1Z1-241「PeopleSoft Application Developer I: People Tools and PeopleCode」資格を取るのは簡単の秘密はPass4test問題集だ!

By blog Admin | 投稿日: Mon, 24 Sep 2012 12:38:36 GMT

Pass4test会社は2001年からスタートし,Pass4testの認定試験問題集を利用すると、100%と言っても過言ではないほど試験に合格できます。特にMircosoft、Cisco、HP、IBM、CompTIA、Oracle、Sun、CIW、Novell、Citrixなどの人気試験集は人気があります。もし需要があれば、いつでも気軽にお問合せください。簡単かつ迅速にIT認証試験に合格できるために、当社は使える解決方案を提供しています。個人の具体的な状況や需要に答え、重点を学び、見事に目標を達成できます。そのほか、IT専門家にも必要な知識と技術を与えることもできます。

Oracle Other Oracle Certification 1Z1-241

試験番号:1Z1-241
試験科目:Oracle 「PeopleSoft Application Developer I: People Tools and PeopleCode」
問題と解答:全210問

Pass4Testは一年間で無料更新サービスを提供することができ、認定試験の合格に大変役に立つます。もし試験内容が変えば、早速お客様にお知らせします。そして、もし更新版がれば、お客様にお送りいたします。

Pass4testは無料でサンプルを提供することができます。無料サンプルのご利用によってで、もっと自信を持って認定試験に合格することができます。

Pass4testはIT業務の設計、構築、保守、運用などの知識によって作り上げられて、1Z1-241「PeopleSoft Application Developer I: People Tools and PeopleCode」試験に向いている問題集として、非常に精度が高くて、問題集を使うことによって合格することが保証できます。Pass4TestはIT技術者の専門資格の合格に向いているの模擬問題集で。認定を取得でき、お客様に成功に認定される実際の問題を提供して、認定合格の最も簡単な方法は弊社の1Z1-241問題集を使います。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/1Z1-241.pdf

1. Select the three statements that are true about search records. (Choose three.)
A.Search records build the search page for the component.
B.Search records are referenced only at level zero in the component.
C.Search records rarely reference views; they are usually SQL tables.
D.Search records populate level zero on all pages that are in the component.
E.Search records provide a high-level key to the primary records that are referenced in the component.
Answer: ADE

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

2. Select the most efficient way to determine the effect of modifying a definition.
A.Examine the SQL in the PeopleTools tables.
B.Use the XREF reports and visually examine the modifications.
C.Use the Find Definition Reference utility in Application Designer.
D.Use the Cross Reference utility in the PeopleTools, Utilities folder.
Answer: C

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

3. Select the three true statements about PeopleSoft field definitions. (Choose three.)
A.All PeopleSoft field definition names are in uppercase.
B.Date, Time, and DateTime fields all have a fixed length.
C.When you work with Number and Signed Number field types, the sum of integer and decimal positions
cannot exceed 40.
D.Altering an existing field definition's default label can have consequences at both the record definition
level and the page definition level.
E.For a Long Character field, enter a field length of 256 to enable the database platform to determine the
maximum length of the field.
Answer: ABD

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

4. View the Exhibit.

Select the page that most likely uses this subpage.
A.
B.

C.

D.

Answer: D

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

5. Select the two properties of a summary page. (Choose two.)
A.It is display-only.
B.It contains only level zero.
C.It contains no related fields.
D.It references one record definition.
Answer: AC

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

6. View the Exhibit.
As the component processor loads a component, it executes PeopleCode programs according to buffer
allocation rules.
Each row in the table represents a PeopleCode program and its associated definition, scroll level, and
event.
In what order will the programs execute?
A.A, B, C, D, E
B.C, A, D, E, B
C.C, E, A, D, B
D.E, C, A, B, D
E.E, D, C, B, A
Answer: D

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

7. Examine this PeopleCode snippet:
Local Rowset &RS_Level0, &RS_Level1;
Local Row &Row_Level0, &Row_Level1;
Local Record &Rec_EMPLOYEE;
Local Field &Fld_ROLE;
&RS_LEVEL0 = GetLevel0();
&ROW_LEVEL0 = &RS_Level0.GetRow(1);
&RS_LEVEL1 = &ROW_LEVEL0.GetRowSet(SCROLL.DEPT);
&ROW_LEVEL1 = &RS_LEVEL1(1);
&REC_EMPLOYEE = &ROW_LEVEL1.EMPLOYEE;
&FLD_EMPID = &REC_TASKRSRC.EMPID;
&ID = &FLD_EMPID.Value;
Can the code given above be replaced with the following statement?
&ID = GetField().Value
A.No. The record must be specified.
B.No. The row and record must be specified.
C.Yes, if the code is placed on the current row.
D.Yes, if the code is placed on the EMPID field.
E.Yes, if the code is placed on the EMPLOYEE record.
Answer: D

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

8. For the Employee Expenses application, a PeopleCode program could be placed either on the
EMPLOYEE record or on the EMP_EXPENSE component. You decide to place it on the component.
Which is a valid reason for choosing to place the program on the component instead of the record?
A.The program updates multiple database tables.
B.The program validates data across multiple records.
C.Component PeopleCode executes before record PeopleCode, so it is more efficient.
D.The record definition is used on several components, but this program should run only on this
component.
E.The program initializes fields on the search page, and the search record is associated with the
component.
F.The component contains several record definitions and you do not want to duplicate the code in each
record.
G.Component PeopleCode is more reusable because component PeopleCode is available for execution
on other components.
Answer: D

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

9. Which two PeopleCode events are part of the field action event set? (Choose two.)
A.FieldEdit
B.SystemEdit
C.FieldDefault
D.FieldFormula
E.FieldChange
F.RecordDefault
Answer: AE

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

10. What type of PeopleCode looping construct will loop a specified number of times?
A.For
B.While
C.Do While
D.Do Until
E.Repeat-For
Answer: A

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

11. On the Process Scheduler Request page, you have to define the output type for your job or process.
Which three statements are true regarding the process output type? (Choose three.)
A.An output type that is selected for a job at the main job level carries through to the job items.
B.When an output type is selected for a process at the process definition level, it can be changed.
C.An output type that is selected for a job at the main job level does not carry through to the job items.
D.An output type that is selected for individual job items overwrites the output type that is entered for the
parent job.
E.An output type that is selected for individual processes or jobs that are attached to a job cannot override
the output type that is entered for the parent job.
F.An output type that is selected for a process at the process definition level overwrites the output type in
the Process Scheduler Request page, and the Type drop-down list box in the Process Scheduler Request
page becomes unavailable.
Answer: ADF

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

12. Select the record definition that is configured correctly.
A.
B.

C.

D.

Answer: C

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

13. Select the three properties that you can maintain in a PeopleSoft record definition. (Choose three.)
A.Triggers
B.PeopleCode
C.Column order
D.Record field length
E.Query Security record
F.Prompt Security record
Answer: BCE

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

14. Select the two field types that should be placed at the end of a PeopleSoft record definition. (Choose
two.)
A.Image
B.Prompt
C.Character
D.Attachment
E.Long character
F.ImageReference
Answer: AE

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

15. When considering key structure, which three options are mutually exclusive? (Choose three.)
A.Key
B.Search Key
C.Descending Key
D.Alternate Search Key
E.Duplicate Order Key
Answer: ADE

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

16. Select the three true statements regarding search keys. (Choose three.)
A.Search key fields are indexed.
B.Search key fields appear on the search page.
C.A field can be a search key even if it is not a key.
D.Selecting the Search Key option automatically selects the List Box Item option.
E.If an existing key field is changed to a search key, you must alter or rebuild the table.
F.The search key property is irrelevant if the record definition is not used as a search record.
Answer: ABD

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

17. View the Exhibit.

Based on this Build dialog box, select the two options that are true. (Choose two.)
A.When you click the Build button, the TS_EMP tables are created.
B.When you click the Build button, nothing happens to your database.
C.When you click the Build button, the TS_EMP tables may lose existing data.
D.When you click the Build button, the TS_INSTSCHD_VW view is created.
E.When you click the Build button, Application Designer generates a script file.
Answer: BE

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

18. View the Exhibit.

You create this record definition and use Application Designer to complete a successful SQL build. Select
the four true statements regarding the SQL build. (Choose four.)
A.At least one index is created.
B.Related language tables are updated.
C.Data is written to the system catalog tables.
D.The DATE field is designated as NOT NULL.
E.The REVIEW_DAYS field is designated as NOT NULL.
F.The prefix PS_ is inserted at the beginning of the table name.
Answer: ACEF

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

19. Select three changes to a record definition that require you to rebuild the SQL table. (Choose three.)
A.You change the label of a key field.
B.You deselect the Search Key check box.
C.You change the length of a non-key field.
D.You deselect the Alternate Search Key check box.
E.You change an ascending key to a descending key.
Answer: CDE

Oracle   1Z1-241   1Z1-241   1Z1-241

20. View the Exhibits.

Based on this page layout and page order, select the two true statements about this page definition.
(Choose two.)
A.The TS_EMP_REVIEW page is saved without error.
B.The TS_EMP_REVIEW page is saved with a related field error.
C.The TS_EMP_REVIEW page contains a parent/child design error.
D.The TS_EMP_REVIEW page is saved with a duplicate record field warning.
Answer: CD

投稿日: 2012/9/24 12:38:36  |  カテゴリー: Oracle  |  タグ: Other Oracle Certification1Z1-241
Copyright © 2018. HP-認証 All rights reserved.