Oracle Other Oracle Certification 1Z0-204試験の概要

By blog Admin | 投稿日: Thu, 13 Sep 2012 14:42:09 GMT

Pass4testはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、1Z0-204試験に向いている問題集として、非常に精度が高くて、問題集を使うことによって合格することが保証できます。Pass4TestはIT技術者の専門資格の合格に向いているの模擬問題集で。認定を取得でき、お客様に成功に認定される実際の問題を提供して、認定合格の最も簡単な方法は弊社のOracle 1Z0-204問題集を使います。

Oracle Other Oracle Certification 1Z0-204

Pass4testは全面的な練習試験を提供します。受験生のために、本試験に際して、試験を受けるのに知識を獲得することができます。必要なスキルを習得して、Oracle認定資格を取得すると、 技術者としてのキャリアを持っているということを企業側にアピールすることができます。Pass4Testの専門的で保証される1Z0-204過去問を使って、本場の試験環境を作り出すことができ、自信を持って1Z0-204試験を受けられ、楽に普段の理論や知識を発揮することができて、理解やすいです。弊社1Z0-204問題集によって、簡単に試験合格になれます。弊社の試験対策は品質がよくて、絶対IT業皆様の最優秀選択です。買う前に1Z0-204無料サンプルでダウンロードできます。

詳しい1Z0-204認定試験内容は以下のようです。

試験番号:1Z0-204
試験科目:Oracle 「Oracle EBS R12: E-Business Essentials」
問題と解答:全199問

詳しい1Z0-204問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Z0-204.pdf

1. The technical architecture in Oracle E-Business Suite Release 12 supports the business needs of the
application. Select three business principles that drive the business architecture in Oracle E-Business
Suite Release 12. (Choose three.)
A.global
B.mobile interface
C.Business Intelligence
D.rapid implementation
E.end-to-end integration
F.self-service (HTML/JSPs)
Answer: ADE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

2. You are the manufacturing lead for XYZ's implementation of Oracle E-Business Suite Release 12.
Your client has these requirements:

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

1.Create a production plan.
2>Analyze Sales Order information.
3>Calculate capacity load ratio by resource or production line.
4>Analyze resources, materials, costs, and job schedule progress.
Identify the two flows you would implement to accomplish these requirements. (Choose two.)
A.Click to Order
B.Order to Cash
C.Procure to Pay
D.Forecast to Plan
E.Demand to Build
Answer: DE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

3. You receive a request to create a new responsibility for US Payables Manager. The request states that
the new responsibility should have access to all menu items except Invoice Payments.
Identify two options that you would use to restrict the Invoice Payments option on the new US Payables
Manager responsibility. (Choose two.)
A.Remove the request group from the new US Payables Manager responsibility.
B.Create a Menu Exclusion for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility.
C.Create an Item Exclusion for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility.
D.Create a Security Attribute for Invoice Payments on the US Payables Manager responsibility.
E.Create a new menu excluding the Invoice Payments option and attach the new menu to the
responsibility.
Answer: BE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

4. What are the four required fields when defining a request set? (Choose four.)
A.Set
B.Owner
C.Set Code
D.Application
E.Description
F.Active Date
Answer: ACDF

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

5. Identify two features of an "Independent" value set. (Choose two.)
A.There is a predefined list of values for a segment.
B.The values are stored in a product applications table.
C.The values are stored in an Oracle Application Object Library table.
D.You can enter a value other than those in the predefined list of values.
Answer: AC

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

6. Identify the Flexfield that can be used as an individual parameter and as a parameter range in the
Oracle Web Applications Desktop Integrator.
A.Key Flexfield
B.Range Flexfield
C.GL Ledger Flexfield
D.Descriptive Flexfield
E.Account Aliases Flexfield
Answer: A

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

7. Identify three modules that can be secured using the Operating Unit in Oracle E-Business Suite
Release 12. (Choose three.)
A.Oracle Assets
B.Oracle Payables
C.Oracle Receivables
D.Oracle General Ledger
E.Oracle Cash Management
Answer: BCE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

8. Identify the two values that the Reporting Level parameter can have when using cross organization
reports with the Multi-Org Access Control feature. (Choose two.)
A.Ledger
B.Legal Entity
C.Operating Unit
D.Security Profile
E.Business Group
Answer: AC

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

9. Identify three features of Oracle Workflow. (Choose three)
A.enhances data security
B.helps you in maintaining business processes
C.helps you in keeping track of individual business transactions
D.starts workflow processes as a result of an inbound message
E.captures exceptions during workflow execution and takes relevant actions
F.integrates business functions only between business processes within a single Oracle E-Business Suite
instance
Answer: BDE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

10. You are a workflow user in the Oracle E-Business Suite Release 12 instance.
Identify three tasks that you can perform using Status Monitor. (Choose three.)
A.Access notification history.
B.View participant responses.
C.Reassign notifications to another user.
D.View Error information for a failed workflow.
E.Cancel a workflow that you no longer want to run.
F.View the status diagram of a subprocess for a particular workflow process.
Answer: ABF

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

11. Which Oracle resource would you use to log, manage, and resolve product-related issues that you
encounter in Oracle E-Business Suite Release 12?
A.AppsNet
B.MetaLink
C.AppsWorld
D.Bug Database
E.Oracle Technology Network (OTN)
Answer: B

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

12. Identify the four resources that Oracle Technology Network (OTN) provides. (Choose four.)
A.sample codes
B.Bug Database
C.technical articles
D.product downloads
E.product documentation
F.Applications Electronic Technical Reference Manuals (eTRM)
Answer: ACDE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

13. It is your first day at a client site to implement Oracle E-Business Suite Release 12. The client wants
you to log a Service Request using MetaLink, regarding a problem with the Invoice Workbench form in
Oracle Payables.
Identify the key information that is required to initiate a Service Request for this client.
A.Error Message Number
B.Brief Problem Statement
C.Customer Support Identifier
D.Oracle Payables Patch Set level
E.Version of the Invoice Workbench form
Answer: C

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

14. You are involved in a project to upgrade to Oracle E-Business Suite, Release 12. You need more
information about the upgrade processes and paths.
Where would you find the upgrade guide for Oracle E-Business Suite?
A.AppsNet
B.Bug Database
C.Technical Forums
D.MetaLink Knowledge Base
E.Oracle Technology Network
F.Customer Knowledge Exchange
Answer: D

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

15. Identify three correct statements regarding Oracle E-Business Suite Release 12. (Choose three.)
A.can run entirely on the Internet
B.a minimum of two modules needs to be implemented for an organization
C.is engineered to work as an integrated system on a single IT infrastructure
D.supports multidirectional flows of business information within an organization
Answer: ACD

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

16. Which three major application product families are included in the Oracle E-Business Suite Release
12 footprint? (Choose three.)
A.Oracle Workflow
B.Oracle Financials
C.Oracle Applications Framework
D.Oracle Applications Object Library
E.Oracle Project Management Product Suite
F.Oracle Human Resources Management System Suite
Answer: BEF

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

17. Identify the four end-user features of Oracle Application Object Library that provide uniformity of
function across the Oracle E-Business Suite Release 12 Applications. (Choose four.)
A.custom menus
B.standard User Interface
C.Applications Online Help
D.shared Flexfield value sets
E.shared Graphical User Interface
F.Standard Report Submission (SRS)
Answer: BCDF

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

18. Identify three characteristics of Oracle HTML-based Applications (formerly known as Self-Service
Applications). (Choose three.)
A.use Oracle Forms for interface
B.use metadata dictionary for flexible layout
C.operate by direct connection to Web server
D.ability to re-establish dropped network connections
E.dynamically generate HTML pages by executing Java code
Answer: BCE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

19. Oracle E-Business Suite Release 12 is designed to assist companies meet the business challenges of
globalization. Select four features of Oracle E-Business Suite Release 12 that support efficient
management of a global enterprise in a single database. (Choose four.)
A.has common data model
B.supports multiple currencies
C.supports multiple data models
D.supports separate legacy systems
E.supports statutory and customary local requirements
F.extends internal process support beyond enterprise boundaries
Answer: ABEF

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

20. In Oracle E-Business Suite Release 12, Multiple Language Support (MLS) refers to the ability to
support multiple languages in the same Oracle Application instance. Which three statements concerning
MLS are true? (Choose three.)
A.Oracle E-Business Suite Release 12 is available in multiple languages.
B.Oracle E-Business Suite Release 12 translates all data entered by the user.
C.UTF8 is the recommended character set for installations that support multiple languages.
D.The character set you choose during installation determines which languages the instance can support.
E.The extended multilingual support present in the Oracle E-Business Suite Release 12 data model can
increase database storage requirements.
Answer: CDE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

21. You can enter and view dates in any valid format in Oracle E-Business Suite Release 12. You can also
enter and view numbers with either the period (full stop) character or comma as the decimal separator.
Regardless of the various formats that can be used to enter dates and numbers, the actual values are
stored in the database in the _____.
A.UTF8 format
B.ASCII format
C.US7ASCII character set
D.Standard number format
E.Uniform canonical format
Answer: E

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

22. Select three features of Oracle E-Business Suite Release 12 that leverage investment in technology.
(Choose three.)
A.Oracle E-Business Suite Release 12 is engineered to work as an integrated system on a common IT
infrastructure.
B.Oracle E-Business Suite Release 12 open standards-based architecture supports integration with
non-Oracle applications.
C.Technology support to use SQL*Plus, Oracle Data Browser, database triggers, and other tools to
modify Oracle Applications data is recommended.
D.Oracle E-Business Suite Release 12 has the functionality to track who has made changes to your
information when the changes are made using database tools.
E.Support for internal Oracle E-Business Suite Release 12 processes extends beyond enterprise
boundaries to include customers, suppliers, and other trading partners.
Answer: ABE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

23. Identify two tasks of the Application tier in Oracle E-Business Suite Release 12 Applications
architecture. (Choose two.)
A.process business logic
B.store business logic in the database
C.retrieve business logic from the database
D.manage communication between desktop/client tier and database tier
Answer: AD

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

24. Paul wants to log in to Oracle E-Business Suite Release 12. Identify the first server to which his
request would go.
A.Web Server
B.Reports Server
C.Administration Server
D.Concurrent Processing Server
Answer: A

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

25. Identify four products in the Oracle Applications Technology Layer. (Choose four.)
A.Oracle Tutor (TU)
B.Oracle Workflow (WF)
C.Oracle Applications DBA (AD)
D.Oracle Application Utilities (AU)
E.Oracle Applications Framework (FWK)
F.Oracle Daily Business Intelligence (DBI)
Answer: BCDE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

26. The Oracle E-Business Suite Release 12 architecture supports multiple languages. Which three
statements support the user's ability to successfully enter and view data in his or her specified language.
(Choose three.)
A.Character sets and fonts must be available on the middle tier.
B.Language support must be available on the desktop client tier.
C.Character sets and fonts must be available on the database tier.
D.The character set of the browser is set by Oracle Applications for each session.
E.The desktop browser must support character set and language-specific capabilities.
F.The responsibility profile option values provide the default National Language Support (NLS) settings for
all end users.
Answer: BDE

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

27. The technical architecture in Oracle E-Business Suite Release 12 supports the business needs of the
application. Select three technical features included in the technical architecture in Oracle E-Business
Suite Release 12. (Choose three.)
A.global
B.mobile interface
C.rapid implementation
D.Business Intelligence
E.end-to-end integration
F.self-service (HTML/JSPs)
Answer: BDF

28. Which tier in Oracle E-Business Suite Release 12 is responsible for storing application data?
A.Database Tier
B.Application Tier
C.Client (Desktop) Tier
D.Both Database Tier and Application Tier
Answer: A

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

29. ABC Corp. is installing Oracle E-Business Suite Release 12 Applications on two nodes: A and B. On
Node A, it has installed the Form server, the Web server, and the Administration server. On Node B, it has
installed the Concurrent Processing server. By default, on which node would the Reports server be
installed?
A.Node A
B.Node B
C.neither of the nodes
D.both Node A and Node B
Answer: B

Oracle   1Z0-204   1Z0-204   1Z0-204

30. Which two statements explain the role of the Desktop Tier in Oracle E-Business Suite Release 12?
(Choose two.)
A.It displays the Oracle E-Business Suite Release 12 Swan user interface.
B.It manages communication between the middle tier and the database tier.
C.It is responsible for forms displayed using Java (forms-based access) or HTML JavaScript.
D.It hosts various servers and service groups that process business logic for Oracle Applications.
E.It is responsible for storing and executing most of the business logic associated with Oracle E-Business
Suite Release 12.
Answer: AC

投稿日: 2012/9/13 14:42:09  |  カテゴリー: Oracle  |  タグ: Other Oracle Certification1Z0-204
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.