Pass4test問題集で練習してから190-804「Using JavaScript in IBM Louts Domino 8 Applications」認定試験参加しましょうか!

By blog Admin | 投稿日: Thu, 16 Aug 2012 22:46:09 GMT

190-804問題集のご利用によって100%合格することが保証できます。弊社は一回で合格することを保証し、もし弊社の190-804問題集のご利用によって、試験に不合格になる場合は、弊社は全額返金いたします。 弊社は一年以内に無料で最新版を提供し、一回で合格することを保証いたします。

Lotus CLP 190-804

ひとりで受験者として受験勉強をするのは苦労がいっぱいでしょうね。Pass4Test会社は受験者と肩を並べながら、190-804試験合格率を上昇させるために力を尽くしています。Pass4Test会社は専門的なIT認定試験合格を目指しながら、経験が豊かな専門者グループによってIT認定試験試験190-804問題集を開発しています。弊社は一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立つます。もし190-804試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版があれば、お客様にお送りいたします。

Pass4testはITエリート達のために各種類のITベンダー認定試験対策を提供いたします。弊社はLotus 190-804試験内容を含む問題集で、内容に即した実務経験があって、190-804試験に通過できると思っております。弊社の190-804問題集はこの領域の専門知識の学習を重心として、専門技能を強化するために開発されています。弊社の190-804問題集のご利用によって、受験の自信を向上させることができ、簡単に合格できます。Pass4testはお客様に正確な190-804認定資料を提供して、的中率は8~9割程度で、合格を目指す専門的な試験問題集でございます。ご購入する前に無料サンプルを見ることができます。

詳しい試験内容は以下のようです。

試験番号:190-804
試験科目:Lotus 「Using JavaScript in IBM Louts Domino 8 Applications」
問題と解答:全111問

詳しい190-804問題集内容は以下のようでございます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/190-804.pdf

1.Which one of the following designated lines has incorrect code?
// initialize the variables
secsPerMin = 60; // <LINE A>
var minsPerHour = 60;
var hoursPerDay = 24;
var daysPerYear = 365;
// perform calculations
var secsPerDay = secsPerMin * minsPerHour * hoursPerDay; //<LINE B>
var secsPerYear = secsPerDay * daysPerYear;
document.writeln("There are ");
document.writeln(secsperYear); //<LINE C>
document.writeln(" seconds per year.</b><p>"); //<LINE D>
A.<LINE A>
B.<LINE B>
C.<LINE C>
D.<LINE D>
Answer:C

Lotus   190-804   190-804   190-804

2.Look at the following code for the onClick event of a button:
function printvar() { var1 = 20; alert( 'the value of var1 is ' + var1 );}
var var1 = 10;
printvar();
Which one of the following will be the value of var1 in the alert message?
A.10
B.20
C."10"
D.undefined
Answer:B

Lotus   190-804   190-804   190-804

3.Marie is getting an error in the following line of JavaScript code that is attached to a button on a Notes
Form: totalAttempts[0] = 1;
How can she add error checking to this code to handle the error?
A.if (isError(totalAttempts[0] = 1)) {alert ("totalAttempts not defined");}
B.try {totalAttempts[0] = 1;} catch (e) {alert ("totalAttempts not defined");}
C.errorHandle messageAlert;totalAttempts[0] = 1;messageAlert: alert ("totalAttempts not defined");
D.onError GoTo messageAlert;totalAttempts[0] = 1;messageAlert: alert ("totalAttempts not defined");
Answer:B

Lotus   190-804   190-804   190-804

4.Uma has written the following code to compare two values in the form onSubmit event:
resp=document.forms[0].city.value;
if (resp = 'Boston') { alert ("You are from Boston."); } else { alert ("You are not from Boston."); };
Uma tests her form. However, every time she saves it, the alert says "You are from Boston.", even when
she enters "New York". Which one of the following causes this to happen?
A.The form name should be used to reference the form.
B.The city field on the form is named "City", not "city".
C.The comparison operator to test equality should be "==".
D.There is no "End If" at the end of the If statement block.
Answer:C

Lotus   190-804   190-804   190-804

5.The following code will produce a run-time error:
{ // Line 1 path=location.pathname.toLowerCase( ); // Line 2 nsfPos=path.indexOf(".nsf");
// Line 3 path=path.substring(0, nsfpos+5); // Line 4 }
Which one of the lines is incorrect?
A.Line 1
B.Line 2
C.Line 3
D.Line 4
Answer:D

Lotus   190-804   190-804   190-804

6.Rashida needs to display the current date, in dd-mmm-yyyy format, in an alert message. For example,
the first day of the 2007 should be displayed as 01-Jan-2007. So far, she has written these lines in a new
function that she will use to create the date string:
function getDateDMY() { var months = new Array("Jan", "Feb", "Mar", "Apr", "May", "Jun", "Jul", "Aug",
"Sep", "Oct", "Nov", "Dec"); var dt = new Date(); <MISSING CODE> }
What should Rashida add in place of the <MISSING CODE>?
A.var dd = dt.getDay();
var mmm = dt.getMonth();
var yyyy = dt.getFullYear();
return dd + "-" + months[mmm] + "-" + yyyy;
B.var dd = dt.getDay();
var mmm = dt.getMonth();
var yyyy = dt.getFullYear();
return = dd + "-" + months.options[mmm] + "-" + yyyy;
C.var dd = dt.getDate();
if (dd < 10) { dd = "0" + dd }
var mmm = dt.getMonth();
var yyyy = dt.getFullYear();
return dd + "-" + months[mmm] + "-" + yyyy;
D.var dd = dt.getDate();
if (dd < 10) { dd = "0" + parseInt(dd) }
var mmm = dt.getMonth();
var yyyy = dt.getFullYear();
return = dd + "-" + months[mmm] + "-" + parseInt(yyyy);
Answer:C

Lotus   190-804   190-804   190-804

7.Jerry wants to write an if-then statement in JavaScript that evaluates to "true" if the values of the
variables string1 and string2 are NOT equal. How should he code the first line of the if-then statement?
A.if (string1 <> string2)
B.if (string1 != string2)
C.if (!(string1 = string2))
D.if (equals(string1, string2))
Answer:B

Lotus   190-804   190-804   190-804

8.Look at the following JavaScript code segment:
var fullStr = new String( "Hello World!");
var subS = "World";
var subStart =<MISSING CODE>
Which one of the following should be placed in the <MISSING CODE> to find the position of a substring
within a string object?
A.fullStr.indexOf(subS);
B.subStr.indexOf(fullS);
C.substring(fullStr, subS);
D.fullStr.substring(0, subS);
Answer:A

Lotus   190-804   190-804   190-804

9.Given the following:
<INPUT TYPE=button NAME="submitBtn" VALUE="Submit" onClick="submitMe(this.form)">
Which one of the following is the "submitMe(this.form)" portion of the tag called?
A.Button event
B.Event handler
C.Button method
D.onClick method
Answer:B

Lotus   190-804   190-804   190-804

10.Devon has placed the following code in the JS Header event of a form:
function userConfirm( ) { if( confirm( "Do you wish to continue" )) { promptUser( ); } }
function promptUser( ) { x = prompt( "Please enter some text", "" ); alert( x ); }
There is a button on the form where the onClick event is: userConfirm( ).
Which one of the following will happen when the user chooses "Yes" in the confirmation prompt?
A.The promptUser( ) function will run and display an error message, "Please enter some text".
B.The promptUser( ) function will run and ask the user to input a value, which will then be posted in a
confirm prompt.
C.A run-time error will appear, stating that the promptUser( ) function is undefined, since it was defined
after the userConfirm( ) function.
D.The promptUser( ) function will run with an input prompt asking the user to input a value, which will then
be posted in an alert prompt.
Answer:D

Lotus   190-804   190-804   190-804

11.Hanna needs to write a function that will allow her to set a cookie and have the cookie expire when the
browser is closed. Which function below will meet these goals?
A.function setCookie(cName, cValue) {
document.cookie = cName + "=" + escape(cValue);}
B.function setCookie(cName, cValue) {var currDt = new Date();document.cookie = cName + ";" +
escape(cValue) + ";" + currDt.getTime() ;}
C.function setCookie(cName, cValue, cKeepDays) {var currDt = new Date();var expireDt = new Date();
expireDt.setTime( currDt.getTime() + (60*60*24*cKeepDays) );document.cookie = cName + "=" +
escape(cValue) + ";expireDt=" + expireDt.toGMT();}
D.function setCookie(cName, cValue, cKeepDays) {var expireDt = new Date();if (cKeepDays != null) {
expireDt.setTime( expireDt.getTime() + (1000*60*24*cKeepDays) );}
document.cookie = cName + "=" + escape(cValue) + ";expireDt=" + expireDt.toGMT();}
Answer:A

Lotus   190-804   190-804   190-804

12.Aaron has written the following JavaScript for the onClick event of a button:
a = "2" + 2; alert( a );
What will happen when the button is clicked?
A.An alert box will display: 4
B.An alert box will display: 22
C.A blank alert box will display
D.No alert box will display, due to the JavaScript error
Answer:B

Lotus   190-804   190-804   190-804

13.Inga wants to determine in her JavaScript if the user is using the Notes client or a Web browser. Which
one of the following JavaScript properties will tell her that information?
A.window.version;
B.navigator.appName;
C.navigator.clientType;
D.You cannot determine this using JavaScript.
Answer:B

Lotus   190-804   190-804   190-804

14.Ann created the following code segment:
function checksubject() { if(window.document.forms[0].Subject.value=="") { alert("Please enter a
subject."); window.document.forms[0].Subject.focus()} else
{ window.document.forms[0].submit() }
Which one of the following could Ann place between the function name and the if statement to prevent the
need to type window.document.forms[0] each time it is needed?
A.function checksubject(){(this){if(Subject.value="")
B.function checksubject(){with(this){if(Subject.value="")
C.function checksubject(){(window.document.forms[0]){if(Subject.value=="")
D.function checksubject(){with(window.document.forms[0]){if(Subject.value=="")
Answer:D

Lotus   190-804   190-804   190-804

15.Consider the following:
<INPUT TYPE=button NAME="submitBtn" VALUE="Submit" onClick="submitMe(this.form)">
Which one of the following does the JavaScript event handler do?
A.It submits the current HTML form.
B.It submits the current HTML page.
C.It calls a JavaScript function called submitMe( ) and passes the first form object on the current page.
D.It calls a JavaScript function called submitMe( ) and passes the form object that contains the button.
Answer:D

Lotus   190-804   190-804   190-804

16.Dan is writing a JavaScript statement to display a message about the movie of the week. Which one of
the following strings would NOT be properly interpreted by JavaScript in an alert dialog box?
A.alert("My brother said, 'I like this movie.'")
B.alert("This week\'s movie is my brother\'s favorite")
C.alert('This is my brother's favorite movie of the week.')
D.alert("The movie of the week is my brother\'s favorite.")
Answer:C

Lotus   190-804   190-804   190-804

17.Greg wants to put a hyperlink on his web page that brings the user back
to the previous page they were on. So far he has written the following
HTML code:
<a href="_________________">Click here to go back one page</a>
What belongs in the blank "href" part of the HTML code?
A.history.go(-1)
B.http://history.go(-1)
C.return(history.go(-1))
D.javascript:history.go(-1)
Answer:D

Lotus   190-804   190-804   190-804

18.The following JavaScript code was placed in the onChange event for a listbox:
var frm = document.forms[0];
var sc = frm.SelectedVacation;
var vacation = this;
sc.value = "";
<MISSING CODE> { if(vacation.options[i].selected) { sc.value = sc.value
+ vacation.options[i].text = "\n"; } }
Which one of the following is the missing line of code?
A.until (i=0, i> vacation.length, i--)
B.for (i = 0; i < vacation.length; i++)
C.for (i = 0; index < vacation.length; i++)
D.while (i !=0; index < vacation.length; i--)
Answer:B

Lotus   190-804   190-804   190-804

19.Ann has written the following code in the Submit button onClick event:
if(window.document.forms[0].Email.value="") { alert("Please enter an email we can use to reply to your
question.");
window.document.forms[0].Email.focus() } else { window.document.forms[0].submit() }
When she runs it, the else statement is never executed. Which one of the following code changes will
correct the error?
A.if(Email.value="")
B.if(window.document.forms[0].email.value="")
C.if(window.document.forms[0].Email.value=="")
D.The code is correct. It needs to be moved to the onBlur event of the Email field.
Answer:C

Lotus   190-804   190-804   190-804

20.A JavaScript code segment was placed in the JS Header event of a form object. The beginning of that
segment looked like the following:
function validate(field)
{
if(validateRunning)
{
validateRunning=false;
return;
}
}
When the function was called, it did not work correctly. Which one of the following would prevent this
function from working properly?
A.validateRunning was defined earlier as a number, not a boolean.
B.validateRunning was declared and initialized in the calling event.
C.validateRunning was declared and initialized in the JS Header event.
D.validateRunning was declared in the JS Header event and initialized in the calling event.
Answer:B

投稿日: 2012/8/16 22:46:09  |  カテゴリー: Lotus  |  タグ: CLP190-804
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.