D

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

12. Your customer solution requirements call for a mix of SIP and H.323 endpoints. Which entity in the SIP
Infrastructure can perform routing of sessions invitations, authentications and accounting functions?
A. SIP Proxy
B. SIP redirect
C. SIP registrar
D. SIP media gateway controller
Answer: A

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

13. Your client's department store business has 24 locations worldwide. Each location has its own
communications switch and is included in a QSIG network. The stores have standardized on specific
extension numbers representing departments. The client is considering moving to a single, distributed
S8700 system but is concerned with the loss of dial plan functionalities.

How do you address the client's concern?
A. provide Uniform Dial Plan software
B. utilize ACM Multi-location Dial Plan software
C. create unique extensions per location for each application
D. relate that standard S87xx dial plan software will address the issues
Answer: B

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

14. An RFP for a Interactive Voice Response (IVR) unit and mid-sized communication system has been
released. You are responsible for determining the design solution. The RFP states that the IVR platform
must be engineered to handle 135 25-second messages during the busy hour. You calculate this
requirement to equal 47 ports.
If you provide 47 ISDN PRI trunks (two ISDN PRI facilities), which two traffic concerns must you consider?
(Choose two.)
A. No trunk growth is available on the ISDN PRI facilities.
B. 47 active trunks overload the two ISDN PRI facilities, seriously affecting traffic load and call
completions.
C. Considering there is only one channel for signaling, a backup D channel cannot be provided, affecting
traffic if the D channel fails.
D. ISDN PRI facilities direct from the central office limit the caller's ability to connect to the proper
resource, causing increased usage.
Answer: AC

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

15. Which two design issues relate to increasing security in VoIP converged solutions? (Choose two.)
A. suggesting upgrading LAN switches to support QoS
B. defining VLANs to limit access from specific IP endpoints
C. considering encryption on IP calls for protection from eavesdropping
D. considering G.729 compression to protect IP calls from eavesdropping
Answer: BC

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

16. The S87xx platform is available as a net new system in which configuration?
A. Voice Bearer over ATM
B. Stand Alone (S87xx only)
C. Traditional G3R without IP
D. Voice Bearer over IP (IP Connect)
Answer: D

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

17. Your client is considering a VoIP application for their S8500 Media Server and G650 Media Gateway.
Due to the time-sensitive nature of VoIP applications, several issues should be discussed prior to arriving
at a final design.
Which two VoIP guidelines should you discuss with the customer? (Choose two.)
A. VoIP should be implemented on an entirely switched network.
B. VoIP will cause some discourse due to lower voice quality than TDM calls.
C. VoIP endpoints should be placed on separate subnets or VLANs based on communities of interest.
D. When PCs are attached to IP phones, the uplink to the Ethernet switch should be at least 20 Mbps.
Answer: AC

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

18. Which three are QoS/CoS recommendations that the Avaya Solution Designer can make to
optimize an all Avaya Converged IP Solution? (Choose three.)
A. Switched networks should use IEEE 802.1p/Q.
B. Routed networks should use DiffServ Code Points.
C. Port priority can also be used to enhance 802.1p/Q and DiffServ.
D. Mixed networks should choose only one (802.1p/Q or DSCP) as a best practice.
Answer: ABC

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

19. In discussing an organization's DHCP strategy, you find they distribute IP address assignment for IP
telephones at the branch location via the telephony gateway.
Which two gateways are viable options to support the customer's DHCP strategy? (Choose two.)
A. G250 Media Gateway
B. G350 Media Gateway
C. G650 Media Gateway
D. G700 Media Gateway
Answer: AB

Avaya   132-S-900.7   132-S-900.7   132-S-900.7

20. A customer is looking to add a remote location to the S8730. They will have six IP telephones that will
require PoE, two analog CO lines and require basic survivability. Which of the following would you
recommend?
A. G250 - analog / SLS
B. G250 - analog / LSP
C. G350 - analog / SLS
D. IG550 / SLS
Answer: A

投稿日: 2012/9/18 22:39:01  |  カテゴリー: Avaya  |  タグ: Avaya-Certification132-S-900.7
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.