素晴らしい1Z0-273「Hyperion Financial Management 4.1 Administrator IandII」問題集を言えば、やっぱいPass4Test試験問題集!

By blog Admin | 投稿日: Sun, 09 Sep 2012 03:01:28 GMT

君も必死に1Z0-273(Hyperion Financial Management 4.1 Administrator IandII)認定試験を準備していますか。だが、必死に頑張っても、準備しても不合格になることを心配していますか。今は頼りなれる試験問題集ができたので、それを試験準備資料とすれば、不合格になる可能性はゼロになります!詳しい内容は以下のようです。

Oracle Other Oracle Certification 1Z0-273

Pass4test会社は2001年からスタートし,Pass4testの認定試験問題集を利用すると、100%と言っても過言ではないほど試験に合格できます。弊社は真の試験現場の出題内容を的確に捉えることができ、100%の合格率を保証することができます。安心で弊社の製品を使って、試験に参加だけで資格を取得できます。

簡単かつ迅速にIT認証試験に合格できるために、当社は使える解決方案を提供しています。個人の具体的な状況や需要に答え、重点を学び、見事に目標を達成できます。そのほか、IT専門家にも必要な知識と技術を与えることもできます。

Pass4Testの1Z0-273問題集のご利用によって100%合格することが保証できます。弊社は一回で合格することを保証し、もし弊社の1Z0-273問題集のご利用によって、試験に不合格になる場合は、弊社は全額返金いたします。 弊社は一年以内に無料で1Z0-273最新版を提供し、一回で合格することを保証いたします。

詳しい 1Z0-273(Hyperion Financial Management 4.1 Administrator IandII)認定試験内容は以下のようでございます。

試験番号:1Z0-273
試験科目:Oracle 「Hyperion Financial Management 4.1 Administrator IandII」
問題と解答:全57問

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Z0-273.pdf

1. Where would you navigate to create a workspace? (Choose three.)
A. File menu
B. Administration menu
C. Object View
D. Manage Documents
Answer: ABD

Oracle   1Z0-273   1Z0-273   1Z0-273

2. Load files are divided into sections. What character is used as a section delimiter?
A. !
B. #
C. &
D. *
Answer: A

Oracle   1Z0-273   1Z0-273   1Z0-273

3. Which member selection is more efficient for generating reports?
A. Aggregate data segment in a row
B. Single data segments in separate rows
C. (Both are the same)
Answer: A

Oracle   1Z0-273   1Z0-273   1Z0-273

4. To retrieve a data value from a grid and place it in a text box, use the __________ text function.
A. CalcStatus
B. CellText
C. DataSource
D. GetCell
Answer: D

Oracle   1Z0-273   1Z0-273   1Z0-273

5. Which text function is not available for a Financial Management data source?
A. CellText
B. Date
C. POVAlias
D. POVDescription
Answer: C

Oracle   1Z0-273   1Z0-273   1Z0-273

6. What types of edits can a typical user perform with Data Forms? (Choose two.)
A. Input specified data elements
B. View specified data elements
C. Apply row and column formatting
D. Add rows and columns
E. Edit the Scenario Point of View setting.
Answer: AB

Oracle   1Z0-273   1Z0-273   1Z0-273

7. Reports are designed in:
A. Financial Reporting Designer
B. Financial Reporting Studio
C. Hyperion System 9 Workspace
Answer: B

Oracle   1Z0-273   1Z0-273   1Z0-273

8. What metadata load options are available to allow you to add metadata or delete metadata?
A. Merge and Delete
B. Merge and Replace
C. Merge and Cut
Answer: B

Oracle   1Z0-273   1Z0-273   1Z0-273

9. To automatically format cells based on specified attributes or values, use:
A. Conditional formatting
B. Format Painter
C. Format option
Answer: A

Oracle   1Z0-273   1Z0-273   1Z0-273

10. The consolidation setting OrgByPeriod is enabled for what purpose? (Choose two.)
A. Used for entity structures that vary from period to period.
B. Used to mark entities as active or inactive for each period.
C. Used to delete entity structures that are no longer used.
D. Used to organize entity structures by a value dimension.
Answer: AB

投稿日: 2012/9/9 3:01:28  |  カテゴリー: Oracle  |  タグ: Other Oracle Certification1Z0-273
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.