短時間で1Z0-402「Oracle Enterprise Linux: Fundamentals」試験資格を取得できる秘密はPass4test問題集!

By blog Admin | 投稿日: Sat, 29 Sep 2012 02:28:16 GMT

一生懸命に1Z0-402(Oracle Enterprise Linux: Fundamentals)認定試験を準備しても、適当な準備資料がなければ、力は無駄になるかもしれない。だから、試験を準備する前に、よく試験準備資料を準備しましょう。詳しい内容は以下のようです。

Oracle Other Oracle Certification 1Z0-402

詳しい1Z0-402認定試験内容は以下のようです。

試験番号:1Z0-402
試験科目:Oracle 「Oracle Enterprise Linux: Fundamentals」
問題と解答:全224問

Pass4Testは全面的な問題集を提供して、受験生のために、本試験に際して、   試験を受けるのに知識を獲得することができます。必要なスキルを習得して、認定資格を取得すると、 技術者としてのキャリアを持っているということを企業側にアピールすることができます。弊社の1Z0-402問題集のご利用によって、本場の試験環境を作り出すことができ、自信を持って試験を受けられ、楽に普段の理論や知識を発揮することができて、理解やすいです。弊社の専門的な問題集によって、簡単に1Z0-402試験合格になれます。ご購入の前に、無料サンプルをご覧になることもできます。

Pass4testは一年間で1Z0-402無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

Pass4Testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。

Pass4Testはお様のために、いろいろな認定コースを提供します。各種類の資格の必須試験問題を含んで、お客様が気楽に試験をパスできます。弊社のOracle 1Z0-402問題集はこの領域の専門知識の学習を重心として、専門技能を強化するために開発されています。弊社の練習問題を利用して、受験の技能を把握できます。真実の試験と同じ内容、試験タイプ、解答を理解できます。

詳しい1Z0-402問題集の内容は以下のようでございます。どうぞ、ご覧になってください。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Z0-402.pdf

1. As user smith you want the CPU utilization of all the users logged on to server1 server. You want the
information available automatically as soon as you login to the bash login shell and want the information
available only to smith.
What would you do on server1, which has all the default shell configuration files, to accomplish the task?
A. Add the w command to ~/.profile file.
B. Add the who command to ~/.profile file.
C. Add the w command to ~/.bash_profile file.
D. Add the who command to ~/.bash_profile file.
Answer: C

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

2. View the Exhibit.
The shell script is executed using the default shell interpreter with the input as w. What will be the output
of the script based on this input?
A. It will print the current date and time.
B. It will list all the currently logged in users.
C. It will show that the input is not a valid option.
D. It will print the currently logged in users, current date, and time.
E. It will not show any result because the case block is terminated with an esac.
Answer: C

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

3. You have to start a process in the bash shell and at the same time want to work in the shell. How would
you achieve this without terminating the process?
A. Press [Ctrl] + [y] while the process is running.
B. Press [Ctrl] + [d] while the process is running.
C. Press [Ctrl] + [z] while the process is running.
D. Press [Ctrl] + [c] while the process is running.
Answer: C

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

4. As user smith you want to log in to a remote machine in a securely encrypted channel. Which utility
would you use for the purpose?
A. ssh
B. ftp
C. telnet
D. rlogin
Answer: A

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

5. You executed the following command to verify the integrity of sendmail:
What do infer about the /var/log/mail/statistics file from the output?
A. The permissions, user ownership, and file type have changed.
B. The permissions, group ownership and file type have changed.
C. The user ownership, group ownership and file type have changed.
D. The MD5 signature, file size, and modification time have changed.
Answer: D

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

6. Which three statements are true about the mount command? (Choose three.)
A. It supports labels for mounting.
B. It can be used only by root to mount the local file system.
C. By default it can be used by an ordinary user to mount the local file system.
D. It will list all the currently mounted file systems, if executed without any arguments.
E. It will list only the file systems listed in /etc/fstab if executed without any arguments
Answer: ABD

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

7. Which statements are true about xauth? (Choose all that apply.)
A. It stores all tokens in a file on the system.
B. It must be available to use X11 forwarding.
C. It distributes token on a host-by-host basis.
D. It can be used to control token-based access control.
E. It is not possible to install just xauth without installing the entire X server.
Answer: ABD

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

8. What is the minimum number of disk partitions required to have a successful Linux installation?
A. 2 (two)
B. 4 (four)
C. 1 (one)
D. 3 (three)
Answer: C

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

9. View the Exhibit.
What are the privileges granted to the user smith on the /tmp/backup directory?
A. He can only list the contents of /tmp/backup.
B. He can only navigate to the /tmp/backup directory.
C. He can change to and copy contents from the /tmp/backup directory.
D. He can only change to and from the /tmp/backup directory but cannot list its contents.
Answer: A

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

10. Which statements are true about the File Extensions? (Choose all that apply.)
A. File extensions are just part of the file name.
B. File extensions are cared by all applications.
C. File content depends upon the file extensions.
D. File extensions do not always say what the file is.
E. File extensions have no special meaning to the kernel.
Answer: ADE

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

11. You executed the following command on a Linux machine:
sed s/hello/fun/g file1.txt | tr a-z A-Z > file2.txt
What three things would this command do? (Choose three.)
A. Save all changes to file2.txt.
B. Translate all uppercase characters to lowercase.
C. Translate all lowercase characters to uppercase.
D. Modifies file1.txt and creates file2.txt.
E. Replace all occurrences of the entry hello with the entry fun.
F. Replace all occurrences of the entry fun with the entry hello.
Answer: ACE

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

12. You have issued the following command:
mkdir -p test/a{dax,connor,bryan}g/vo{in,out,tmp}
Which of the following directories will it create? (Choose all that apply.)
A. test/voin/adaxg
B. test/adaxg/voout
C. test/aconnorg/voin
D. test/adaxnnorg/voinout
E. test/aconnoyang/vointmp
Answer: BC

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

13. The GNU project was started by Free Software Foundation (FSF) with a goal to create a Free UNIX
Clone.
What do you understand by the term Free as per the terms of FSF?
A. The source code will be provided free of cost with the software.
B. The software is fully free and is charged only to fix breakdowns.
C. The software is distributed free in runnable (installable) form with no cost.
D. The software is distributed free but does not offer the freedom to redistribute it.
Answer: A

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

14. Why is a Linux operating system always developed and released under a common standard known as
Linux Standard Base (LSB)?
A. to avoid interoperability
B. to avoid POSIX Compliance
C. to ensure application-level diversity
D. to ensure compatibility among distributions
Answer: D

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

15. Identify the option that has the correct match for an Enterprise Linux standard/feature with its
description:
A. 1-b, 2-d, 3-a, 4-c
B. 1-d, 2-a, 3-b, 4-c
C. 1-c, 2-a, 3-d, 4-b
D. 1-b, 2-c, 3-d, 4-a
Answer: B

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

16. Identify the shareable directories according to File system Hierarchy Standard (FHS).
(Choose all that apply.)
A. /etc
B. /usr
C. /var/run
D. /var/lock
E. /var/mail
F. /etc/sysconfig
Answer: BE

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

17. Identify the two main branches from the UNIX family tree, where the cross-pollination between these
branches was responsible for making UNIX so powerful. (Choose two.)
A. MIT
B. GNU
C. BSD
D. POSIX
E. BESYS
F. System V
Answer: CF

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

18. Multiple users can share a UNIX machine. This is made possible by the OS by using one user's idle
time to service other users. What is this feature of an operating system identified as?
A. data sharing
B. time sharing
C. one-time initialization
D. light weight kernel threading
E. interrupt driven process handling
Answer: B

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

19. UNIX was known as the most stable operating system ever released. Identify two major design
principles that help attain this stability. (Choose two.)
A. easily modifiable end user programs
B. all configuration data stored in binary files
C. entire policy decisions made by the kernel
D. everything in UNIX is either a file or a process
Answer: AD

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

20. You have logged in as normal user bob with the default login shell. An attempt by bob to change the
default shell to /bin/sh fails with an error.
What could be the possible reason?
A. The SUID bit is not set on chsh by default.
B. The /bin/sh entry is not listed in /etc/shells file.
C. bob does not have the permissions to change the shell by default.
D. bob does not have read permissions on the/etc/shells file by default.
Answer: B

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

21. As root you have changed the default login shell to one of the shells listed in /etc/shells file. Which file
entry is modified as a result of this?
A. /etc/shadow
B. /etc/shells
C. /etc/passwd
D. /etc/default/useradd
Answer: C

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

22. Examine the following output:

Which columns would you analyze to find the most recently invoked shell?
A. Analyze only the PID.
B. Analyze only the UID.
C. Analyze only the PPID.
D. Analyze both the UID and PID.
E. Analyze both the PID and PPID.
F. Analyze both the UID and PPID.
Answer: E

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

23. As a root user you want to modify the default shell prompt to include the hostname as part of the
prompt. Also you want the change in the hostname to reflect on the prompt immediately.
Which option would help you achieve this task?
A. PS2='[`hostname`]'
B. PS1='[`hostname`]'
C. PS2=''[`hostname`]''
D. PS1=''[`hostname`]''
Answer: B

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

24. A new user smith wants to customize the bourne shell by creating a new alias for the ls -l command.
He wants to make the new alias persistent across logouts and also reboots.
What could be done to make the new alias persistent only for smith?
A. Add the new alias to ~/.bashrc.
B. Add the new alias to ~/.profile.
C. Add the new alias to /etc/profile.
D. Add the new alias to ~/bash_profile.
Answer: B

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

25. You have logged in as user smith at tty1 terminal and issued the following incomplete command at the
bash prompt:

The shell displays the default secondary prompt ">". What would you do to make "=>" as the default
secondary prompt temporarily only for user smith and for the tty1 terminal current session?
A. Redefine PS1==>.
B. Redefine PS2==>.
C. Redefine PS3==>.
D. Redefine PS4==>.
Answer: B

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

26. You have set HISTCONTROL=ignoreboth. What are the implications of this setting on history?
A. It saves both duplicates and commands prefixed with a space.
B. It ignores commands prefixed with a space but saves duplicates.
C. It ignores duplicates but saves the commands prefixed with space.
D. It ignores both the duplicate commands and commands prefixed with a space.
Answer: D

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

27. As root user you have set the environment variable HISTIGNORE="ls:man:pwd:cat" with the other
history-related shell variables at their default. What impact does it have on shell history?
A. History will ignore only the commands listed in the HISTIGNORE variable.
B. History will save only the first occurrence of the commands listed in the HISTIGNORE variable.
C. History will ignore only the commands, issued with any valid switch, listed in the HISTIGNORE
variable.
D. History will save only the first occurrence of the commands, issued with any valid switch, listed in the
HISTIGNORE variable.
Answer: A

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

28. As an administrator you want to make sure that accidentally you do not delete files using rm command.
You also want to make sure that even the use of rm command without any valid switches prompts for
confirmation before file deletion.
Which option would help you achieve this task?
A. alias rm="rm -i".
B. alias rm="rm -f".
C. alias rm="rm -r".
D. alias rm="rm -v".
Answer: A

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

29. When bash is invoked as an interactive login shell, what is the order in which the bash configuration
files are read with the assumption that all the files exist and are readable?
A. ~/.bash_profile,~/.bash_login,/etc/profile,~/.profile
B. /etc/profile,~/.bash_profile,~/.bash_login,~/.profile
C. ~/.profile,~/.bash_login,/etc/profile,~/.bash_profile
D. ~/.bash_login,/etc/profile,~/.profile,~/.bash_profile
Answer: B

Oracle   1Z0-402   1Z0-402   1Z0-402

30. Match the bash file with its description:
A. 1-c, 2-d, 3-b, 4-a
B. 1-b, 2-c, 3-a, 4-d
C. 1-c, 2-d, 3-a, 4-b
D. 1-b, 2-c, 3-d, 4-a
Answer: C

投稿日: 2012/9/29 2:28:16  |  カテゴリー: Oracle  |  タグ: Other Oracle Certification1Z0-402
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.